στείλτε νέα, σχόλια , παρατηρήσεις για τον ανισ ΩΡΩΠΟ

anisoropos1@gmail.com

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Νεος δημαρχος Ωρωπου ο Γιαννης Οικονομακος- Τωρα αρχιζουν τα δυσκολα

Κυριολεκτικα στο νημα του αγωνα δρομου του β γυρου, αν και  γυμναστης , παλιος αθλητης και νεοτερος ο  Κωστας Λιτσας ηττηθηκε απο τον μεγαλυτερο του στην ηλικια, γιατρο Γιαννη Οικονομακο.
Πολλα παραλειπομενα ακουστηκαν σε ολη την διαρκεια του εκλογικου μαραθωνιου για πολλους υποψηφιους. Αρκετα απο αυτα αληθη και αλλα ανακριβη.  Παντως φαινεται οτι τελικα ψηφοφοροι και συνυποψηφιοι του αυτου ιδεολογικου χωρου (ΠΑΣΟΚ) με τον Λιτσα υποστηριξαν τελικα στον β΄γυρο τον Γ.Οικονομακο.
Η καρεκλα που κατεκτησε ο Γ.Οικονομακος θα αποδειχτει , μεσα στην χρεοκοπια του καπιταλιστικου κρατους, ηλεκτρικη, καθως θα κληθει με μηδενικα εσοδα απο το κρατος να μεταφερει , οπως ολοι οι νεοι δημαρχοι, την κεντρικη χρεοκοπια, στους δημοτες τους.
Δεν ευχομαστε καλη επιτυχια στον νεο δημαρχο, γιατι θα ηταν υποκριτικη. Ευχομαστε καλη επιτυχια στους δημοτες γιατι μονο με τον αγωνα τους και την αυτοοργανωση τους μπορουν να δοσουν λυσεις στα προβληματα τους .
Οι ανατρεπτικοι αγωνες των πολιτων, χωρις καπελωματα απο επαγγελματιες των κινηματων (ευτυχως οι κατοικοι τους μαυρισαν) θα λυσουν τα προβληματα των διοδιων, του εξασθενους χρωμιου, της μολυνσης του Ευβοϊκου , της ανεργιας, της καταρρευσης καθε δημοσιου αγαθου (παιδεια, υγεια κλπ).
Εμεις οι ανισΩρωποι θα ειμαστε μαζι σε καθε  αγωνιζομενο πολιτη. Ο δρομος ειναι μακρυς , ανηφορικος και δυσκολος. Αλλα δεν υπαρχει αλλος δρομος. Οπλο μας η αλληλεγγυη μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου