στείλτε νέα, σχόλια , παρατηρήσεις για τον ανισ ΩΡΩΠΟ

anisoropos1@gmail.com

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝΕ, ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ!!!

Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011


Εκεί που θα τα... ξηλώναμε... τα πληρώνουμε κι όλας!!!


Την Τετάρτη 2 Μαρτίου στις 9.30 το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, θα συνέλθει η οικονομική επιτροπή του δήμου και σε... συνέχεια του ψηφίσματος για τα διόδια, φέρνει ως πρώτο θέμα για έγκριση... ΕΝΤΑΛΜΑ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗΣ, για την ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΙΟΔΙΩΝ της «Νέας Οδού»!!!Τα σχόλια στους δημότες που αγωνίζονται ακόμη...
Όλα τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
1. Έγκριση εντάλματος προπληρωμής για την πληρωμή διοδίων της Νέας Οδού των απορριμμάτων του Δήμου.
2. Έγκριση εντάλματος προπληρωμής για την πληρωμή διοδίων της Αττικής Οδού των απορριμμάτων του Δήμου.
3. Έγκριση εντάλματος προπληρωμής για την προμήθεια γραμματοσήμων για το Δήμο.
4. Έγκριση Δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την επισκευή αντλητικών συγκροτημάτων.
5. Έγκριση Δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την προμήθεια γάλακτος για το δικαιούχο προσωπικό του Δήμου Ωρωπού.
6. Έγκριση Δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την προμήθεια υπολογιστών και περιφερειακών για το Δήμο Ωρωπού.
7. Έγκριση Δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την προμήθεια επίπλων για το Δημοτικό Κατάστημα Ωρωπού.
8. Έγκριση Δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την κατασκευή δικτυακής πύλης για το Δήμο Ωρωπού.
9. Έγκριση εντάλματος προπληρωμής για την πληρωμή εξαμηνιαίας δόσης του Δημοτικού Διαμερίσματος Καλάμου προς την ΑΤΕ Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος για την αγορά του ελαιοτριβείου του Συνεταιρισμού Καλάμου (λαογραφικό μουσείο).
10. Έγκριση Δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την συντήρηση και επισκευή οχημάτων της υπηρεσίας ύδρευσης του Δήμου.
11. Έγκριση Δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την συντήρηση και επισκευή οχημάτων της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου.
12. Έγκριση Δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την συντήρηση και επισκευή μηχανημάτων (υπολογιστών, περιφερειακών κ.λ.π.) του Δήμου Ωρωπού.
13. Έγκριση Δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την ανάθεση σε λογιστικό γραφείο της υπηρεσίας «Εφαρμογή της Γενικής Λογιστικής σύμφωνα με το κλαδικό λογιστικό σχέδιο για το έτος 2011».
14. Έγκριση Δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την ανάθεση σε λογιστικό γραφείο της υπηρεσίας «Εκπαίδευση προσωπικού της Οικονομικής Υπηρεσίας για την έναρξη διαδικασία εφαρμογής του ν3852/2010».

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΑΥΛΩΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/2, 8 μμ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 23/2/11



Οι αφελείς μας είπαν εμμονικούς διοδιάδες, οι τσαμπατζήδες μας χαρακτήρισαν ως τσαμπατζήδες, όλο το πολιτικό σύστημα και τα παπαγαλάκια του μας συκοφάντισαν ως κομματικά υποχείρια. Το φρόνημά μας όμως δεν κάμφθηκε από τις προβοκατόρικες λάσπες τους. Αυτό το πρωτόγνωρο κινήμα ανυπακοής, ανάγκασε το κράτος, προκειμένου να προστατέψει τα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων, να αποκαλύψει για ακόμη μια φορά το αντιλαϊκό-χουντικό του πρόσωπο, ποινικοποιώντας το κίνημά μας. Μέσα από αυτή την πάλη διαρκείας με το βαθύ κράτος, το κίνημα "δεν πληρώνω", μετά από σχεδόν 2 χρόνια ολομέτωπης σύγκρουσης με τις καθεστωτικές δυνάμεις, αρχίζει και ωριμάζει πολιτικά σε βαθμό που όχι απλά ενοχλεί, αλλά φοβίζει τους κρατούντες. Φτάσαμε σήμερα λοιπόν στη μέρα της γενικής απεργίας, όπου το κίνημα κατέβηκε μαζικότατα και δυναμικά στο στίβο της μάχης, διατρανώνοντας την βαθιά πολιτική του ταυτότητα. Μία ταυτότητα που το καθιστά έναν πυρήνα ανυπακοής και σύγκρουσης με την καρδιά του συστήματος το οποίο μας καταστρέφει. Η πορεία αυτή κατέδειξε ότι το κίνημα αυτό, όχι απλά δεν κάμπτεται από τροπολογίες και εκβιασμούς, αλλά δυναμώνει και ενισχύεται με ταχύτατους ρυθμούς θέτοντας ισχυρή παρακαταθήκη για το μέλλον.
Και αυτή ήταν μόνο η αρχή..Όλοι την 1η Μάρτη στο Σύνταγμα για την πραγματοποίηση μίας μεγαλειώδους διαδήλωσης.
ΠΗΓΗ: ΟΧΙ ΔΙΟΔΙΑ

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΩΡΩΠΟΥ;

Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2011

ΠΗΓΗ: ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ

Προς ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: Αλήθεια ή ψέμματα;

Μετά την μία «βόμβα» περί μη κοινοποίησης, ως ήταν απαιτούμενο, προς όλους τους εμπλεκόμενους, μάλλον ετοιμαστείτε να ΣΚΑΣΕΙ μία ακόμη.
Ας εξηγηθούμε για να μην παρεξηγηθούμε. Βάσει εγγράφου που έχω στην κατοχή μου κατά το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιανουαρίου 2011 το Πρωτοδικείο παρέμεινε ανοικτό και δέχονταν ενστάσεις, στα πλαίσια και της εντολής του κ. Ραγκούση η όλη διαδικασία να επιταχυνθεί, προκειμένου να υπάρξει εύρυθμη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Την ίδια ώρα μαθαίνω ότι τα κορυφαία στελέχη της ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ υποστηρίζουν ότι έχουν στην κατοχή τους αντίστοιχο έγγραφο το οποίο υπογραμμίζει ότι στο συγκεκριμένο διήμερο το Πρωτοδικείο ήταν κλειστό και ως εκ τούτου η ένστασή τους είναι εμπρόθεσμη.

Εάν, λοιπόν, αγαπητοί φίλοι της ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ έχετε όντως τέτοιο έγγραφο στην κατοχή σας, σας παρακαλώ-προκαλώ να το δημοσιεύσετε, όπου φυσικά εσείς θεωρείται ότι πρέπει.

Σε αντίθετη περίπτωση –σε περίπτωση «σιγής ιχθύος»- θα φροντίσω να δημοσιεύσω εγώ σε αυτό το blog το αντίστοιχο έγγραφο που έχω στην κατοχή μου και αποδεικνύει ότι… αργήσατε λιγάκι να καταθέσετε την ένσταση.

Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας (ή μάλλον μεταξύ σας) και κυρίως ας μην κοροϊδεύετε –όπως τουλάχιστον υποστηρίζεται- το 50% των ψηφοφόρων του Δήμου Ωρωπού που σας ψήφισε…

Περιμένω με αγωνία την απάντησή σας…

1 σχόλια:

ΜΑΛΑΚΑΣΑΙΟΣ είπε...
Έμαθα πως ξεκίνησε πούλμαν με παπά,και αρχηγό γυναίκα από την Αρμενιά,για Άγιο Γιάννη Ρώσσο,με σκοπό να κάνουν τάματα,για την νίκη της Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας,στο δικαστήριο,αφού δεν μπόρεσε να κερδίσει στην κάλπη. Βρε αθεόφοβοι,αφήστε τον Άγιο στην ησυχία του,τι τον ανακατεύεται στις ανοησίες σας. Παπά εσύ πως πήγες μαζί? Είσαι πακέτο με το Κωστάκη? Κύριε Ελέησον!!!

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ ΠΟΣΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΕΙΣΑΙ?


πηγή:http://oroposavrio.blogspot.com/2011/02/blog-post_7804.html
http://oroposavrio.blogspot.com/2011/02/blog-post_7804.html
Ένα χαρακτηριστικό βίντεο που αποκαλύπτει πως εννοεί ο αρχηγός της μείζονος Αντιπολίτευσης την κομματική του τοποθέτηση.
Αφού για πολλά χρόνια εκμεταλλευόταν την κομματική του τοποθέτηση, με όλους τους τρόπους(κουμπαριές, γνωριμίες, πιέσεις, διορισμούς κ.α),έρχεται σήμερα να αποποιηθεί την ευθύνη και να αποτινάξει από πάνω του την Πασοκική του ταυτότητα.
Και επιτρέπει στον Μπουμπούκο, να τον εγκαλεί και να τον ψέγει, επειδή είναι μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Και δεν του απαντά στις επίμονες και ενοχλητικές ερωτήσεις του, για το αν είναι ΠΑ.ΣΟ.Κ ή όχι.
Και συνεχίζει να κρύβεται πίσω από την δήθεν ανεξάρτητη υποψηφιότητά του, την ίδια ώρα που κατηγορεί τους πάντες, γιατί πήγαν δήθεν με τον δεξιό.
Και ύστερα γυρίζει στην Άννα και της λέει, χωρίς αιδώ, ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ?
Και γιατί με εκθέτεις?
Και φυσικά το παίρνει ο Κανάκης και το κάνει ΣΗΜΑΙΑ.
Τέτοια ψάχνει άλλωστε.
Ανθρώπους που στην προσπάθειά τους να πετύχουν πράγματα, πάνω από αυτά που μπορούν, πέφτουν σε γκάφες.
Εμείς φίλε, ποτέ δεν απ αρνηθήκαμε την ταυτότητα μας.
Είμαστε ΠΑ.ΣΟ.Κ και θα παραμείνουμε.
Και φυσικά δεν θα επιτρέπαμε σε κανένα Μπουμπούκο να μας ειρωνευτεί και να παίξει με τα πιστεύω μας.
Δεν θα πούμε άλλα.
Για εκείνους που είναι χρόνια στο ΠΑ.ΣΟ.Κ αυτό το βίντεο λέει πολλά.
Θα μείνουμε εδώ.
Ξέρουμε πως ακριβώς νοιώθουν, βλέποντας ανθρώπους που στο όνομα του ΠΑ.ΣΟ.Κ έκαναν καριέρα, με την πρώτη "στραβή", να πηδάνε από το τραίνο, προκειμένου να διατηρήσουν τα καλά και συμφέροντα.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

ΜΗΝ ΓΕΛΑΣ! ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!



Δεν φυλάω – Δεν φυλάω

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του προέδρου των αστυνομικών της Φθιώτιδας πως αδυνατούν να φυλάνε τα διόδια. Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των αστυνομικών είπε «πάλι εγώ θα τα φυλάω;».

Οι μπάτσοι όλης της χώρας θεωρούν υποβάθμισή τη μετατροπή τους από αστυνομικούς σε εισπράκτορες και φοβούνται πως το σύνθημα που θα κυριαρχεί από εδώ και πέρα είναι το «Μπάτσοι-Γουρούνια-Εισπράκτορες».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των αστυνομικών της Φθιώτιδας κ. Καμμενοβούρλο, είναι αδύνατον οι αστυνομικοί να βαράνε και να κόβουν πρόστιμο ταυτόχρονα.

Επίσης, ο κ. Καμμενοβούρλος ζήτησε να μεταφερθούν τα διόδια δίπλα στα νυχτερινά κέντρα και στα κωλόμπαρα της Φθιώτιδας, ώστε να μπορούν οι αστυνομικοί να συνδυάζουν την φύλαξη των διοδίων με την προστασία.

Οι αστυνομικοί δεν θέλουν να μετατραπούν σε εισπράκτορες των εταιριών που εκμεταλλεύονται τα διόδια, επειδή από την προστασία νυχτερινών κέντρων κονομάνε πολύ περισσότερα.

Επίσης, οι αστυνομικοί ζητούν ποσοστά από τις εταιρίες που εκμεταλλεύονται τα διόδια, ενώ, παράλληλα, είναι και σε συνομιλίες με το κίνημα «Δεν πληρώνω», για να αφήνουν τους οδηγούς να περνάνε από τα διόδια, αφού δώσουν πρώτα στον αστυνομικό το μισό ποσό χωρίς απόδειξη. Ο κ. Καμμενοβούρλος ξεκαθάρισε πως οι αστυνομικοί θα επιλέξουν την πιο συμφέρουσα πρόταση.

Σύμφωνα με τον κ. Καμενοβούρλο, αυτήν την εποχή οι αστυνομικοί της Φθιώτιδας είναι ιδιαίτερα απασχολημένοι, αφού –εκτός από την προστασία- γυρνάνε σαν τρελοί όλη μέρα με τα περιπολικά, για να εντοπίσουν τον Βασίλη Παλαιοκώστα.

Οι αστυνομικοί έχουν μαζί τους στο περιπολικό τη γυναίκα τους ή τη μάνα τους ή τον πατέρα τους ή τον παππού τους, ώστε, όταν εντοπίσουν τον Παλαιοκώστα, να υπάρχει κάποιος πολίτης για να τους τον καρφώσει και να μη χάσουν το 1 εκατομμύριο ευρώ της επικήρυξης.

ΑΠΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ

Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ!


Φαίνεται ότι την αλλαγή της κλειδαριάς του πνευματικού κέντρου Ωρωπού προσπαθούν κάποιοι να την εκμεταλλευτούν για μικροπολιτικές επιθέσεις. Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν ότι:
Με τον κ. Στέφανο Ζαφείρη υπήρξε η συνεννόηση για την διάθεση του Σαπανίδειου πνευματικού κέντρου ως χώρου για την συνέλευσή μας. Επίσης με τον κ. Ζαφείρη επικοινωνήσαμε όταν αντιληφθήκαμε ότι έχουν αλλαχθεί οι κλειδαριές. Η αντίδραση του κ. Ζαφείρη ήταν άμεση και μας επέτρεψε να αφαιρέσουμε τις κλειδαριές ώστε να πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη συνέλευση.
Έχουμε εντοπίσει ποιος άλλαξε τις κλειδαριές του πνευματικού κέντρου του Ωρωπού και για την αλλαγή τους δεν είναι υπεύθυνος ούτε ο δήμαρχος Ωρωπού, ούτε ο κ. Στέφανος Ζαφείρης.

Επίσης κάποιοι καλοθελητές - προβοκάτορες ανάρτησαν σε σχόλια τοπικών blog καταγγελία χρησιμοποιώντας το όνομα των επιτροπών μας. Ουδεμία σχέση υπάρχει με τους εν λόγω "καταγγέλλοντες". Αυτό αποδεικνύει ότι πρόκειται για μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια, προκειμένου να διαταραχθούν οι σχέσεις μας με τους υπεύθυνους του πνευματικού κέντρου που τόσο φιλόξενα μας έχει στεγάσει επανειλημμένα εδώ κι ενάμιση χρόνο. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και σύντομα θα αποκαλύψουμε τους υπεύθυνους της προβοκάτσιας.

ΠΗΓΗ: http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/