στείλτε νέα, σχόλια , παρατηρήσεις για τον ανισ ΩΡΩΠΟ

anisoropos1@gmail.com

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Δεν φυλάω – Δεν φυλάω

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του προέδρου των αστυνομικών της Φθιώτιδας πως αδυνατούν να φυλάνε τα διόδια. Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των αστυνομικών είπε «πάλι εγώ θα τα φυλάω;».

Οι μπάτσοι όλης της χώρας θεωρούν υποβάθμισή τη μετατροπή τους από αστυνομικούς σε εισπράκτορες και φοβούνται πως το σύνθημα που θα κυριαρχεί από εδώ και πέρα είναι το «Μπάτσοι-Γουρούνια-Εισπράκτορες».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των αστυνομικών της Φθιώτιδας κ. Καμμενοβούρλο, είναι αδύνατον οι αστυνομικοί να βαράνε και να κόβουν πρόστιμο ταυτόχρονα.

Επίσης, ο κ. Καμμενοβούρλος ζήτησε να μεταφερθούν τα διόδια δίπλα στα νυχτερινά κέντρα και στα κωλόμπαρα της Φθιώτιδας, ώστε να μπορούν οι αστυνομικοί να συνδυάζουν την φύλαξη των διοδίων με την προστασία.

Οι αστυνομικοί δεν θέλουν να μετατραπούν σε εισπράκτορες των εταιριών που εκμεταλλεύονται τα διόδια, επειδή από την προστασία νυχτερινών κέντρων κονομάνε πολύ περισσότερα.

Επίσης, οι αστυνομικοί ζητούν ποσοστά από τις εταιρίες που εκμεταλλεύονται τα διόδια, ενώ, παράλληλα, είναι και σε συνομιλίες με το κίνημα «Δεν πληρώνω», για να αφήνουν τους οδηγούς να περνάνε από τα διόδια, αφού δώσουν πρώτα στον αστυνομικό το μισό ποσό χωρίς απόδειξη. Ο κ. Καμμενοβούρλος ξεκαθάρισε πως οι αστυνομικοί θα επιλέξουν την πιο συμφέρουσα πρόταση.

Σύμφωνα με τον κ. Καμενοβούρλο, αυτήν την εποχή οι αστυνομικοί της Φθιώτιδας είναι ιδιαίτερα απασχολημένοι, αφού –εκτός από την προστασία- γυρνάνε σαν τρελοί όλη μέρα με τα περιπολικά, για να εντοπίσουν τον Βασίλη Παλαιοκώστα.

Οι αστυνομικοί έχουν μαζί τους στο περιπολικό τη γυναίκα τους ή τη μάνα τους ή τον πατέρα τους ή τον παππού τους, ώστε, όταν εντοπίσουν τον Παλαιοκώστα, να υπάρχει κάποιος πολίτης για να τους τον καρφώσει και να μη χάσουν το 1 εκατομμύριο ευρώ της επικήρυξης.

ΑΠΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου