στείλτε νέα, σχόλια , παρατηρήσεις για τον ανισ ΩΡΩΠΟ

anisoropos1@gmail.com

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Ψ.Ν.Α ΔΑΦΝΙ –ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ : Να τους ανατρεψουμε ολους!

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Ψ.Ν.Α
ΔΑΦΝΙ –ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ
«Μονιμότητα μόνο για άξιους» !!

Σχέδιο μονιμότητας κατοχυρωμένης «μόνο για τους άξιους, όχι όμως για όσους αποδεικνύεται μέσα από αδιάβλητες διαδικασίες ότι δεν την δικαιούνται, δεν την αξίζουν» αποκαλύπτει σε συνέντευξή του ο υπουργός Εσωτερικών.”

«Άξιος!!!!!!!!»

Ο Ραγκούσης εισάγει
ιδιότητες διαχωρισμού
των ελλήνων στο Σύνταγμα;

«Όταν αυτό το θεσμικό πλαίσιο (αξιοκρατίας, αξιολόγησης και διαφάνειας) κατοχυρωθεί συνταγματικά, τότε θα έχουμε άρει τους λόγους που μας οδήγησαν στην κατοχύρωση της μονιμότητας και τότε θα έχουμε δημιουργήσει τις προϋποθέσεις της σύνδεσης της μονιμότητας με την αξιολόγηση» δηλώνει ο υπουργός Εσωτερικών στη συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής.
Ποιοι απειλούνται με απόλυση
Η τρόικα όμως πιέζει για την άμεση στήριξη του προϋπολογισμού δίνοντας έμφαση στις περικοπές των δαπανών. Ο στόχος που θέτει είναι να μειωθεί ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων κατά 150.000 άτομα ως το 2015 και αν χρειαστεί να γίνουν και απολύσεις. Ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου άνοιξε για πρώτη φορά το ζήτημα των απολύσεων, ο οποίος δήλωσε: «Όταν κλείνει ή συγχωνεύεται ένας δημόσιος οργανισμός μπορεί να υπάρξουν και απολύσεις». Ο ίδιος εξήγησε ότι «ο στόχος της κυβέρνησης δεν είναι αυτός», προσθέτοντας ότι «θα υπάρξει προσπάθεια απορρόφησης του προσωπικού οργανισμών που κλείνουν ή συγχωνεύονται, μόνον όμως του προσωπικού που χρειάζεται».

Όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα», την περασμένη Τετάρτη η τρόικα απαίτησε να συνταχθεί κατάλογος Δημοσίων Επιχειρήσεων και Οργανισμών (ΔΕΚΟ) που θα κλείσουν ή θα συγχωνευθούν, αλλά και Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου που στηρίζονται αποκλειστικά στις επιχορηγήσεις του προϋπολογισμού.
Όσοι φορείς δεν κριθούν βιώσιμοι θα απορροφηθούν από άλλους ή θα τεθούν αυτόματα σε εκκαθάριση.

ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;;;

ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ; (ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ;)

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ….

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ!!!
ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ;
ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ !
ΔΩΡΕΑΝ, ΔΗΜΟΣΙΑ, ΣΥΓΧΡΟΝΗ, ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ – ΕΕ – ΔΝΤ
ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011 και ώρα 10.00π.μ. ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ Ψ.Ν.Α.
ΠΕΜΠΤΗ 26/5/2011 και ώρα 10.00π.μ. με πούλμαν που θα αναχωρήσουν από τις εισόδους των Νοσοκομείων ΔΑΦΝΙ και ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ και θα πραγματοποιηθεί πορεία στο Υπουργείο Υγείας.

Ο ΜΟΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ.

NA TOYΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ!

ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ!!!

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ 3ης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ :- ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 9χρονου ΜΑΘΗΤΗ: - ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ!!
(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)


Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΔΙΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΥΠΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ.

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ , ΒΑΖΟΥΝ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ, ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΧΑΡΑΤΣΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ, ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΟΥΝ.

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ 9ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΘΗΤΗ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
ΑΡΑ Η ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΞΙΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ.