στείλτε νέα, σχόλια , παρατηρήσεις για τον ανισ ΩΡΩΠΟ

anisoropos1@gmail.com

Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΣ ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ. "ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!!
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΦΟΡΕΩΝ & ΚΑΤΟΙΚΩΝ Β.Α.ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ

Στις 9/2/2010 μετά από ανοιχτή πρόσκληση ,συγκεντρωθήκαμε στη Μαλακάσα ,εκπρό-
σωποι φορέων, κάτοικοι & εργαζόμενοι, που αποτελούμε τη Συντονιστική Επιτροπή Β.Α. Αττικής κατά των διοδίων και αποφασίσαμε τα παρακάτω:

>Εδρα της Συντονιστικής Επιτροπής είναι τα γραφεία της Κοινότητας Μαλακάσας.

>Οι συνελεύσεις του Συντονιστικού, που γίνονται σε τακτικά διαστήματα ,είναι ανοικτές και μπορεί να τις παρακολουθεί κάθε πολίτης ή φορέας που συμμετέχει στο κίνημα ενάντια στα διόδια.

>Συμμετοχή με δικαίωμα ψήφου στη λήψη των αποφάσεων και στη διαμόρφωση των δράσεων και των επιλογών μας έχουν τα μέλη της συνέλευσης του Συντονιστικού ,που διαμένουν ή εργάζονται στη περιοχή μας (14 Δήμοι & Κοινότητες).

>Οι αποφάσεις για τους στόχους και τις δράσεις λαμβάνονται από τη Συνέλευση του Συντονιστικού που είναι κυρίαρχο όργανο, με ψηφοφορίες, πλειοψηφικά.

>Για την οργάνωση των δράσεων ,τα κείμενα, την επικοινωνία, τη νομική υποστήριξη,
την οικονομική διαχείριση κλπ δημιουργείται ένα μικρό συντονιστικό με χρέη Γραμματείας αποτελούμενο από 15-17 άτομα ,με «ενεργά μέλη» από τις κατά τόπους επιτροπές των πόλεων της Β.Α. Αττικής ,προκειμένου να είναι αντιπροσωπευτική . Κάθε κατά τόπους επιτροπή θα ορίσει τους αντιπροσώπους της στη γραμματεία και όπου δεν υπάρχουν επιτροπές ,ο τρόπος θα καθοριστεί στην αμέσως επόμενη συνέλευση του Συντονιστικού.

>Η Γραμματεία είναι υπεύθυνη για τις αναρτήσεις, εκ μέρους του Συντονιστικού στην
Ιστοσελίδα diodiastop.bogspot.com ,σε συνεργασία με τον διαχειριστή της.
Οι θέσεις και απόψεις της Συντονιστικής Επιτροπής Β.Α. Αττικής εκφράζονται από την παραπάνω και μόνο ιστοσελίδα και από καμία άλλη που χρησιμοποιεί παρεμφερές όνομα.

>Η Γραμματεία συνεδριάζει τακτικά, ενδεικτικά κάθε εβδομάδα και όποτε κρίνει ότι υπάρχει ανάγκη. Τηρεί πρακτικά των αποφάσεων που παίρνονται κατά πλειοψηφία και μεριμνά για την εκτέλεση τους ,αναθέτοντας κατά περίπτωση την εκτέλεση συγκεκριμένων δραστηριοτήτων σε μέλη της Γραμματείας ή και σε τρίτους (Νομική υποστήριξη κλπ)

>Τα μέλη της Γραμματείας αναλαμβάνουν την κατά περιόδους οργάνωση συνελεύσεων ενημέρωσης και ενεργοποίησης των πολιτών σε κάθε πόλη της περιοχής μας.

>Τα μέλη της Γραμματείας εκπροσωπούν το Συντονιστικό και λειτουργούν «προς τα έξω» στα ΜΜΕ, στην επικοινωνία με το Πανελλαδικό Συντονιστικό κλπ.

>Για την καλύτερη λειτουργία της ,η γραμματεία θα εκλέξει από τα μέλη της μια 7μελή εκτελεστική γραμματεία με χρέη μεταξύ των άλλων και γραφείου τύπου.

>Αντικατάσταση μελών της Γραμματείας μπορεί να γίνεται με απόφαση της συνέλευσης του Συντονιστικού.

>Αν κάποιο μέλος της Γραμματείας ενεργεί αντίθετα από τις αποφάσεις της και τις αποφάσεις του Συντονιστικού, χάνει την ιδιότητα του μέλους και εκφράζει αποκλειστικά και μόνο τον εαυτό του. Η σχετική ανακοίνωση δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Συντονιστικής.

>Μέχρι την εκλογή της Γραμματείας χρέη προσωρινής εκτελεστικής γραμματείας θα εκτελούν οι:Κώστας Λίτσας, Στεργίου Ιωάννα, Λουπάτατζης Στράτος, Γιαννάκης Χρήστος, Παναγής Χρήστος, Κουκουδάκης Παντελής, Πατσαούρας Νίκος, Κόλλιας Γιώργος.

Μαλακάσα 9/2/2010

4 σχόλια:

  1. Ήμουν στην ψηφοφορία, είχαν φύγει σχεδόν όλοι όταν έγινε η ψηφοφορία. Κάποια άρθρα από αυτά δεν ψηφίστηκαν αλλά προστέθηκαν έπειτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτη η "προσωρινη" εκτελεστικη γραμματεια, εξακολουθει 8 1/2 μηνες να ειναι προσωρινή ή αυτοδιορίστηκε κάποια μόνιμη; Ε ρε θράσος που έχετε ψευτοαριστερά λαμόγια που θέλετε να μιλάτε για δημοκρατικές διαδικασίες. Με τέτοιες συμπεριφορές κάνατε κομμάτια τον ΣΥΝ. Σε λίγο δεν θα σας ξέρει ούτε η μάνα σας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ μαζί σας, ξεπουλούν τα πάντα οι πολιτικο-μαλάκες της Β.Α.Αττικής

    ΑπάντησηΔιαγραφή