στείλτε νέα, σχόλια , παρατηρήσεις για τον ανισ ΩΡΩΠΟ

anisoropos1@gmail.com

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΗΚΩΣΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΣΤΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ


Ελευθεροτυπία, Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011
Από τις Αφίδνες ξεκίνησαν χθες οι φθινοπωρινές κινητοποιήσεις των επιτροπών κατά της πληρωμής των διοδίων. Για πάνω από δύο ώρες οι μπάρες άνοιξαν και οι οδηγοί περνούσαν ελεύθερα, χωρίς να υπάρξει αντίδραση από την πλευρά της κοινοπραξίας που έχει αναλάβει τα έργα.
«Το ραντεβού μας είναι στις 10 Σεπτεμβρίου, στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης», δήλωσε στην «Ε» ο Βασίλης Παπαδόπουλος.
Τη συγκεκριμένη ημερομηνία προβλέπεται να ξεκινήσει κομβόι με Ι.Χ. και πούλμαν, με άνοιγμα των διοδίων σε όλη τη διαδρομή από την Πάτρα ώς τη Θεσσαλονίκη. Την Τετάρτη οργανώνεται συγκέντρωση στη Λαμία, με πρωτοβουλία της Επιτροπής «Δεν πληρώνω», εν όψει της πανελλαδικής κινητοποίησης στη ΔΕΘ.
Χ.ΤΖ.
ΑΠΟ ΤΟ www.oxidiodia.gr

Πανικόβλητο το πολιτικό σύστημα από το κίνημα "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"


Πανικόβλητο το πολιτικό σύστημα από το κίνημα "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"
Αμήχανη η κυβέρνηση με έντονα σημάδια ανησυχίας, αλλά και όλα τα συστημικά πολιτικά κόμματα, αριστερά και δεξιά, τα οποία παραμένουν άφωνα και μουδιασμένα, παρακολουθούν το αυτόνομο και ανεξάρτητο κοινωνικό κίνημα των πολιτών κατά των διοδίων με την ονομασία «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ», να διογκώνεται μέρα με τη μέρα.
Είναι πλέον γεγονός ότι οι σταθμοί διοδίων πολλαπλασιάζονται ασταμάτητα και το κόστος μετακίνησης των πολιτών, μετά και την αύξηση στα καύσιμα και τα τέλη κυκλοφορίας, αυξάνεται συνεχώς και γίνεται δυσβάστακτο. Οι πολίτες δυσκολεύονται να πάνε, όχι μόνο στα χωριά τους ή στα εξοχικά τους, αλλά ακόμα και σ' αυτή τη δουλειά τους.
Τα κόμματα φοβούνται το κίνημα αυτό, όχι τόσο γιατί δεν πληρώνονται κάποια διόδια, αλλά για δύο κυρίως λόγους:

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

ΠΩΣ ΠΑΕΙ Ο ΒΑΘΥΣ ΛΗΘΑΡΓΟΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ; ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Πολλοί συμπολίτες μας του νέου Δήμου Ωρωπού και των γύρω περιοχών μεμψιμοιρούν και παραπονιούνται για την ύπαρξη των διοδίων και το πόσο άδικα και παράνομα είναι. Από την άλλη η παρουσία τους στα ανοίγματα είναι επιεικώς απαράδεκτη. Είναι εξοργιστικό, για όσους κάθε ή σχεδόν κάθε φορά, βρισκόμαστε στα ανοίγματα διαμαρτυρίας ενάντια στα χαράτσια των εταιρειών διοδίων, να βλέπουμε ότι περισσότεροι είναι οι εκτός των χωριών μας παρά οι ντόπιοι. Βέβαια είναι κοινός τόπος να αφήνουν οι "ξύπνιοι" Ρωμιοί πάντα τους άλλους να βγάζουν το φίδι απο την τρύπα. Ντροπή μας λιγάκι. Που είναι όλοι αυτοί οι δημοτικοί άρχοντες ή οι εκατοντάδες υποψήφιοι που έβγαιναν λάβροι και ξιφουλκούσαν ενάντια στα διόδια;
Οι μόνοι που κάνουν κινητοποιήσεις είναι το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ (www.oxidiodia.gr). Αυτοί με σήμα τα μικρά ψαράκια που ενώνονται και τρώνε το μεγάλο. Αυτοί μόνο τώρα πια κινητοποιούνται ενάντια στα διόδια.
Από αυτούς αν δεν κάνουμε λάθος δεν κατέβηκε κανένας να ζητήσει την ψήφο μας στις τελευταίες εκλογές με τον Καλλικράτη.
Περιμένουμε λοιπόν τόσο απο τους κατοίκους του νέου Δήμου Ωρωπού όσο και από τους υποψήφιους όλων των χρωμάτων να έρθουν στα διόδια των Αφιδνών την Κυριακή 21 Αυγούστου στις 7 μμ. Αλλιώτικα θα είναι άξιοι της τύχης τους. Μην περιμένουν οι υποψήφιοι άρχοντες την προκήρυξη των νέων εκλογών για να βγούν από τα λαγούμια τους! Γιατί τότε το μαύρισμα των αιωνίων υποψηφίων πολιτευτών να είναι σίγουροι ότι δεν θα οφείλεται στην ηλιοθεραπεία!

Κι ο Θησέας τζαμπατζής;

Κι ο Θησέας τζαμπατζής;
www.oxidiodia.gr
Μια ευρηματική αλληγορία με πρωταγωνιστές τον Θησέα κι έναν άρχοντα που ΡΕΠΕΙ προς τον κυνισμό, την ΚΟΙΝ/ΞΙΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΥΙΟΙ, τη ζεύξη του Αχέροντα και το νέο ΣΠΑ του Προκρούστη, που προσφέρει "ειδική περιποίηση" άνω και κάτω άκρων στους διαβάτες.
Ένα αιχμηρό κείμενο για τα διόδια που "σφάζει" κυβέρνηση κι εργολάβους με το βαμβάκι.
Κάθε ομοιότητα με τη σημερινή πραγματικότητα είναι απλώς σοκαριστική.

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Μετά τον Πάγκαλο που καλει τα τανκς, κάποιος Γουσέτης της Καθημερινής, ζητά συλλήψεις του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Σχόλιο των Επιτροπών ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

: Δεν μας κανει εντυπωση που η Καθημερινη με τα οργανα της , υιοθετωντας την επιχειρηματολογια της εταιριας ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΑΕ και του διαβοητου Ρεππα, μιλα για το οτι το κίνημα των "τζαμπατζηδων" εστειλε μια υπαλληλο των διοδιων στο νοσοκομειο.Ουτε μας κανει εντυπωση οτι μετα τον Παγκαλο που μας απειλει με δικτατοριες και τανκς, ερχεται καποιος ονοματι Διονυσης Γουσετης, να ζητησει την συλληψη μελους του κινηματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Ας δουμε λιγα απο τα πολλα που βρηκαμε για τον περι ου ο λογος απο το συγκροτημα της Καθημερινης :

Διονύσης Γουσέτης
Βιογραφικό σημείωμα

Ο Διονύσης Γουσέτης γεννήθηκε το 1944. Σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο ΕΜΠ και μαθηματική στατιστική στο Παρίσι. Μέλος του ΚΚΕ Εσωτερικού, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και υποψήφιος βουλευτής του Συνασπισμού. Αν και αποχώρησε το 2003 από τον Συνασπισμό, συνεχίζει την αρθρογραφία του στην εφημερίδα Αυγή, που του χάρισε το βραβείο ελληνοτουρκικής φιλίας Αμπντί Ιπεκτσί. Η δραστηριότητα που κατεξοχήν τον σημάδεψε ιδεολογικά είναι η Διεθνής Αμνηστίας, της οποίας είναι μέλος από το 1980. Είναι ιδρυτικό μέλος της Δράσης.

Τι ειναι η Δράση; Το νεο πολιτικό μόρφωμα του γνωστου και μη εξαιρετεου κ.Στεφανου Μανου. Χρειαζεται να προσθεσουμε τιποτε αλλο;.Η ιστορια του καθενος δειχνει και το ποιον του. Οποιος θελει περισσοτερα ας κανει αναζητηση στο διαδικτυο για τον εν λογω κυριο Δ.Γουσετη και την πορεια του....

Το αρθρο της Καθημερινης:
Ο νέος διχασμός

Tου Διονυση Γουσετη

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ : ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ


ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ : ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Ολοενα και περισσοτερα δημοσιευματα ερχονται στο φως για τους "προβληματισμους" της ηγεσιας του υπουργειου Προ.πο και της αστυνομιας , για τον τροπο καταστολης των αναμενομενων διαδηλωσεων.
Οι κοινωνικοι νομοι λενε οτι τα σκληρα μετρα λιτοτητας της κυβερνησης πρεπει να περασουν μεσα απο τον βουρδουλα του χωροφυλακα για να επιβληθουν. Απο την αλλη ενας βασικος νομος λεει οτι η καταστολη και η λιτοτητα φερνει εξεγερσεις. Ο λαος δεν ειναι διατεθειμενος να δεχθει την ληστεια της ζωης του απο τους απατεωνες πολιτικους και μια χουφτα μεγαλοκεφαλαιοκρατες.
Η κριση του συστηματος τους δεν ειναι μονο στην χωρα μας αλλα ειναι παγκοσμια.Οι εξεγερσεις περασαν απο τις ανατολικες οχθες της μεσογειου στην ευρωπαϊκη ηπειρο. Απο τον νοτο περνουν στην καρδια της καπιταλιστικης Ευρωπης με αποκορυφωμα την εξεγερση στην Βρεττανια.
Αυτο που φαινεται ειναι οτι αρκει μια σπιθα για να λαμπαδιασει ολη η Ευρωπη. Αλλα οχι μονο. Η μητροπολη τους, οι ΗΠΑ, μπαινει απο οτι φαινεται στον χορο των "καταραμενων" οικονομιων .
Οσα σχεδια και να κανουν επι χαρτου οι σοφοι εγκεφαλοι της καταστολης πρεπει να ξερουν οτι η κοινωνια ειναι ενα καζανι που βραζει.
Οταν 10 οικογενειες παγκοσμιως ελεγχουν ολα τα πλουτη του πλανητη, αυτο δεν μπορει να διαιωνιζεται. Η ιδια η ζωη εχει δειξει οτι οι κοινωνικες ανισοτητες οδηγουν σε εξεγερσιακες συγκρουσεις και καμμια αρχουσα ταξη δεν εμεινε επ απειρο στην εξουσια.
Ο λαος εξεγειρεται και αμα εχει την σωστη οργανωση και στοχευση διωχνει τους δυναστες και αναλαμβανει τις τυχες του στα χερια του. Αυτος ειναι ο φοβος των απο πανω και των μαντροσκυλων τους. Αυτη ειναι η ελπιδα ολων εμας των απο κατω που ειμαστε το 99,9% του πληθυσμου του πλανητη! Το κινημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ με τις δρασεις του που προκυπτουν μεσα απο αμεσοδημοκρατικες συνελευσεις απο τα κατω, ολοενα και περισσοτερο προβαλει σαν φοβητρο- προτυπο γενικευμενης ανυπακοης,για ενα συστημα που θελει να πληρωσουμε εμεις για την κριση του.
Οχι για αυτο που ειναι σημερα, αλλα κυριως για αυτο που μπορει να γινει αυριο και την δυναμικη που περικλειει. Οταν εκατομμυρια συμπολιτες μας δεν θα εχουν πλεον να πληρωσουν. Ελατε μαζι μας. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ- ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ- ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΓΕΜΑΤΗ ΛΕΦΤΑ


ΣΚΑΪ: Επιχείρηση «καθαρή έξοδος» στις 12 Αυγούστου
http://www.skai.gr

Καμπάνια κάνουν καποιοι φιλανθρωποι καναλαρχες-μεγαλοεργολαβοι και βιομηχανοι με τιτλο : "ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" . Σκάι, Νεα οδος ΑΕ, Ολυμπια οδος ΑΕ και Συνδέσμος Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδας φροντίζουν να μας...καθαρισουν. Τι μεγεθος υποκρισιας. Αφου πρωτα εχουν φροντισει να μας καθαρισουν τις τσεπες μας με τα χαρατσια τους σε δρομους δικους μας και χιλιοπληρωμενους. Αφου πρωτα μας "καθαριζουν" σε δρομους κακοφτιαγμενους και ανασφαλεις, σαν την εθνικη μας καρμανιολα, Κορινθου- Πατρων. Μας περνουν για σκυλακια του Παβλοφ ξεκαθαριζοντας οτι θα μας δινουν σακουλιτσα μονο οταν εχουμε πληρωσει διοδια.Με την αποδειξη καταβολης διοδιων λενε. Εμεις οι υπολοιποι, τα κακα παιδια, που ειτε δεν εχουμε να πληρωσουμε διοδια, ειτε δεν θελουμε να ξαναπληρωσουμε για πολλοστη φορα τους δικους μας δρομους θα πρεπει εκτος απο "τζαμπατζηδες" να μεινουμε και "βρωμιαρηδες". Ακου τι λενε οι λαδιαρηδες!
Να σε καψω Γιαννη, να σε αλοιψω λαδι! Μας περνουν για τελειως ιθαγενεις. Η ιδεα να μας δινουν και χαντρες και καθρεφτακια απορριφθηκε σαν οικονομικα ασυμφορη. Το ιδιο και το να μας δινουν σακουλες στο μεγεθος του ανθρωπινου σωματος, μιας και οι δρομοι μας σε πολλα σημεια ειναι σκετες καρμανιολες.
Αληθεια ποια ηταν η οικονομικη σχεση που εχει δημιουργηθει αναμεσα σε ενα "αντικειμενικο" ΜΜΕ και καποιες εταιριες εκμεταλλευσης των εθνικων μας δρομων; Ποιες διαδρομες επικοινωνιας υπαρχουν και με τι ανταλλαγματα; Οταν ακουω Σκάι να δινω βαση οταν μιλανε οι εγκριτοι και αντικειμενικοι δημοσιογραφοι του για το κακο κινημα των τζαμπατζηδων και ποσο κακο κανει στην χωρα ή να σκεφτομαι οτι καποιες απο τις σακουλες που κυκλοφορουν δεν ειναι γεματες με σκουπιδια; Αληθεια οταν μοιραζονται οι σακουλες δεν θα διαπρατεται το αδικημα της παρακωλυσης των συγκοινωνιων απο τους διανομεις, οπως εχουν κατηγορηθει τοσο οι ταξιτζηδες όσο και το κινημα μας;
Μηπως θα πρεπει να μοιρασουν καλυτερα σακουλες σκουπιδιων στο Βατοπεδι, το χρηματιστηριο, στην Ζιμενς , στην Βουλη, στα τηλε μεγαρα; Εκει ειναι πιο απαραιτητες.
Εμείς παντως την Παρασκευή 12/8, 7 μμ, θα ανοιξουμε τα διοδια της Ελευσινας. Δεν θα προσφερουμε σακουλες.Θα προσφερουμε αξιοπρεπεια και την ενεργη εφαρμογη του συνταγματικα κατοχυρωμενου δικαιωματος για την ελευθερια του να ταξιδευουμε ανεμποδιστα στην χωρα μας.


Παρακατω αυτουσιο το δημοσιευμα του Σκάι:

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Για μια ακομη φορα η αλληλεγγυη των επιβατων πεταξε εξω απο λεωφορειο ελεγκτες!


ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΕΓΚΤΕΣ - Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ.
Η εμπειρία του Πάνου Μ., μέλους της Επιτροπής Αγώνα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Πατησίων.

Στην γραμμή του Ο.Α.Σ.Α. 054 Ακαδημία Πλάτωνος μπήκα από τα Κ.Τ.Ε.Λ. που είναι το τέρμα. Μετά από λίγο γύρω στις 12:30 κι ενώ το λεωφορείο ήτανε εν κινήσει, δύο ελεγκτές το σταματάνε τσαμπουκαλίδικα, χωρίς να είναι σε στάση και μπαίνουν μέσα.
Όταν έρχονται σ’ εμένα για να μου ζητήσουν το εισιτήριο, εγώ τους αγνοώ τελείως, λέγοντας τους ότι δεν τους δέχομαι, είναι παράνομοι και να μ’ αφήσουν ήσυχο.
Τότε οι ελεγκτές φεύγουν ήσυχα χωρίς να πουν κουβέντα. Απέναντι μου καθόντουσαν δύο παιδιά που δεν πρέπει να ήταν πάνω από 18 χρονών και τα οποία δεν είχαν εισιτήριο.
Οι ελεγκτές είπανε, στον ένα που αρχικά ελέγξανε, ότι θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο (που αυτό είναι παράνομο, γιατί δεν έχει περάσει από την Ελληνική βουλή και για αυτό δεν έχει Φ.Ε.Κ.) τον υποχρέωσε να του δώσει την ταυτότητα, που κι αυτό είναι παράνομο.

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Εγώ την δουλειά μου κάνω

Ο μπάτσος που χτυπάει τους πολίτες, γέρους, παιδιά, τυφλούς μετανάστες, σου λέει πως εκτελεί εντολές…
Τη δουλειά του κάνει…
Ο δημοτικός υπάλληλος, που με περισσό ζήλο, κατεβάζει πανό, τις σκηνές κ τις αφίσσες, σου λέει πως εκτελεί εντολές…
Τη δουλειά του κάνει…
Ο ελεγκτής στα λεωφορεία, που ξεφτιλίζει τους ανθρώπους για ενάμισι ευρώ…
Τη δουλειά του κάνει…
Ο κλητήρας που σου παίρνει το σπίτι και σου κάνει έξωση…
Τη δουλειά του κάνει…
Οι καταμετρητές της Δ.Ε.Η και της Ε.Υ.Δ.Α.Π., που κόβουν το ρεύμα και νερό στους φτωχούς…
Τη δουλειά τους κάνουν…
Ο δικαστικός που μοιράζει εκατόν τριάντα χρόνια φυλακή σε εικοσάχρονα παιδάκια…
Τη δουλειά του κάνει…
Ο στρατιωτικός που κάνει καψώνια στους φαντάρους…
Τη δουλειά του κάνει…
Ο πολιτικός κι ο βουλευτής με τις μίζες, τα Βατοπέδια, τις SIEMENS, τα ρουσφέτια…
Κι αυτός τη δουλειά του κάνει…
Ο δημοσιογράφος που λέει ψέματα και εξυπηρετεί τα μεγαλοσυμφέροντα…
Κι αυτός τη δουλειά του κάνει…
Ο συνδικαλιστής που ξεπουλάει τους αγώνες των εργαζομένων…
Κι αυτός τη δουλειά του κάνει…
Ο παπάς που εμπορεύεται τον «παράδεισο»…
Κι αυτός τη δουλειά του κάνει…
Τα κόμματα που πέφτουν σαν αρπαχτικά εκεί που βλέπουν ψηφουλάκια…
Τη δουλειά τους κάνουν…
Ο πρωθυπουργός που ξεπουλάει τη χώρα και το λαό…
Κι αυτός τη δουλειά του κάνει…
Τελικά όλα δουλεύουνε ρολόι, το σύστημα καλά κρατεί και τη δουλειά του κάνει…
ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ
Στην πλατεία, στις πλατείες, στους δρόμους, στις πορείες…
Κι εμείς ΔΕΝ κάνουμε τη δουλειά τους…
Δεν θα φύγουμε αν δεν πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας.
Λαϊκή Συνέλευση της Πλατείας Συντάγματος
oxidiodia.gr

Η Πολεμική Αεροπορία διώχνει τους πυραύλους ΝΙΚΗ από το Κατσιμίδι!

Η Πολεμική Αεροπορία διώχνει τους πυραύλους ΝΙΚΗ από το Κατσιμίδι!
Άμεση υπήρξε η αντίδραση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του ΓΕΑ στις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας εξαιτίας ευαισθητοποιημένων πολιτών και μάχιμων δημοσιογράφων που τιμούν το επάγγελμα τους.
Ενώ αρχικά το ΥΠΕΘΑ επιχείρησε να καθησυχάσει, δίνοντας διαβεβαιώσεις ότι "δεν τρέχει τίποτα" με τους αποθηκευμένους πυραύλους ΝΙΚΗ, σύντομα, τα επαναλαμβανόμενα αποκαλυπτικά άρθρα και οι πιέσεις των κατοίκων της περιοχής, υποχρέωσαν την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία να συναισθανθεί το μέγεθος του προβλήματος και τους κινδύνους που ελλοχεύουν.

Η Πολεμική Αεροπορία αρχίζει να λαμβάνει μέτρα και σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ήδη υπάρχει σχέδιο για την μεταφορά των εκρηκτικών των 30 πυραύλων που βρίσκονται στο Κατσιμίδι, σε βάση της ΠΑ στο Βαθύ, λίγο έξω από τη Χαλκίδα. Αυτή η βάση σε αντίθεση με το Κατσιμίδι είναι ενεργή, διαθέτει καλύτερους αποθηκευτικούς χώρους και κυρίως είναι μακριά από κατοικημένη περιοχή.
Να επισημάνουμε όμως τα εξής:

Η απόφαση της λήψης μέτρων ήταν αποτέλεσμα των αποκαλύψεων και της κοινωνικής πίεσης. Τα λέμε αυτά γιατί διάφορα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, σε ανοικτή γραμμή με το ΥΠΕΘΑ, όχι μόνο προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το γεγονός, αλλά επιτέθηκαν στους συναδέλφους τους δημοσιογράφους που έντιμα επεσήμαναν από την πρώτη στιγμή τους κινδύνους που κρύβουν οι Πύραυλοι ΝΙΚΗ.

Επίσης, επιβεβαιώνεται η αντίληψη που θέτει στο προσκήνιο την ανάγκη να Πέσουν τα Στεγανά στις Ένοπλες Δυνάμεις και να υπάρχει Κοινωνικός Έλεγχος. Εξάλλου, η κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας και η απαίτηση φορέων των κατοίκων να μπουν στο στρατόπεδο στο Κατσιμίδι για να ελέγξουν τους όρους αποθήκευσης των πυραύλων και την κατάσταση αυτών, ανάγκασε το ΥΠΕΘΑ-ΓΕΑ να λάβει τα απαραίτητα μέτρα.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ