στείλτε νέα, σχόλια , παρατηρήσεις για τον ανισ ΩΡΩΠΟ

anisoropos1@gmail.com

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Τι εννοεί ο ποιητής; Γιατί δεν μιλάτε ανοιχτά κύριε Τσάκωνα; Ποιά είναι τα λαμόγια που αναφέρεστε;

 
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συμπολίτες μας που στήριξαν το συνδυασμό Νέος Δήμος Νέα Αρχή και εμένα προσωπικά, βλέποντας στο πρόσωπό μας την Ελπίδα για μια πραγματική Αλλαγή. Υπηρετώ τον θεσμό της Αυτοδιοίκησης πολλά χρόνια, δίνοντας μάχη για τα κοινά μας προβλήματα καθημερινά, όχι μόνος μου, αλλά μαζί με ανθρώπους που πρεσβεύουμε τις ίδιες αρχές και αξίες, έχοντας τα ίδια ιδανικά για την έμπρακτη στήριξη και το σεβασμό της κοινωνίας, όπως αποδείξαμε και κατά την προεκλογική περίοδο.
Είμαι σίγουρος πως οι πολίτες του νέου Δήμου Ωρωπού, θα κάνουν το καθήκον τους αυτήν την Κυριακή και θα εκλέξουν Δήμαρχο «καθαρό», μη εξαρτημένο από συμφέροντα και μικροπολιτικές μεθοδεύσεις, ικανό να διοικήσει την επόμενη μέρα, διαμορφώνοντας ένα ισορροπημένα αναπτυξιακό Αύριο για όλες τις περιοχές.
Στηρίζω ανεπυφύλακτα για Δήμαρχο Ωρωπού εκείνον που έχει το φρόνημα και μπορεί να αντισταθεί στα «κακώς» κείμενα του μνημονίου και στους υπαρκτούς κινδύνους που εγκυμονούν την επόμενη μέρα για τα χωριά μας. Η κοινωνία θέλει Δήμαρχο που είναι πρόθυμος να πολεμήσει τα «λαμόγια» που παραμονεύουν στη γωνία του Καλλικρατικού μας Δήμου. Δε θα μπορούσα ποτέ να δεχθώ, ότι για τα επόμενα κρίσιμα, τρεισήμισι χρόνια ο Δήμος Ωρωπού θα διοικηθεί από ανθρώπους που το μόνο που τους απασχολεί είναι το προσωπικό κέρδος και όχι το γενικό καλό. Η ενασχόληση με τα κοινά δεν είναι απλή υπόθεση. Απαιτεί συλλογικό πνεύμα και καθαρές κουβέντες.
Καλώ λοιπόν με υπευθυνότητα, όλες τις υγιείς δυνάμεις των χωριών μας, να γίνουμε μια ισχυρή φωνή που θα καταπνίξει τα φιλόδοξα σχέδια όσων επιβουλεύονται οικονομικες και πολιτικές αλχημείες, μετά τις 15 Νοεμβρίου. Έχουμε ύψιστο χρέος την Κυριακή να ψηφίσουμε όλοι τον Δήμαρχο που αξίζει σε μας και τα παιδιά μας.
 Τα χωριά μας έχουν μέλλον και αυτό εξαρτάται από μας».

Ανδρέας Τσάκωνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου