στείλτε νέα, σχόλια , παρατηρήσεις για τον ανισ ΩΡΩΠΟ

anisoropos1@gmail.com

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Απάντηση του Βουλευτή Αττικής και υποψήφιου Δημάρχου Ωρωπού, Βασίλη Οικονόμου, στην ανάρτηση του blog anisoropos

Αγαπητέ διαχειριστή  του blog anisoropos
Διάβασα την  ανάρτησή σου και οφείλω κατ’ αρχάς  μια συγνώμη εκ μέρους  του  υποστηρικτή του Συνδυασμού μας, ο οποίος από υπερβάλλοντα ζήλο υπερκάλυψε αφίσα της επιτροπής αγώνα  ενάντια στα διόδια με ενημερωτικό  φυλλάδιο. Δεν γνωρίζω ποιος το έκανε αλλά έχω συστήσει σε όλους να είναι πιο προσεκτικοί. Σας ενημερώνω ότι δεν απασχολούνται «επαγγελματίες αφισοκολλητές» αλλά εθελοντές και μέλη του Συνδυασμού.
Δεν θα σχολιάσω την μομφή σας για τις απουσίες μου από αντίστοιχες εκδηλώσεις του παρελθόντος, γιατί σημασία έχει πιστεύω η θέση του καθενός επί της ουσίας για τα σημαντικά θέματα που απασχολούν την περιοχή μας και όχι τα αγωνιστικά παράσημα που μπορεί κάποιος να συλλέγει.
Σε κάθε περίπτωση  κατά την διάρκεια του προεκλογικού μου αγώνα δεν θα συμμετάσχω σε καμία ανάλογη διαμαρτυρία καθώς δεν επιθυμώ να κατηγορήσει οποιοσδήποτε τον Συνδυασμό «Δημοτική Συνεννόηση για τον Ωρωπό» ότι χρησιμοποιεί τις διαμαρτυρίες της επιτροπής αγώνα για να αλιεύσει ψήφους.
Η θέση μου για  τα διόδια είναι γνωστή, δεν έχει διαφοροποιηθεί ποτέ και δεν χρειάζεται να παρίσταμαι σε συγκεντρώσεις προκειμένου να την «διαφημίσω».
Μετά τις εκλογές  θα βρίσκομαι πλάι σας στον αγώνα  που κάνετε, με τον οποίο συμφωνώ  και πιστεύω ότι δεν χρειάζεται ούτε ταμπέλες ούτε «προστάτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου