στείλτε νέα, σχόλια , παρατηρήσεις για τον ανισ ΩΡΩΠΟ

anisoropos1@gmail.com

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΟΥΙΖ 1 : Μια υποψήφια και οι δηλώσεις της- ποιά είναι;



Αγαπητές  συμπολίτισσες και  συμπολίτες

   
Με πολλούς από σας συναντηθήκαμε σε μεγάλους και μικρούς αγώνες για την περιοχή μας ,στους αγώνες για τον Ασωπό ,για τους ΧΥΤΑ, για το νερό ,για το περιβάλλον, για τα διόδια και άλλα.

    Μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συναντηθούμε στη διεκδίκηση του νέου «καλλικρατικού» δήμου Ωρωπού!! 
    Ως ενεργοί πολίτες της περιοχής  μας, που καθημερινά ζούμε-δουλεύουμε- δρούμε σ’ αυτή, οραματιζόμαστε μια σύγχρονη Τοπική Αυτοδιοίκηση με ουσιαστικές δημοκρατικές διαδικασίες, ενάντια στη λογική της εκχώρησης ,ιδιωτικοποίησης και εμπορευματοποίησης κάθε κοινωνικού αγαθού, με ολοκληρωμένη περιβαλλοντική πολιτική, πολιτική διαχείρισης απορριμμάτων ,ύδρευσης και αποχέτευσης, με κοινωνικές δομές υγείας και πρόνοιας, με συγκεκριμμένες ενέργειες και έργα για την απασχόληση και τη μείωση της ανεργίας.
    Οραματιζόμαστε μια τοπική αυτοδιοίκηση, να αγωνίζεται για την διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών , την δημιουργία αστικής συγκοινωνίας ,με την επέκταση και ολοκλήρωση του προαστιακού και την ασφαλή λειτουργία των σταθμών του τρένου  και για την κατάργηση της απαράδεκτης κατάστασης της πληρωμής διοδίων για τη χρήση της εθνικής οδού.
  Να αγωνίζεται για το σταμάτημα επιτέλους της ρύπανσης και υποβάθμισης της περιοχής ,του υδροφόρου ορίζοντα και του Ασωπού από τη δράση των εργοστασίων των Οινοφύτων
  Να αντισταθεί στις συνέπειες από τον «καλλικράτη» που επιβλήθηκε στα πλαίσια που έθεσε το πρόγραμμα «σταθερότητας και ανάπτυξης» της κυβέρνησης, για την ριζική περικοπή των κοινωνικών δαπανών του κρατικού προϋπολογισμού, ρίχνοντας ταυτόχρονα τα βάρη στους Δήμους και κατά συνέπεια στους δημότες.
Με  τη συμμετοχή και  την ενεργοποίηση όλων αυτών που  θέλουν κάτι
διαφορετικό στη περιοχή μας  και όχι «μια από τα ίδια» σας καλούμε
να  δώσουμε τη μάχη των δημοτικών εκλογών του Νοεμβρίου
Δείτε την απάντηση στο κουίζ

Αυτή η γλυκιά παχουλή κοπέλα ( Ιωάννα Στεργίου) πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι τα χρόνια πέρασαν και να πάψει να χρησιμοποιεί την φωτογραφία της που τραβήχτηκε πριν 35 χρόνια. Ας προσγειωθεί επιτέλους στην σημερινή σκληρή πραγματικότητα, αλλιώς πως θα κυβερνήσει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου