στείλτε νέα, σχόλια , παρατηρήσεις για τον ανισ ΩΡΩΠΟ

anisoropos1@gmail.com

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ


Οι επιτροπές Αγώνα "Δεν Πληρώνω" εκφράζουν την άνευ όρων αλληλεγγύη τους στους συναγωνιστές στα Τρίκαλα που δέχθηκαν την παρενόχληση της Δημοτικής αστυνομίας με τον ισχυρισμό ότι "διέπρατταν το αδίκημα της κατάληψης δημοσίου χώρου", οταν εκαναν την υπαιθρια εκδηλωση τους.
Ειναι τουλάχιστο τραγελαφικό οι υπηρέτες της "εννομης" τάξης να επικαλούνται αυτό το επιχείρημα οταν οι πολεις που ζούμε μετατρεπονται συνεχώς σε τσιμεντουπολεις με ανυπαρξία πρασίνου και ελεύθερων χώρων. Ειναι οι ιδιοι ανθρωποι που θελουν να κανουν οικοπεδα το αεροδρομιο του Ελληνικού και να μετατρέψουν την Κερατέα, το Γραμματικό και αλλες περιοχες σε μια απέραντη χωματερή για τα συμφεροντα των μεγαλοεργολαβων και του πολιτικου τους υπηρετικού προσωπικου.
Αυτο που τους ενοχλει ειναι η αφυπνηση των πολιτων που σηκωνονται απο τους καναπέδες τους και βγαινουν στους δρομους για να διεκδικησουν μια καλυτερη ζωη.
ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ!
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ! - ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙ! ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ!

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ www.oxidiodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου