στείλτε νέα, σχόλια , παρατηρήσεις για τον ανισ ΩΡΩΠΟ

anisoropos1@gmail.com

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΛΙΤΣΑΣ: Η «Αυτοδιοικητική Συνεργασία» έκανε το καθήκον της.


Σχόλια και κείμενο απο την ΝΕΑ ΕΚΦΡΑΣΗ 


Αγαπητοί μας συμπολίτες ,
Η «Αυτοδιοικητική Συνεργασία» έκανε το καθήκον της. Έμεινε μέχρι το τέλος της εκλογικής αναμέτρησης με υπευθυνότητα στις θέσεις που πίστεψε και πρόβαλε στους συμπολίτες της και με τις οποίες έτυχε την εμπιστοσύνη τους από την πρώτη Κυριακή με μια διαφορά 1331 σταυρών.
Τότε που είχε να αντιπαραθέσει του στόχους και το πρόγραμμά της απέναντι σε έξι άλλες δημοτικές προτάσεις.
Τότε που ζητούσαν όλοι μαζί την επιλογή τους.
Τότε που αξιολογήθηκε και αδέσμευτα ο λαός του Ωρωπού αποφάσισε και της έδωσε την πρώτη θέση.
Τη δεύτερη Κυριακή οι πολίτες του μεγάλου Δήμου ΩΡΩΠΟΥ αποφάσισαν και επέλεξαν για νέο Δήμαρχο τον κ. Γιάννη Οικονομάκο στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.
Η Αυτοδιοικητική Συνεργασία έδωσε ένα τίμιο αγώνα με ήθος όπως αρμόζει στις οικογένειες μας και σε σας που μας στηρίξατε, απέναντι σε αστήριχτες και αντιδεοντολογικές μεθόδους μιας άλλης εποχής, με συστράτευση ανθρώπων της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης που στάθηκαν απέναντι για προσωπικούς λόγους που θεώρησαν ότι οι φιλοδοξίες τους για το πολιτικό τους μέλλον είναι πάνω από τα συμφέροντα του τόπου.

Εμείς ήρθαμε δεύτεροι με ποσοστό διαφοράς από τον πρώτο 0,38 μονάδων (92 ψήφοι) με σεβασμό και αξιοπρέπεια , αλλά οι άλλοι που στάθηκαν απέναντι έχασαν την αξιοπρέπεια τους.
Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι σε σας που μας στηρίξατε και σε όλους τους πολίτες του δήμου να συνεχίσουμε τον αγώνα για το καλό του τόπου μας.
Ευχαριστούμε θερμά από τα βάθη της καρδιάς μας όσους μας πιστέψατε και μας τιμήσατε με την ψήφο σας, μας περιβάλλατε με την αγάπη σας μας εμψυχώσατε με τα καλά σας λόγια μας δώσατε κουράγιο να συνεχίσουμε τη μάχη , μία μάχη που μας έφερε απέναντι σε τόνους λάσπης και μεθόδους που αντιστρατεύονταν κάθε αξία κάθε ήθος και λογική.
Το όραμα μας, το πρόγραμμα μας, την γνώση μας, μαζί με την αγάπη σας θα την έχουμε οδηγό σαν αντιπολίτευση και σας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα σας από την πρώτη μέρα κοντά στο νέο δήμαρχο, σε ότι πιστεύουμε ότι εξυπηρετεί τον τόπο μας.
Kωνσταντίνος Λίτσας
Δημοσιεύουμε και τα ακολουθούντα το κείμενο σχόλια απο την ιδια πηγή 
Ανώνυμος είπε...
EMOIS KERDISAME ESI OMOS EXASES ESI KAI I ALAZONIASOU KAI OXI O SINDIASMOSOU. YG DISTIXOS IMOUN KAI EGO MAZISOU
Ανώνυμος είπε...
DYNATOS SINDIASMOS, POU OMOS PNIGIKE STIN ALAZONIA KAI STIN ADIALAKSIA TOU ARXIGOU TOU! DISTIXOS ANAMESA STOUS TREIS (KELLIDOU, ROUSIS, LITSAS) I MPILIA EKATSE STON PIO ANIKANO. ME PROSOPIKES TOU KINISEIS (EIRONIES, ANTEKLISEIS, XTIPIMATA KATO APTIN MESI) KATAFERE NA XASEI ENO PROIGOUTAN 27%-19% STIN PROTI KIRIAKI! DEN KSANAGINE KIRIE.....KOINOTARXA! PIRES TOSA ATOMA STON LAIMO SOU! KAI EIS ANOTERA! PARATA TA OSO PROLAVAINEIS......
Ανώνυμος είπε...
Είναι μεγάλο κρίμα να έχεις παιδιά και να πρέπει τα επόμενα τρία χρόνια να μεγαλώσουν σε μια περιοχή στην οποία δε θα δωθούν ευκαιρίες, δε θα υπάρξει ανάπτυξη,δε θα μπορούν να λυθούν τα απλά καθημερινά προβλήματα.Κι όλα αυτά γιατί κάποιοι Γιασεμάκηδες,Βασιλάκηδες και Γιωργάκηδες κοιτάζουν το προσωπικό τους συμφέρον και πολεμούν τους καλύτερους ώστε να κάνουν σε πέντε έξι μήνες μια μπουκίτσα τον καημένο τον Οικονομάκο.Αν όμως κάποιοι πιστεύουν πως ο δρόμος θα είναιεύκολος είναι γελασμένοι.Αχ!κρίμα γιατί κάνουν όνειρα και δεν έχουν καταλάβει πως ο κόσμος καταλαβαίνει και θα τους στείλει εκεί που τους αξίζει δηλαδή σπίτι τους.
provokatoras είπε...
Τέτοιο κλάμα και συγκίνηση δεν έχω νοιώσει ούτε όταν βλέπω το "Νησί". Τι ήθος, τι γλώσσα, τι αξιοπρέπεια. "Μία μάχη που μας έφερε αντιμέτωπους με τόνους λάσπης"; Σώπα, ρε μεγάλε κρατήσου λίγο. Αφού έχετε μαζέψει τόση λάσπη, βάλτε και κανένα τούβλο από τις μάντρες οικοδομών που διαθέτετε και φτιάξτε ένα υπόγειο να χωθείτε μέσα. ΒΡΕ ΟΥΣΤ...
Ανώνυμος είπε...
ΚΩΣΤΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ... ΜΑΖΙ! ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΑ...
Ανώνυμος είπε...
Κυριε Κωστα ακομα και τωρα που υποτειθεται οτι νικησαν συνεχιζουν να δειχνουν οτι ειναι ηττημενοι...εννοειται πως σας θελουμε κοντα μας και τωρα και σε 3 χρονια που ο κοσμος του Ωρωπου θα εχει δει και θα εχει κρινει,τοτε που θα καταλαβουν το λαθος τους και θα εχουν μια ευκαιρια ακομα να αποφασισουν σωστα.οσο για ολες τις κακιες που διαβασα απο ολους αυτους τους δηθεν νικητες απλως απαξιω να τους απαντησω.με τις λασπες παιζουν τα γουρουνια και εμεις που ειμαστε μαζι σας δεν παιξαμε ποτε με λασπες γιατι δεν ειμαστε γουρουνια.γιατι δεν δηλωσαμε ποτε καλα παιδια και αφηνουμε τον κοσμο να κρινει αν ειμαστε ή οχι.ας προετοιμαστουν λοιπον οσο ειναι καιρος να ανταπεξελθουν στις δυσκολιες και σε ολους αυτους που δηθεν τους στηριξαν και ουσιαστικα περιμενουν να κατασπαραξουν τον γιατρο.ηταν τιμη για μας να ειμαστε στο πλευρο σας κυριε Λιτσα. Με εκτιμηση, Γεωργια-Ζετα Χαραλαμποπουλου (Γ.Χ.)
Ανώνυμος είπε...
O LITSAS KAI OI MANDRADES OPOS TOYS APOKALEITAI TOSO KAIRO KAI XEROYN KAI MPOROYN.ESEIS PALI OXI.DEN EXETE IDEA TI SAS PERIMENEI KALA PAIDIA POU XERETE NA PETATE XARTAKIA KAI NA DIAVALETE YPOLIPSI.OMOS TO MATHAME TO ONOMA ARxizEI APO EI... ALOIMONO SAS A!PAREPIPTONTOS PAPADES EXETE;XREIAZONTAI GIA ANAPTEROSH TOY HTHIKOY XREIAZOTAN APO PALIA SE KATI FILOYS SAS KAINOYRGIOYS!!
Ανώνυμος είπε...
KOSTA SE TIMAME SE AGAPAME SE SEVOMASTE.HSOYN MONOS APENANTI SE PENTE.SE POLEMHSANE LISALAIA OLOI AYTOI MAZI GIATI SE FOVOTANE.MONO ETSI THA EIXAN SYNEXEIA.XATHIKAN ESVISAN KATAPONTISTIKAN ENAS ENAS APENANTI SOY.MONO OLOI MAZI KATAFERAN KATI.TI KATI DHLADI;NA KERDISOYN ME 92PSIFOYS DIAFORA. PETONTAS XARTAKIA VROMIKA POY SPILONOYN OIKOGENIES KAI THIGOYN YPOLHPSEIS.AYTA EINAI TA KALA PAIDIA POY STA KATOFLIA TOYS PETHAINOYN ANTROPOI KAI OI FILOI TOYS OI KAINOURGIOI EKANAN PAREA ME FYLAKISMENOYS.KAI TI FYLAKISMENOYS APO PSILES THESEIS!!!
Ανώνυμος είπε...
Κωστακη...προεδρακο της Μαλακασας η αυτοκριτικη ποτε δεν βλαπτει.Ακου ΑΛΒΑΝΕ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΗ. -Ησουν υποψηφιος της κληρωσης. -Ησουν καποτε ΠΑΣΟΚ. -Ησουν καποτε αγνος. τωρα φιλαρακο δεν εισαι τιποτα.ενα αδειο πουκαμισο ,βλεπεις τη σφραγιδα τωρα την εχουν αλλοι. -φροντισε εσυ και οι φιλοι σου να φυγετε με περιπολικο της τροχαιας Καπανδριτιου.
Ανώνυμος είπε...
Πείτε τα μάγκες μου! Θα σας φέρω και μαντηλάκια, τα υγρά με το άρωμα για να μην στεγνώσει το δερματάκι. Λέτε ότι δεν θα τα βγάλει πέρα ο γιατρός, ότι θα παραδώσει χάος και μπλα μπλα. Βρε τσιμεντόλιθοι, υποτιμάτε τόσο πολύ τον κοσμάκη που επέλεξε τον γιατρό; ξεφτυλίζετε για την πάρτη σας τη δημοκρατία; Είσαστε δίκαια δεύτεροι. Με μηδέν έργο στα χωριουδάκια σας θα κάνατε κουμάντο το Δήμο; Τώρα θα διασπαστείτε κι όλας, όπως έπαθε κι ο Γιασημάκης, ο Τσάκω είναι έτσι κι αλλιώς ένα μηδενικό με χρίσμα... και ο γιατρός θα παίζει μπάλα μόνοσ.
Ανώνυμος είπε...
Κώστα, συνεχίζουμε μαζί, δυνατά. Γιατί εμείς ένα πράγμα γνωρίζουμε. ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ!!!
Ανώνυμος είπε...
TELIKA O SOFOS LAOS DEN KANI POTE LATHOS, I KAKIASAS INE TOSO MEGALI POU APO TIN PROTI MERA TO ONIROSAS INE NA MIN TA PAI KALA O OIKONOMAKOS KAI NA KATASTRAFOUN TA PADA. OXI KIRIOI KAI KALA THA TA PAI KAI ESOI THA ISASTE GIA PADA XEFTILES
Ανώνυμος είπε...
KOSTA ADE VARA TI KARTOULASOU TORA NA DIS TIN GLIKA
Ανώνυμος είπε...
polu melo vre paidi mou!an kosta kathosouna spiti sou olo ton proeklogiko agwna kai evgenes mono gia tis omilies kai den eleges oti eleges o ROUSSIS tha se eixe vgalei dimarxo!alla oti ekane aytos gia na vgeite pigenes kai to gkremizes........kala na patheis!krima gia to thoma!a mhn ksexasw kai to gidi tou markopoulou pou eprepe na to mantrwsete i akoma kalytera na mhn to katevasete katholou!
Ανώνυμος είπε...
xathike gidi sto markopoulo...opoios to vrei na mhn to ksanaferei pisw!
Ανώνυμος είπε...
ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΓΡΟΤΗΣ ΜΟΝΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΝΝΙΗΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙ ΑΓΓΕΛΗ ΜΕ ΛΥΚΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ανώνυμος είπε...
προσεχε τωρα που θα διασπαστουν ολοι, οπωσ λεσ φιλε και θα παιζει μπαλα μονοσ του ο γιατροσ μην βαζει αυτογκολ γιατι ικανο τον εχω. οπωσ ειχε πει ο μεγαλοσ αλεφαντοσ σε εναν αγωνα σε εναν παιχτη του, οταν γινονται τα κορνερ εσυ θα φυλασ τον ιωαννου, μα του λεει ο παιχτησ, ο ιωαννου ειναι συμπαιχτησ μου, το ξερω του λεει ο αλεφαντοσ αυτοσ ειναι ομωσ επικυνδινοσ στα στημενα να μασ βαλει γκολ...το ειχε δει το ονειρο ο αλεφαντοσ!
Ανώνυμος είπε...
Ανώνυμος είπε... Πείτε τα μάγκες μου! Θα σας φέρω και μαντηλάκια, τα υγρά με το άρωμα για να μην στεγνώσει το δερματάκι. 17/11/10 12:58 π.μ. vre eksupne auta ta mantilakia periexoun alkool sunnepws kanoun kako sto derma!
Ανώνυμος είπε...
Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΟΥ ΛΙΤΣΑ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΤΣΑ.ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΖΗΛΙΑ.Ε ΜΕΓΑΛΕ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΠΕΝΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΣΥΝ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ .ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ 2011 ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΣΑ ΑΠΗΔΙΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ.ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΑΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ....ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΒΟΣΚΕΤΕ.ΥΕΤΥΧΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ.ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΒΟΣΚΗΜΑ
Ανώνυμος είπε...
XORIS TON LITSA ARXHGO DEN YPHRXE PERIPTOSH O SYNDIASMOS NA PAREI TOSOYS PSIFOYS .KATHAROTHTA PROSOPOY TIMIA XERIA KAI OMORFOS ANTRAS .ETSI GIA NA MHN KSEXNIOMASTE KOYASIMODOI THS SYMFORAS PENTE FAN TOY LITSA
Ανώνυμος είπε...
KAI AFOU O LITSAS INE TOSO KALOS KAI TOSO IKANOS ARXIGOS TELIKA PIOS EXASE I THIAMOU APO TO SIKAGO ?
ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ είπε...
Φίλε Κώστα. Ακόμα και σε αυτήν την ύστατη στιγμή, αυτήν της ανακοίνωσης σου, δεν μπορείς να σταθείς στο ύψους των περιστάσεων. Ακόμα και τώρα η κακία, ο φθόνος, το μίσος σου, η ματαιοδοξία σου, ο φανατισμός, και τελικά η μισαλλοδοξία σου, σε οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα, και διατυπώσεις που προσβάλουν όλους αυτούς τους ανθρώπους που αποτελέσαν το στελεχιακό σου δυναμικό, και τους ψηφοφόρους σου. Για αρχή γιατί εμπλέκεις τις οικογένειες όλων μας σε αυτόν τον αγώνα, που αλλοτριώνει και αμαυρώνει της συνείδησης, πολλών από εμάς. Αυτοί οι άνθρωποι απλά στηρίζουν τις επιλογές μας επειδή μας αγαπούν. Οι περισσότεροι από τους συγγενείς μας θα ήθελαν να είναι μακριά από κάθε εκλογική αναμέτρηση, διότι η στεναχώρια ή η χαρά του καθενός μας δεν μπορεί να μοιραστεί μαζί τους. Να είσαι σίγουρος πως αυτά τα συναισθήματα τα έχουν ζήσει μαζί μας υπό άλλες συνθήκες της ζωής, και αυτές οι προεκλογικές μάχες, τους αφήνουν(συναισθηματικά τουλάχιστον) αδιάφορους η τους ενοχλούν ελάχιστα. Γράφεις για ήθος και αξιοπρέπεια. Ποιος από όλους εμάς που πρώτα ήμασταν συμμαθητές, και αργότερα συνεργάτες, και τελικά φίλοι, θα μπορούσαμε να πορευτούμε στην υπόλοιπη ζωή μας εάν ήμασταν ανήθικοι και αναξιοπρεπείς? Τα έγραψα και στον φίλο Θωμά ότι δεν έχουμε πόλεμο. Έχουμε μια εκλογική μάχη, στην οποία ο κόσμος θα επιλέξει τον ικανότερο, και θα μας βρει πάλι φίλους την επόμενη ημέρα, διότι απλά όλοι αγωνιζόμαστε για το κοινό συμφέρον του τόπου μας, που αγαπάμε όλοι το ίδιο. Η αληθινή αξιοπρέπεια είναι σαν το ποτάμι φίλε μου, όσο πιο βαθύ είναι τόσο λιγότερο θόρυβο βγάζει, και το ήθος του καθενός μας πηγάζει μέσα από την διαδρομή μας στην κοινωνία, έχει σχέση με τα ψυχικά μας χαρίσματα, και με την αντίληψη μας για τον κόσμο που μας περιβάλει. Κατάφερες και έστρεψες όλους τους αντιπάλους σου εναντίον, τον δεύτερο γύρο. Κανείς δεν βρέθηκε να σε στηρίξει, ούτε παλιοί σου φίλοι, μα ούτε και σύντροφοι. Και γνωρίζεις πολύ καλά, ότι κανείς δεν είχε προσωπικές φιλοδοξίες, που τους οδήγησαν εδώ, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος να τις ικανοποιήσουν, διότι ήταν όλοι τους περισσότερο κοντά σε εσένα, και όχι σε εμάς. Δεν έπεισες κανέναν Κώστα διότι δεν είχες αυτήν την ικανότητα. Δεν μπορείς να πείσεις για την αγνότητα των προθέσεων σου, και αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που έμεινες απελπιστικά μόνος. Κώστα μάλλον εσύ έχασες, δεν κερδίσαμε εμείς. Ηρθε η ώρα να κάνεις την αυτοκριτική σου, και να γίνεις πιο ‘ανθρώπινος’, πιο συναινετικός. Το οφείλεις στους ανθρώπους που σε πίστεψαν, και στον τόπο. Η αγκαλιά του Γιάννη είναι ανοικτή για όλους σας, και σας το απέδειξε την πρώτη κιόλας ώρα, με τα γνωστά αποτελέσματα. Ηρθε η ώρα των αποφάσεων…………
Ανώνυμος είπε...
εδω κυβέρνησε την Ελλάδα ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ο ΠΑΤΑΚΟΣ ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ και εχετε πρόβλημα για αυτούς που θα διοικήσουν το Δήμο ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
Ανώνυμος είπε...
esis me ta kathara xeria idame poso einai me ta xartia ta opoia petaksate o kosmos tora to katalabe alla einai arga. eisaste anandroi kai kompleksikoi.akoloythite ta kolpa toy zafiri alla oi perisoteroi ston sindiasmo toy to idio kolotoympes kai thrasidiloi iste kala leei mia parimoia dikse moy ton filo soy na soy po poios ise. den eixate tin dinami na ta balete me ton litsa prota afoy toys parakalagate toys alloys sindiasmoys na sas boithisoyn tora to pezete kokorakia oti tha dialithoyn oi sindiasmoi toy giasimaki kai toy tsakona kai pleon tha isaste monoi koynia poy sas koynage asxetoi apo politiki . tixea nomizete sas boithisan h epidi sas agapane . apla thelane eykolo antipalo poy tha ton kanoyn oti theloyn exi tin idia empiria o giatroydakos me ton tsakona h ton litsa ton royssi akoma kai ton giasimaki tha ton katabroxthisoyn thimithite ta logia moy.gia rotiste ton giasimaki ton tsakona ton oikonomoy na sas poyn tin gnomi toys tora poy teliosan oi ekloges kai meta to sizitame . xarite an mporesete fisika ta 3.5 xronia giati meta apo ayta den tha ksanaefanistite idi iste to pio kameno xarti . litsa min masas h me esena h me ton royssi mprosta opos esis apofasisete emis tha imaste dipla sas
Ανώνυμος είπε...
ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΛΙΤΣΑ; ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ;ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΥΡΙΕ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΑ ΕΧΩ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ !!!!!!
Ανώνυμος είπε...
ΜΑΛΛΟΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΛΙΤΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!!!!!
Ανώνυμος είπε...
to nosokomeio giatre grigora to nosokomio ante kai diefthintis sto nosokomio gia na min sou po oti tha pas eki san asthenis afoy tha se fane oi likoi pou einai giro soy xeris einai kala pedia apo ekllisia proerxomena
Ανώνυμος είπε...
ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ? ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΄ΧΕΙ! ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.
Ανώνυμος είπε...
MAGOS ISE FILE MOY.EDO ENOTHIKAN PENTE SINDIASMI OIKONOMOY GIASEMAKIS TSAKONAS STERGIOY OIKONOMAKOS SYN XARTAKIA KALA APO KALA XERIA POY DEN SKEFTIKAN OTI KAPOIOS THA MPOROYSE NA XIRODIKISI EKINO TO VRADI KAI PALI STO TSAK TO KATAFERANE..A KSEXASA IXAN KAI TIS EYLOGIMENES...TOY PANTELEIMONA MAZI TOUS
Ανώνυμος είπε...
LITSA EISAI THEOS SE PAME SE GOYSTAROYME SE AGAPAME THA EIMASTE PANTA DIPLA SOY .
Ανώνυμος είπε...
LITSA MIN TOUS AKOUS 3.5 XRONIA INE THA PERASOUNE KAI AN XANAXASIS PALI DEN PIRAZI ALA 5 AKOMA KAI TI EGINE?
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ είπε...
ΠΡΟς ΑΝΩΝΥΜΟ 17/11 4.49 Θρσύδειλοι είναι τύποι σαν και σένα που βρίζουν ανώνυμα. Αν εχεις κότσια σε περιμένω! Σε αγαπώ και εγώ το ίδιο!
ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΟΣ είπε...
ΖΑΦΕΙΡΗ ΚΑΙ ΣΤΟ BLOG ΣΟΥ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΠΩΝΥΜΑ?ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΑΚΟ ΑΦΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ?ΑΝ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.
provokatoras είπε...
"Η «Αυτοδιοικητική Συνεργασία» έκανε το καθήκον της". Και εμείς το ίδιο... την μαυρίσαμε!!!! Αντε και καλά στερνά από έναν εκ θέσεως θρασύδειλο!!!!!!!!!
Ανώνυμος είπε...
θρασυδειλοι τυποι κυριε ζαφειρη δεν ειναι αυτοι που λενε την αληθεια μαλλον ειναι αυτοι που πετανε χαρτακια τις νυχτες με κουλουλες σαν την γερμανικη κατοχη τους καταδοτες χαρτακια που γραφουν κακοηθειες του τυπου ''κεραταδες'κλεφτες'τουρκοσπορους χωρις να σκευτονται τις συνεπειες χωρις να σκεφτουν οτι και αυτοι μπορει ναειναι κατι πολυ χειροτερο απο ολα αυτα.ομως ο σκοπος αγιαζει τα μεσα ετσι δεν ειναι φιλοι μου΄ στο ονομα τησ νικης ομως σφαγιαζονται δυναμικες προοπτικες θεμελιωδεις θρησκευτικες εντολες .τα κουκουλωνουμε ολα αυτα γιατι δεν μας βολευει να φαινονται.αλλα ειπαμε οσκοπος αγιαζει τα μεσα κυριε ζαφειρη.κανουμε λοιπον θουριο το ψεμα και την υποκρισια καταπατωντας ολα τα ιρα και τα οσια .μην εθελοτυφλεις λοιπον τωρα που περασε το λουστρο της ψευτικης νικης σας γιατι οχρονος προχωραει υπουλα κι αθορυωα σαν το λυκο στο δασος.σε ξεγελαει ακριβωσ πανω στη στιγμη που νομισες οτι τον ξεγελασες.σας περιμενει λοιπον λιγο πριν το ξεφωτο σας γυρευει ολακερους σασ πνιγει και γελαει με την ασφυξια σασ με την απραξια σας πριν το τελος πριν την ολοκληρωτικη αποδοχη της αποτυχιας σας....ΛΥΚΕ ..ΛΥΚΕ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ;
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...
Χαμηλό βαρομετρικό έμαθα στο συκάμινο. Αληθεύει πως άρχισαν τα όργανα και βαράνε κατά του Λίτσα σαν ο μοναδικός υπαίτιος της ήττας? Καλά και γιατί βάλατε τον Κωστή μπροστά, για να έχετε εύκολο εξιλαστήριο θύμα σε περίπτωση ήττας, αυτή δεν είναι η αλήθεια? Μην μασάς αγόρι μου, εάν την επόμενη φορά δεν βρεις συμπαραστάτες, έλα από εδώ γιατί μας λείπουν και ομορφόπαιδα σαν εσένα. Το μόνο που θα προσέξουμε, θα στα δίνουμε όλα γραμμένα για να μην κάνεις τις ίδιες βλακείες. Ζαφείρης και Τόλιας κόβουν και ράβουν σε αυτό, μην φοβάσαι. Και εδώ δεν θα σε κατηγορήσει κανείς για την επόμενη ημέρα. Υπάρχουν πάντα μαξιλάρια, και δικλείδες ασφαλείας. Από εδώ υπάρχει η διαχείριση της επόμενης ημέρας ανεξαρτήτου του αποτελέσματος……..
Ανώνυμος είπε...
Κ. ΑΡΧΗΓΟΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΜΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ? ΥΓ. ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ.
Ανώνυμος είπε...
zafirako eixes dosi mia iposxesi gia na deis poso kolotoympas eisai gia alli mia fora eixes pei proeklogika sto blogs soy kai an den thimase anetrekse sta dimosieymata soy oti stis 15 tha apokaliptes opoio kai an itan to apotelesma gia poio logo den egine h enosi oikonomakoy me giasemaki tote me onomata pioi tin empodisan kai giati kai itan opos eixes pei desmeysi . poy einai re kolotoympa? tora ginane filarakia soy pali ? gia ayto se leo kolotoympa kai thrasidilo giati den kratas ton logo soy kati tetoia atoma san kai esena tha dioikisoyn ton oropo .katalabes tora . oso gia ta kotsia ti me foberizis ? esi to kalo pedi me ta kathara xeria ? h tora poy apoktisame eksoysia ginate tsampoykades kai apilite? piran idi ta mialoydakia sas aera ? kai ego s agapo opos kai esi
Ανώνυμος είπε...
RE FILE APO TO KALAMO ESI TI PIOTITA EXIS KAI TI PROTINIS?
Ανώνυμος είπε...
ΑΡΑΓΕ ΦΘΕΙΡΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ΄ΚΥΡΙΕ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ;
Ανώνυμος είπε...
EM ATHA OTI KSEROYN PIA EINAI H ...KYRIA POY PETAKSE TA XARTAKIA AYTA TA KALA XARTAKIA APO KALA XERIA .TO ONOMA THS ARXIZEI APO EI...H
ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ είπε...
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΝΕΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2014. ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΝΕΙ Ο ΑΓΧΗΓΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ.
ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ είπε...
Ο ΠΑΛΑΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΛΙΓΟΥΡΕΥΤΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ. ΨΑΞΤΕ ΑΥΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΟ ΣΥΚΑΜΙΝΟ.
Ανώνυμος είπε...
LETE NA EINAI O TSAKONAS KAI OI DHMOTIKOI TOU SYMBOULOI:
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ είπε...
Αγαπητέ φίλε Δεν νομίζω πως χρειάζεται πια να αποκαλύψω ποιοι δεν ήθελαν την ένωση Οικονομάκου-Γιασεμάκη. Οι ίδιοι φρόντισαν με την στάση τους στον Δεύτερο γύρο να το αποδείξουν. Είναι οι λίγοι που έκαναν αγώνα υπέρ του συνδιασμού Λίτσα. Για φανταστείτε τι εκλογές θα είχαν γίνει με έναν ενωμένο συνδυασμό!!!!!! Μόνο κάποιοος κακόβουλος δεν το εβλεπε αυτό. Εσύ τώρα μέσα στα βάθη της ασφαλούς ανωνυμίας σου,ζητάς τώρα πάλι από μένα να βγάλω τα κάστανα από την φωτιά και να πω ονόματα! Αλήθεια που ζεις? Δεν ξέρεις ποιοι έκανα την κωλοτούμπα την δεύτερη Κυριακή? Δεν το νομίζω! Και φυσικά δεν σε φοβερίζω! Δεν είμαι τέτοιος. Απλά σου λέω να μιλάς για μαγκιά ,μάγκικα και για κότσια με κότσια! Γεια σου,και ετοιμάσου να έρθεις μαζί μου την άλλη τετραετία.
ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ είπε...
‘ΑΡΑΓΕ ΦΘΕΙΡΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ?' Τι ρώτησες ρε φιλαράκο? Τι ήταν αυτό που είπες. Πόσο μεγάλο δίλλημα έβαλες για όλους εμάς. Είναι δυνατόν μια στιγμιαία αντιπαράθεση, μια ευκαιριακή αντιπαλότητα, να μας φθείρει τόσο πολύ? Τόσο πολύ έχουμε αλλοτριωθεί?. Αυτήν την εικόνα δείχνουμε έξω στον κόσμο? Είναι δυνατόν όλο αυτό το σύστημα των εκλογών να μας έχει αποξενώσει και απομονώσει τόσο πολύ, έτσι ώστε να μην λαμβάνουμε τα σωστά μνήματα? Νοιώθεις πως απομακρυνθήκαμε, αποξενωθήκαμε από τους εαυτούς μας και από τον κόσμο που μας περιβάλει? Μετατραπήκαμε σε όργανα εξυπηρέτησης αλλότριων σκοπών και συμφερόντων?............... Και φαντάζομαι πως δεν εννοείς το σώμα μας σαν τον καθρέπτη της ψυχής μας, γιατί είναι όλος λογικό να υπάρχει φθορά. Αλλά όσον αφορά τις ψυχές μας είναι άφθαρτες και αθάνατες, και η ειλικρίνεια είναι η μάσκα της ψυχής μας, ενώ η υποκρισία η μάσκα της. Και σε εμάς εδώ δεν υπάρχει υποκρισία. Εδώ μας έφερε ο κόσμος γιατί αυτό πίστεψε. Την απλότητα του να είσαι αληθινός, ευπρεπείς, κόσμιος, αγωνιστής, ανθρώπινος, επίμονος. Το μυστικό της δύναμης μας ήταν και είναι η θέληση, και ότι πιστέψαμε πραγματικά σε αυτό. Γι αυτό μην φοβάσαι φίλε μου και μην ακούς ερινύες, η επιτυχία θέλει υπομονή, ενέργεια, εστίαση, και το κυριότερο χρόνο. Καλή σου νύχτα….
Ανώνυμος είπε...
Φίλε ανώνυμε της 17/11/10 12:17 π.μ. τι ακριβώς ενοείς με το "φροντισε εσυ και οι φιλοι σου να φυγετε με περιπολικο της τροχαιας Καπανδριτιου" ? Ο νέος δήμαρχος τις μετακινήσεις θα τις κάνει με την τροχαία?
Ανώνυμος είπε...
ΑΥΛΩΝΑ! ΑΥΛΩΝΑ! ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!
Ανώνυμος είπε...
ston 4.57 EGO LEO NA FEROYN ENA APO TO SIKAMENO RE FILE NA POUME.OSO GIA MENA MAKARI NA PSIFIZA EDO KE THA EVAZA GIA DIMARXOS. AFTI EINAI I DIAFORAMAS STIN PIOTITA RE FILE NA POUME DILADI.
Ανώνυμος είπε...
ston kalamo tha pesei poli gelio.oi kenourgi dimoti arxontes den kseroun pou einai o dimos.to mono pou kseroun einai oi bekatses stin konitsa
george j είπε...
LOSER ME 6 GRAMATA POY THELEI NA GINEI ADIDIMARXOS: V....S
Ανώνυμος είπε...
Γιατί δεν δημοσιεύεις όλα τα σχόλια? Μήπως, λέω μήπως μεροληπτείς? Οι παλατιανοί που λιγουρεύονται τις θέσεις και ο κοντός μην κολατσίσουν...
Ανώνυμος είπε...
TELIKA THOMA ISE SPITI? ADE ETIMASOU GIA HAWAI
Ανώνυμος είπε...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ "ΚΥΡΙΑ" ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΕ ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ "ΚΥΡΙΟΥ" ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ.ΑΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ.
Ανώνυμος είπε...
zafiri den soy zitisa prosopika kai oyte me endiaferi giati den enothikan tote oi dio sindiasmoi .soy to efra san paradima gia na katalabis oti den kratas ton logo soy otan eixes pei desmeysi kai dino ton logo moy aneksartitoys apotelesmatos. h ton tiris h oxi .gia ayto se leo kolotoympa kai opos paradexese kai esi tora giati na bgalis esi ta kastana apo tin fotia. kseris kala kai esi oti an eixate xasi tha toys eixes bgalei oloys stin fora gia na kalipsis tin itta sas.mporo an thelis na soy anafero kai alla paradigmata gia to oti alla eleges kai alla ekanes telika . oso to oti enothikane ston deytero giro den soy ftanane mono toy giasimaki itheles kai oloys toys alloys gia na kataferis oriaka na kerdisete akoma kai ta pososta na athrisoyme tin proti kiriaki esis tha eixate 35 kai o litsas 27. esi ekanes poli kala tin doylia soy ayto prepi na sto anagnoriso ston tomea tis laspis kai tis parapliroforisis epikinoniaka ta kataferes arista . apla gia na telionoyme eyxome gia to kalo toy topoy na min sinexisis me psemata kai kolotoympes giati opoios nomizi oti dimarxos einai o giatros koimate orthios apla aytos einai h marioneta me ena aplo titlo dimarxoy esi kai kana dio tria protopalikara toy tha kinite ta nimata kai to kseris kala an thelis na milame me tin glossa tis alithias. epidi kai esi kseris poli kala oti i thitia sas einai mono gia ta 3.5 xronia kai epidi tha eiste oi protoi poy tha ton egkatalipsete kai tha ton afisete ton kakomiri mono me ena terastio danio poy na do pos tha to kalipsi eyxome na min arxisis na glifis ton litsa meta.
Ανώνυμος είπε...
TO ONOMA THS ;DEN TO XERO, ALLA FTANEI PIA. EIRINI YMIN DIAOLOI
Ανώνυμος είπε...
ΡΕ ΜΑΝΤΡΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΘΥΣΙ ΠΟΥ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΣΖΟΛΙΑΖΕΤΕ. ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ
Ανώνυμος είπε...
zafiri apo oti katalabes kai esi kai kirios o kosmos katalabe oti exo apolito dikio poy se leo kolotoympa kai oti den kratas ton logo soy .monos soy epibebeoses me ta legomena soy oti oles aytes oi apiles kai oi iposxeseis soy itan gia na foberisis kapoia atoma prokimenoy na sisastreytoyn mazi sas ston deytero giro .akoyloythises tin gnosti soy taktiki kai stasi tis diaplokis kai tis laspis .tora afoy ta pragmata irtan esia gia sas exis to thrasos na les ego tha bgalo ta kastana apo tin fotia ? syxaritiria gia to poso kratas ton logo soy kai meta se eixe piraksi poy sas eixa apokalesi thrasidiloys . skeftite pedia kati tetioi kirioi tha dioikisoyn ton oropo . oi maskes pesane o kosmos tora katalabe pos parasirthike alla tora einai arga. kirie zafiri pote den iparxi periptosi na eimaste mazi giati den exo mathi na eimai kolotoympas .
Ανώνυμος είπε...
ne ine alithia kai to onoma ths arxizei apo ei.... kalo paidi kai ayti.oanakritis karadoki.
Ανώνυμος είπε...
KAI TORA H STIGMI TIS ALITIAS GIA OLOUS... TI TA PSIFISETE KIRIES KAI KIRIOI GIA THN DEADO ?
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΣ είπε...
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΤΗΣ ΔΕΑΔΩ.ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΤΕ .ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΙΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΕΜΠΡΟΣ ΚΥΡΙΕ ΝΕΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΧΡΩΣΤΑΣ.....ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΟΦΛΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΝΑΛΩΣΗΜΟΥΣ.ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ.
Ανώνυμος είπε...
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΤΟ OROPOSAVRIO ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ .ΟΙ ΣΥΝΝΑΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ . ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΟΣΜΟΥΣ 2006-2007-2008-2009 ΤΗΣ ΔΕΑΔΩ . ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ .ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ . ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ; ΤΥΧΑΙΟ ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ . ΕΞΩΦΛΗ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ .ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.
ΚΟΡΟΙΔΟ είπε...
ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΣΤΗ ΔΕΑΔΩ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 7.00μμ.ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΔΕΑΔΩ ΕΙΝΑΙ ΖΗΜΙΑ ΧΡΗΣΕΩΣ 2009 -270,535,21 ΠΛΕΟΝ ΖΗΜΙΕΣ ΜΕΧΡΙ 2008 -710,216,13 ΣΥΝΟΛΟ ΖΗΜΙΑΣ -980,751,34 ΑΞΕΙΖΕ ΠΟΥ ΚΑΠΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.

3 σχόλια:

  1. η ήττα είναι προσωπική του Κ ΛΙΤΣΑ και όχι του συνδυασμού του,η αλαζονεία του δεν έχει όρια και ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο . Ότι έσπειρες θέρισες κ. ΛΙΤΣΑ . Περαστικά σου και κάνε υπομονή 3,5 χρόνια και εδώ είμαστε και τα ξαναλέμε. Στο είχα πεί και σε μια συγκέντρωση του Καλάμου που έκανες τον μάγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΨΟΥ ΚΥΡΙΕ ΛΙΤΣΑ,ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΕΣ (ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ) ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΟΥ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο συνδυασμός του Λίτσα έκανε την δουλειά του και εμείς την δικιά μας , τον στείλαμε να είναι Αντιπολίτευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή