στείλτε νέα, σχόλια , παρατηρήσεις για τον ανισ ΩΡΩΠΟ

anisoropos1@gmail.com

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ : ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ


ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ : ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Ολοενα και περισσοτερα δημοσιευματα ερχονται στο φως για τους "προβληματισμους" της ηγεσιας του υπουργειου Προ.πο και της αστυνομιας , για τον τροπο καταστολης των αναμενομενων διαδηλωσεων.
Οι κοινωνικοι νομοι λενε οτι τα σκληρα μετρα λιτοτητας της κυβερνησης πρεπει να περασουν μεσα απο τον βουρδουλα του χωροφυλακα για να επιβληθουν. Απο την αλλη ενας βασικος νομος λεει οτι η καταστολη και η λιτοτητα φερνει εξεγερσεις. Ο λαος δεν ειναι διατεθειμενος να δεχθει την ληστεια της ζωης του απο τους απατεωνες πολιτικους και μια χουφτα μεγαλοκεφαλαιοκρατες.
Η κριση του συστηματος τους δεν ειναι μονο στην χωρα μας αλλα ειναι παγκοσμια.Οι εξεγερσεις περασαν απο τις ανατολικες οχθες της μεσογειου στην ευρωπαϊκη ηπειρο. Απο τον νοτο περνουν στην καρδια της καπιταλιστικης Ευρωπης με αποκορυφωμα την εξεγερση στην Βρεττανια.
Αυτο που φαινεται ειναι οτι αρκει μια σπιθα για να λαμπαδιασει ολη η Ευρωπη. Αλλα οχι μονο. Η μητροπολη τους, οι ΗΠΑ, μπαινει απο οτι φαινεται στον χορο των "καταραμενων" οικονομιων .
Οσα σχεδια και να κανουν επι χαρτου οι σοφοι εγκεφαλοι της καταστολης πρεπει να ξερουν οτι η κοινωνια ειναι ενα καζανι που βραζει.
Οταν 10 οικογενειες παγκοσμιως ελεγχουν ολα τα πλουτη του πλανητη, αυτο δεν μπορει να διαιωνιζεται. Η ιδια η ζωη εχει δειξει οτι οι κοινωνικες ανισοτητες οδηγουν σε εξεγερσιακες συγκρουσεις και καμμια αρχουσα ταξη δεν εμεινε επ απειρο στην εξουσια.
Ο λαος εξεγειρεται και αμα εχει την σωστη οργανωση και στοχευση διωχνει τους δυναστες και αναλαμβανει τις τυχες του στα χερια του. Αυτος ειναι ο φοβος των απο πανω και των μαντροσκυλων τους. Αυτη ειναι η ελπιδα ολων εμας των απο κατω που ειμαστε το 99,9% του πληθυσμου του πλανητη! Το κινημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ με τις δρασεις του που προκυπτουν μεσα απο αμεσοδημοκρατικες συνελευσεις απο τα κατω, ολοενα και περισσοτερο προβαλει σαν φοβητρο- προτυπο γενικευμενης ανυπακοης,για ενα συστημα που θελει να πληρωσουμε εμεις για την κριση του.
Οχι για αυτο που ειναι σημερα, αλλα κυριως για αυτο που μπορει να γινει αυριο και την δυναμικη που περικλειει. Οταν εκατομμυρια συμπολιτες μας δεν θα εχουν πλεον να πληρωσουν. Ελατε μαζι μας. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ- ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ- ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου