στείλτε νέα, σχόλια , παρατηρήσεις για τον ανισ ΩΡΩΠΟ

anisoropos1@gmail.com

Τρίτη, 8 Μαρτίου 2011

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ;


EXΘΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ 4 ΑΤΟΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ , ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ.

ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 40 ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΑΦΟΥ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΕΚΤΑΤΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ.
ΤΑ Ι.Χ. Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΤΑ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ..
ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΤΡΟΧΑΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ!!
ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΥΓΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΙ.
ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΩΝ Ι.Χ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΦΗΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΕΔΙΝΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΕΡΑΣΕ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ ΑΦΟΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΝΤΟΝΗ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ.
3-4 ΠΟΝΤΟΙ ΧΙΟΝΙΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΣΕΠΡΑΤΤΑΝ ΔΙΟΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΒΑΖΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ!!

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΕΠΠΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ.
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ:ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΑΒΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ "ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ"!!
ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!! ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΙ!!

ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΒΟΛΗ ΔΙΟΔΙΩΝ.
ΖΗΤΑΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΥΛΑΚΙΩΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου