στείλτε νέα, σχόλια , παρατηρήσεις για τον ανισ ΩΡΩΠΟ

anisoropos1@gmail.com

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΤΟΥ "ΨΕΥΤΟΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ" ΣΤΟ ΔΙΟΝ


Κείμενο από αντιφασίστες αντιφασίστριες στη Λάρισα

Κυριακή 13 Μαρτίου, ο Πατριωτικός Σύνδεσμος καλεί στην Λάρισα άλλη μια εθνικιστική συγκέντρωση .Η φασιστική αυτή συμμορία, παρά το αγωνιστικό πατριωτικό προφίλ που πλασάρει δεν είναι παρά ένα παρακλάδι της Χρυσής Αυγής και του νεοναζιστικόυ παρακράτους.
Τα τελευταία τρία χρόνια η πολιτική τους δράση δεν είναι παρά η θρασύδειλη βία ενάντια σε αγωνιστές και μετανάστες. Τον Δεκέμβρη του 2008 σε συνεργασία με ασφαλίτες, παριστάνοντας του αγανακτισμένους πολίτες συλλαμβάνουν διαδηλωτές.
Λίγο καιρό αργότερα ,μετά από πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Λάρισα ενάντια στον τρομονόμο, επιτίθενται με φωτοβολίδες προς το κτίριο της Ιατρικής σχολής και ύστερα κρύβονται πίσω από τα ΜΑΤ.
Επιπλέον, συχνοί τραμπουκισμοί σε αφισοκολλήσεις και μεμονωμένα σε σπίτια αναρχικών δείχνουν έτσι ότι ο δήθεν "αγώνας " τους είναι να τρομοκρατούν και μετά να λουφάζουν.
Εν συντομία:- Μαχαίρωμα συντρόφου κάτω από το σπίτι του
- Τραμπουκισμός σε πιτσιρικάδες με σφυρί και κυνηγετική καραμπίνα.
-Επιθέσεις με πτυσσόμενο γκλόπ σε αναρχικούς έξω από το σπίτι τους.
Όλα αυτά συμβαίνουν σε μια κρίσιμη περίοδο, που ο φασισμός και ο ρατσισμός αυξάνεται και προωθείται για να τρομοκρατήσει και να πολώσει όσους χάνουν τα μέχρι σήμερα προνόμια τους (μικροιδιοκτήτες, εμπόρους κλπ), με σκοπό να τους στρέψει εναντίον των κολασμένων της κοινωνίας (φτωχοδιάβολους, μετανάστες χωρίς χαρτιά)αντί των πραγματικών υπαίτιων,που είναι τα αφεντικά και τα τσιράκια τους .
Στον Άγιο Παντελεήμονα στην Αθήνα ,νεοναζιστικές ομάδες με τους μπράβους τους ,βαφτισμένες ως "επιτροπές κατοίκων" , έχουν απαγορεύσει στα παιδιά των μεταναστών να παίζουν στην παιδική χαρά της περιοχής ,ενώ τα ρατσιστικά πογκρόμ γίνονται όλο και πιο συχνά.
Πρόσφατα, τα φασιστικά αυτά αποβράσματα επιτέθηκαν και σε μετανάστη μπροστά από το κτίριο της Υπατίας μετά την λήξη της απεργίας πείνας των 300.
Ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν είναι παρά οι απολίτικοι απόγονοι των Χιτών, των ταγμάτων ασφαλείας και των δοσίλογων της κατοχής. Το σύστημα χρειάζεται σε κάθε εποχή κρίσης τους γερμανοτσολιάδες του για να εξημερώνει το εξαγριωμένο πλήθος. Πρέπει να δώσουμε στο Χάμο(πρόεδρος πατριωτικού συνδέσμου)και τα τσουτσέκια του να καταλάβουν πόσο ανεπιθύμητοι είναι στην πόλη ,κι ότι για κάθε βήμα που θα κάνουν θα μετράνε τα κεφάλια τους.
Γιατί, όταν μιλάμε για φασίστες , η κριτική του λόγου δεν μπορεί να αντικαταστήσει την κριτική της βίας και η αντεπίθεση γίνεται αναγκαία.
ΠΙΣΩ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ
_____________________________________________________________________________________
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ: ΤΙ ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΟΚΟΕΤΖΙΔΙΚΟ ΨΕΥΤΟΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου