στείλτε νέα, σχόλια , παρατηρήσεις για τον ανισ ΩΡΩΠΟ

anisoropos1@gmail.com

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟΥ ΨΩΡΙΑΡΗ; ΦΟΥΝΤΑ ΜΕ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ !!!


Αφου δεν μπόρεσαν να καταλάβουν μία θέση στο Ελληνικό κυνοβούλιο ή έστω μία δημαρχιακή θέση , οι Συριζοκοετζήδες του (απο-)συντονιστικού της Μαλακάσας πήγαν και στο ευρωκυνοβούλιο!!!   Ε ρε γλέντια!! Συναντήθηκαν, λέει, και με τους Χουντή και Πουπάκη. Και με κάτι άλλους έλληνες. Καλά ρε παιδιά . Ήταν ανάγκη να μπείτε στα έξοδα;; Αυτούς δεν μπορούσατε να τους δείτε και στην Ελλαδίτσα;; Να δεις που θα συναντηθούν και με κανέναν άλλον ευρωπέο (ευρωσυριζοκατάσταση μεριά)  που δεν θα τον ξέρει ούτε η μάνα του. Έτσι, όλοι οι αποτυχημένοι του δημαρχο-κυνοβουλίου  θα πάρουν νέα λάμψη (κάτι χρηστοπαναγήδες, παπισες, ζουμπάδες, πετρακονούλες κλπ κλπ). Καλά ντιπ για ιθαγενείς μας περνάτε βρε ; Οτι και να κάνετε ο κόσμος γυρνάει την πλάτη στα γραφειοκρατικά καπέλα σας, όσο και ευρωπαϊκό styling και αν έχουν.Βλεπω πολύ κλάμα να πέφτει όταν μείνετε εκτός βουλής και δεν πάρετε τις παχυλές  κρατικές επιχορηγήσεις (από τον ιδρώτα του λαού πάντα). 

2 σχόλια:

  1. Κοίτα πως καμαρώνουν !!!!
    Εμ βέβαια , έκαναν το καθήκον τους !! Θά έχουν να λένε παραμύθια στα εγγόνια τους .. Εμάς να μην παραμυθιάζουν .. Οι '' αγωνιστές '' ... του γλυκού νερού του Ασωπού ... Και σε αυτή την περίπτωση έκαναν το '' καθήκον '' τους .. Άσε , δεν χρειάζεται να μας σώσουν άλλο ..
    Μανώλης Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό!!! Έτσι είναι. Θέλει αγώνα να κλείσουν τα διόδια και όχι εφαρμογή νόμων! Αυτοί τους νόμους θα τους κόψουν και θα τους ράψουν στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των Μπομπολαίων. Όσο για το Σύνταγμα απο καιρό το έχουν γράψει στα παλιά τους τα παπούτσια. Αφού οι ίδιοι ομολογούν ότι παραχώρησαν κυριαρχικά δικαιώματα. Αν τώρα διαβάσει κανείς με προσοχή τα όσα έχει γραμμένα η επιτροπή που ταξίδεψε στις Βρυξέλες μπορεί εύκολα να διαπιστώσει ότι υπάρχουν σαφείς ασάφειες. Εγώ απλώς να ρωτήσω την ταξιδεύσασα επιτροπή: Αφού ξέρεται ότι ΕΕ και ΔΝΤ, που αλλιώς λέγεται και τρόϊκα, ωθούν στο να παραχωρηθούν και να ξεπουληθούν τα πάντα απο τη Δημόσια περιοιυσία, εσείς στο στόμα του λύκου πήγατε να βρείτε το δίκηο σας; Και κάτι ακόμα πολύ απλό. Είστε υπερ της κατάργησης των όλων των διοδίων χωρίς όρους και προυποθέσεις; Γιατί δεν το λέτε αυτό ξεκάθαρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή