στείλτε νέα, σχόλια , παρατηρήσεις για τον ανισ ΩΡΩΠΟ

anisoropos1@gmail.com

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΛΙΤΣΑ


http://oroposavrio.blogspot.com/2010/09/blog-post_18.html#comments

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες της στήλης μας,που δεν επιδέχονται καμιά αμφισβήτηση,σε χθεσινή συγκέντρωση που έγινε στα γραφεία ου ΠΑ.ΣΟ.Κ στην Ιπποκράτους,ανακοινώθηκε η απόφαση του ΠΑ.ΣΟ.Κ να στηρίξει στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές,τον συνδυασμό Αυτοδιοικητική Συνεργασία με υποψήφιο τον Κώστα Λίτσα.
Παρόντες στην συνεδρίαση ήταν ακόμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης και ο υποψήφιος Δήμαρχος Στράτος Κρέπιας.
Προηγουμένως ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης ,είχε δηλώσει σαφώς πως δεν επιθυμεί το χρίσμα και είχε καλέσει ΄τους υπεύθυνους να κρατήσουν μακρυά από μικροκομματικές σκοπιμότητες αυτές τις εκλογές.

Κλείνοντας η συνεδρίαση δηλώθηκε πως η ανακοίνωση θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη ,μαζί με άλλες ανακοινώσεις υποψηφίων που στηρίζει το ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Σε αυτό το σημείο υπάρχει μια ένσταση από πλευράς Λίτσα,για τον χρόνο της ανακοίνωσης του χρίσματος.
Αυτή η ένσταση οφείλεται στους κλυδωνισμούς που θα προκαλέσει μια τέτοια ανακοίνωση στο εσωτερικό του συνδυασμού του,που κατά το ένα του μισό απαρτίζεται από στελέχη που πρόσκεινται στην Ν.Δ.
Καταλαβαίνετε λοιπόν,τι θα επακολουθούσε,από την στιγμή μάλιστα που το κόμμα της Ν.Δ έχει επίσημο υποψήφιο στον Δήμο Ωρωπού.
Με ενδιαφέρον αναμένονται οι τοποθετήσεις τόσο του Γιώργου Γιασημάκη,όσο και του Στράτου Κρέπια.
Εμείς θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Κώστα Λίτσα για αυτή την μεγάλη του επιτυχία(που κάτω από άλλες συνθήκες θα την πανηγύριζε δεόντως),και να του ευχηθούμε καλά αποτελέσματα σε αυτή του την προσπάθεια.

Υ.Γ Αν υπάρχει έστω και μια λέξη που να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα στο εν λόγω κείμενο,καλούμε το επίσημο ΠΑ.ΣΟ.Κ να βγει να μας διαψεύσει.
ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ



43 σχόλια:




Ανώνυμος είπε...
kaloriziko, ime pasok stirizo litsa. xakloutseos



Ανώνυμος είπε...
re kanemas ti xari ise pasok x..tikame. re thoma esi ti exis na pis? giafta se stirizame tosa xronia?



Ανώνυμος είπε...
καλα ρε σεισ. ακομα ασχολειστε με μικροπραπραγματα και κουταμαριτσεσ. εδω βοα ο τοπος πωσ ο Οικονομου και ο Γαβριηλ τα βρηκαν και σασ ετοιμαζουν την κηδεια και σεισ συζητατε για το τι θα κανει ο κατα γενικη ομολογια 5ος Λιτσας? ξυπνατε παληκαρια και πιαστε τα γιοφυρια. τα βρηκαν τα κορακια και σασ ετοιμαζουν καζο τεραστιο..... θα επανελθω!!!!!



Ανώνυμος είπε...
TSORGI GIATI DEN MAS ELEGES APO TIN ARXI OTI STIRIZOUME PASOK NA TELIONOUME? OREOS ISE RE PSILE. EGO TIN KANO, AO AMFIARAOS



Ανώνυμος είπε...
Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 23:53. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕς ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ... ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΦΕΡΩ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ.


Ανώνυμος είπε...
aftos o gavrihl ine fenomeno statherotitas tis mones meres ine me tous oropiotes tis ziges me tous kapadritiotes, an exis imerologio den ton xanis pote!!!!



Ανώνυμος είπε...
ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΛΙΤΣΑ ΡΟΥΣΗ ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ.ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.



Ανώνυμος είπε...
ΛΙΤΣΑ ΔΕ ΧΡΕΙΖΕΣΕ ΧΡΙΣΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΣΤΟΦΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΡΟΥΣΗ ΕΙΣΤΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ



Ανώνυμος είπε...
ΡΕ ΖΑΦΕΙΡΗ ΞΕΚΑΒΑΛΑ ΠΟΙΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ'ΑΥΠΝΙΕΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ,.......ΓΡΑΦΩ.



Ανώνυμος είπε...
-ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΟΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΕ ΛΙΤΣΑ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΡΟΥΣΣΗ ΥΠΑΡΧΗΓΟ.... -ΤΟ ΣΥΚΑΜΙΝΟ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΣΟΚ.... -ΑΝΕΛΑΒΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΥΚΑΜΙΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΜΝΗ ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΗ ΠΛΑΕΙΑ ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ Ο ΡΟΥΣΣΗς,ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ.ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Ο ΤΣΕΒΕΛΕΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗ-ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ -ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ. -ΡΕ ΛΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΣΟΚ. -ΡΕ ΛΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΥΧΕΣ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΕΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΣΕΜΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΧΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΣΤΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΟΓΩ ΥΨΟΥΣ....ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΠΑΓΚΑΛΟΥ -ΡΕ ΛΙΤΣΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΝ ΝΙΚΗΣΙΣΕΙΣ...οι πεθαμενοι κλανουνε,ο χαρτης τι θα γινει πρασινος. -ΡΕ ΛΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΚΡΑΤΟΣ .ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΛΕΙΣ ....ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ



Ανώνυμος είπε...
Το ζήτημα δεν είναι πιο κόμμα υποστηρίζει ποιον, αλλά τι λέει ο καθένας και τι προτείνει για τον τόπο μας. Δεν θα οφελήσει κανέναν να μπούμε σε αντιπαραθέσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κτλ ούτε να επικρατήσει το κριτήριο της καταγωγής του κάθε υποψηφίου. Πρέπει να βρούμε πράγματα που θα μας βοηθήσουν να δουλέψουμε όλοι μαζί ενωμένοι και όχι να τσακωνόμαστε για ασήμαντα πλέον πράγματα. Είμαστε ένας Δήμος και θα έχουμε όλοι έναν Δήμαρχο ο οποίος θα πρέπει να εργάζεται για όλο το Δήμο χωρίς διακρίσεις και προτιμήσεις



Ανώνυμος είπε...
ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΟ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΓΩΓΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΤΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ "ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΑ ΑΠΑΙΣΙΟ ΘΕΑΤΡΟ" ΕΝΩ ΗΔΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗΣΕΙ? Υ.Γ. 1 ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ "ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ Υ.Γ. 2 ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΕΤΑΩ, ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΟΥΡΓΕΝΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΒΟΛΕΣ ΤΟΥ. ΣΤΟ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΧΩΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ.



Ανώνυμος είπε...
μπραβο στο ΠΑΣΟΚ εδωσε το χρισμα σε ενα ατομο που μπηκε στην κληρωση (για το ποιος θα ειναι "υποψιφιος"δημαρχος)με τον ακροδεξιο κοινοτηρχη χωρις αντιπαλο Συκαμινου !!!!Τα ξερουν αυτα στην Ιπποκρατους???Μπραβο στο ΠΑΣΟΚ για τον κατηφορο του που θελει να καταγραψει ενα ποσοστο του 5 τις εκατο σε εναν κομβικο νεο δημο για την Αττικη!!!Και ξανα μπραβο στο ΠΑΣΟΚ που στιριζει εναν "υποψιφιο" μονο και μονο για να κανει δυσκολη τη ζωη σε εναν δικο ανθρωπο που εχει ορεξη και οραμα για τον τοπο μας!!!Λοιπον ο κοσμος που εχει υγεια στο μυαλο του ειναι με το Β.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ οπου με τις τεραστιες ικανοτητες που εχει καιτα ατομα που εχει γυρω του δινουν σταθεροτητα και οραμα για τον δημο μας!!!



Ανώνυμος είπε...
ΖΑΦΕΙΡΑΚΟ ΠΕΣ ΠΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΕΙΣΕΙΣ.ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΣΤΡΑΧΑΝ.ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΙΣΤΑΙ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΩΡΑ.ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΣ ΤΡΑΒΑ ΝΑΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΜΗΛΕΣΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΜΕΝΟΙ.



Ανώνυμος είπε...
ΠΑΛΑΤΙΑ ΕΝΩΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΑ.ΜΕΞΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΓΙΑΣΕΜΑΚΗΣ ΜΑΖΙ.ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΜΑΝΙΑΤΕΣ.ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ



ΕΜΠΕΙΡΟΣ είπε...
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ; ΤΟΣΟ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΛΙΤΣΑ – ΡΟΥΣΣΗ – ΔΑΒΡΗ – ΓΑΖΒΙΝΙΑΝ – ΧΑΤΖΗΔΟΛΜΑ - ΟΜΑΔΑ ΤΖΩΡΤΖΗ – ΟΜΑΔΑ ΑΥΛΩΝΑ(ΖΑΧΑΡΙΑΣ , ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ , ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ , ΤΖΕΒΕΛΕΚΟΣ ) – ΟΜΑΔΑ ΒΥΛΤΑΝΙΩΤΗ – ΟΜΑΔΑ ΠΟΥΛΟΥ – ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΛΗ ,ΚΤΛ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ . ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ . ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΑΖΙ . ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ . ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΗΣΕΙ. ΘΑ ΨΗΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ . ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΛΟΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. Υ.Γ. ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΔΕΧΕΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΑΣΠΗ . ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ «ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΤΡΕΣ».



ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ είπε...
ΟΝΟΜΑ: ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗ: ΝΕΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΩΡΩΠΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ 'ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ' : ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ: Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΜΑΤΑ, ΛΙΤΣΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ. http://epapadopoulou.blogspot.com/



Ανώνυμος είπε...
ΡΕ ΖΑΦΕΙΡΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ «ΗΛΙΑΣΚΟ ». ΩΡΑΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!!!!!!!! ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΣΟΚΙΚΗ . ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΑΞΑΝ .ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ, ΆΛΛΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΑΥΤΑ. Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΣΧΕΤΟ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ΑΣΧΕΤΟ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕ . ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΩΡΑ ; ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ . ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ.



ΠΑΣΟΚΟΣ είπε...
ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΙΤΣΑ ΣΑΝ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΓΑΤΑ,ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΘΩΜΑΣ. ΡΕ ΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!! ΧΟΡΜΠΒΙΤΗ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΑ? ΞΥΠΝΑ!!!!!!



Ανώνυμος είπε...
KALAMIOTES ARXODES TIS PERIOXIS GIA PITEMAS TI SAS TAXANE?



Ανώνυμος είπε...
lita an dosis to xrisma piso ta eisai megali kotta kai ta diksis oti se kanei oti teli o rousis



ΠΑΣΟΚΟΣ είπε...
ΚΩΣΤΑΚΗ ΠΡΟΣΕΧΕ ΣΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΗΜΕΝΗ. ΣΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝΕ. -ΚΑΙ Ας ΒΓΕΙ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ... ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΕ ΑΠΟΨΙΝΗ ΜΑΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ. Η ΠΑΠΑΣ ΠΑΠΑΣ,Η ΖΕΥΓΑΣ ΖΕΥΓΑΣ. ΔΥΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣΧΑΛΗ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΚΩΣΤΑΚΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΣΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΗΣΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΣΟΥ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ Η ΡΗΜΑΔΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ? ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ. ΚΡΙΜΑ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΩΣΤΑΚΗ!!!!!!



Ανώνυμος είπε...
ΓΑΒΡΙΗΛ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΛΙΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ VIA DANTE?ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΗΔΗ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ?



Ανώνυμος είπε...
Ο ΛΙΤΣΑΣ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΟΥ Η Ο ΛΙΤΣΑΣ ΤΟΥ ΜΗΛΕΣΙΟΥ,ΠΑΛΑΤΙΑΝΕ?



o palios... είπε...
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολούμαστε τι και ποιανού χρίσμα πείρε ο καθένας ?? από ότι γνωρίζω δημοτικές εκλογές έχουμε και όχι εθνικές άρα τσάμπα τσακώνεστε το θέμα είναι ο κάθε συνδυασμός τι έχει σχεδιάσει και τι πρόκειται να κάνει άμα εκλεγεί για τον τόπο του δλδ για τον δικό μας τόπο όπου ζούμε και δουλεύουμε … Επίσης δεν έχετε καταλάβει ότι ο κόσμος έχει βαρεθεί το Πασοκ –ΝΔ και γενικά τα κόμματα εξουσίας? Δεν υπάρχουν ιδεολογίες και πιστεύω αλλά τι έχουν να προσφέρουν για αυτό αφήστε τα χρίσματα γιατί δεν βοηθανε παρά μόνο σε Κανά παππούλη και γιαγιάκα που έχουν ιδέες και αντιλήψεις της εποχής του 80



Ανώνυμος είπε...
bomba bomba bomba kapandriti bomba.gavriil pare thn omada oikonomoy pare kai to xrisma.



Ανώνυμος είπε...
Πληροφορια τησ τελευεασ στιγμησ. ο λιτσασ μολισ τωρα εστριψε απο λεοφορο αλεξανδρασ για ιποκρατουσ. πληροφοριεσ αναφερουν οτι συνοδευετε απο αποσπασμα ασφαλιασ. το χρισμα μεταφερετε σε ειδικη θηκη,και θα δοθει πισω στα χερια του ιδιουυ του προεδρου. αλλεσ πληροφοριεσ αναφερουν ποσ διστιχοσ το πουλακι πεταξε και η σφαιρα εφιγε......



ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ είπε...
ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΟ ΩΡΩΠΟΥ,4500 ΣΤΑΥΡΟΥΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕ ΛΕΕΙ ΑΓΑΛΜΑ,ΜΑΝΤΡΑΔΕΣ,ΦΑΡΜΑΚΑΔΕΣ,ΛΟΓΙΣΤΑΔΕΣ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ! ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΦΟΥΡΝΙΑΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ,ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ!!!!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ! ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΦΥΣΑΕΙ ΒΟΡΙΑΣ ΑΠ ΤΟΝ ΝΟΤΙΑ! ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!!!!!!!!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!!!!!!!



Ανώνυμος είπε...
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι όσο οι υποψήφιοι τσακώνονται μεταξύ τους για χρίσματα και ψηφοδέλτια ο Οικονόμου βγάζει καθημερινά θέσεις και πρόγραμμα του συνδυασμού του. Απαντάει σταδιακά σε όλα τα θέματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Οι άλλοι μάλλον θα κάνουν copy paste γιατί δεν δείχνουν να μπορούν να καταθέσουν ολοκληρωμένο πρόγραμμα. Εγώ θέλω να ξέρω τι θα κάνει ο Δήμαρχος πρώτα και μετά θα κρίνω και το ποιος τον υποστηρίζει και μέχρι σήμερα μόνο τον Οικονόμου βλέπω να μου λέει κάτι και το λέει και παντού. 1η φορά τα κεντρικά ΜΜΕ ασχολουνταί τόσο πολύ με μας



ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ είπε...
ΠΡΟΣΟΧΗ,ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΚΑΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΦΑ. ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΘΑ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ!!!!!!



o palios... είπε...
Βρε Στεφανε μπορείς να μου απαντήσεις η κανένας μέσα από το blog γιατί τον δρόμο τον ξανά σκάβουν??? Τους σωλήνες δεν μπορούσαν να τους περάσουν 1 μηνά ποιο πριν?? ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Τελικά η μίζα δεν πεθαίνει ποτέ



Ανώνυμος είπε...
tou mavrogiarourou?



Ανώνυμος είπε...
ο οικονομου ειναι ο βουλευτης που ψηφισε κατα του μνημονιου, ο ανθρωπος δηλ που πιστευει οτι η χωρα επρεπε να χρεωκοπησει χωρις καμια προσπαθεια αυτών θα κανεται δημαρχο ερε γλεντια.



Ανώνυμος είπε...
Λ.Ρ.Δ.Β. ΜΑΝΤΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Α.Ε. Η ΝΕΑ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΕΡΕ ΓΕΛΙΑ



o palios... είπε...
Γιατί πιστεύεις ότι δεν έχουμε χρεοκοπήσει ?? η πιστεύεις σε όλα αυτά που λένε ?? μπούρδες είναι όλα το θέμα είναι πως φτάσαμε σε αυτήν την κατάσταση και ένα τρανό παράδειγμα είναι αυτό που έγραψα με τον δρόμο λεωφόρο Χαλκουτσίου που ξανά σκάβετε



ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ είπε...
ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ GARADEE!!!!!!! ΑΠΟΨΕ 9 Η ΩΡΑ ΣΚΑΕΙ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟ ΧΑΜΗΛΟ. ΑΠΟ ΨΗΛΑ. ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΘΕΥΕΛΕΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΓΙΑΥΤΌ ΚΆΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΚΑΙΡΟ ΣΠΈΡΝΟΥΝ ΑΝΈΜΟΥΣ.... ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΧΑΛΑΖΙ. ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 9.00 ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟ ΧΑΜΗΛΟ. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!!!!!!!



Ανώνυμος είπε...
ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ? ΤΟ ΕΔΩΣΕΣ ΠΙΣΩ? ΡΕ ΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΓΗΚΕΣ. ΧΡΙΣΜΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΗΡΕΣ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΚΩΣΤΑΚΗΗΗ



ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ είπε...
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗΣ Η ΟΧΙ,ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΤΡΕΛΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ,ΕΞΕΛΙΧΤΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΤΕΚΙ. ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΕΔΩ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΩΤΑ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ,ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ,ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΙΜΗΤΕΣ ΟΙ ΑΤΙΜΟΙ. ΘΑ ΓΙΝΩ ΣΚΛΗΡΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ. ΜΗΝ ΜΕ ΧΤΥΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ(ΜΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ-ΑΠΕΙΛΕΣ). ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ ΠΑΙΔΙΑ. ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΠΩ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ,ΑΠΟ ΤΗ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ



Ανώνυμος είπε...
ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΧΟΡΜΟΒΙΤΗ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ?



Ευαγγελία Παπαδοπούλου είπε...
Eνα μεγάλο Ευχαριστώ στον Στέφανο Ζαφείρη, που αν και σε αντίθετο συνδυασμό, δημοσιεύει τα σχόλια μου ακομπλεξάριστα. Κύριε Στέφανε, να σας κάνω μια καταγγελιούλα- παραπολιτική, ως διαχειριστή blog; Εδώ και 3 ημέρες προσπαθώ να στείλω σχόλια στο blog της Νέας Έκφρασης ( στην εκδοτική της οποίας σημειωτέον είχα κάνει προ 5ετίας όλη την γραφική ύλη του δικηγορικού μου γραφείου που έχω ως σήμερα ) αλλά επειδή λόγοι ..επαγγέλματος (είμαι δικηγόρος αντιδίκου τους) μας έχουν φέρει σε αντιπαράθεση δικαστική, ο διαχειριστής της σελίδας τους δεν δημοσιεύει ..σχόλιά μου που αφορούν τον συνδυασμό Αυτοδιοικητική Συνεργασία με τον οποίο κατεβαίνω / και που είναι σχόλια 'καλής επιτυχίας' ... :-))) Δικαίωμά τους , μαγαζί τους είναι , αλλά μην μιλάμε για ..ελευθεροτυπίες μετά ;-) Γεια σου ρε Ζαφείρη άρχοντα!



Ανώνυμος είπε...
ΚΑΛΑ Ο ΧΟΡΜΟΒΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΜΠΕΝ.... ΡΕ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΟΙΚΕΙΣ,ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΡΟΥΣΗ.ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΜΠΕΛΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝ.ΑΝΤΕ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΟΙ ΜΑΝΤΡΑΔΕΣ... ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΦΤΕΓΕ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.ΩΨΟΜΕΘΑ.... υποσειμηωση.ΣΕ ΞΕΝΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΙΛΑΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ.....ΚΑΝΟΝΑΣ ...ΑΠΥΘΑΝΕ..



Ανώνυμος είπε...
BRAVO RE SINADELFE....KALA TA LES ?????



Ανώνυμος είπε...
ΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΧΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗ. ΕΝΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΜΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΜΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ. ΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΡΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΟΣΕ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΟΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙ; ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΨΗΦΟΥΣ Ο "ΤΟ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ" ΦΙΛΟΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΤΣΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ "ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ"; ΠΗΡΕΣ ΤΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΖΑΧΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΥΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ. ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΩΙΣΤΗΣ. ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΖΑΧΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ. ΚΟΚΚΙΝΟ-ΠΡΟΒΑΤΟ ΑΥΛΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου