στείλτε νέα, σχόλια , παρατηρήσεις για τον ανισ ΩΡΩΠΟ

anisoropos1@gmail.com

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ- ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΑΦΙΔΝΩΝ

www.oxidiodia.gr

Εγινε σήμερα στο Καπανδρίτι, στην καφετέρια Ανκόρα τέκο, η τακτική ανοιχτή συνέλευση των Επιτροπών Αγώνα "Δεν Πληρώνω" Βόρειας Αττικής.
Παρευρέθησαν δεκάδες συναγωνιστές από τον Δήμο Ωρωπού . Εγινε πλούσια συζήτηση . Πολλοί συναγωνιστές αναφέρθηκαν στην πολύ καλή παρουσία των επιτροπών μας, τόσο απο αριθμητικής όσο και απο οργανωτικής πλευράς, στο άνοιγμα των διοδίων στις Αφίδνες την Κυριακή 27/3. Καυτηριάστηκαν οι προσπάθειες από πλευράς διαφόρων κομματικών σχηματισμών να ποδηγετήσουν και να καπελώσουν το κίνημα μας. Υιοθετήθηκαν προτάσεις συναγωνιστών όπως :
Τακτική κάθε Τετάρτη ανοιχτή συνέλευση Βόρειας Αττικής. Να γίνονται συνελεύσεις σε όλα τα χωριά της περιοχής. Άνοιγμα διοδίων στις Αφίδνες- προγραμματισμένο- την Κυριακή 10 Απριλίου στις 4 μμ. Καταδρομικά ανοίγματα των διοδίων Αφιδνών σε χρόνους που θα αποφασιζονται αιφνιδιαστικά, μετά απο συνενόηση μεταξύ συναγωνιστών. Μόλις βελτιωθεί ο καιρός ανοιχτές υπαίθριες συνελεύσεις σε πλατείες. Ενημέρωση των πολιτών μέσω έντυπου υλικού και συζητήσεων. Συμπαράταξη με αδελφά κινήματα όπως των κινημάτων ενάντια στα ΧΥΤΑ Κερατέας και Γραμματικού. κλπ
Μετά από ομόφωνη απόφαση , αμέσως μετά την λήξη της συνέλευσης δεκάδες αυτοκίνητα κατευθύνθηκαν με αναμένα φώτα και αλάρμ και με σημαίες του κινήματος μας προς τα διόδια Αφιδνών και με ένα καταδρομικό άνοιγμα τα άνοιξαν και προς τις 2 κατευθύνσεις για 1 ώρα. Οι οδηγοί και τα πολυάριθμα φορτηγά περνούσαν κορνάροντας πανηγυρικά. Οι συναγωνιστές πάλι με αυτοκινητοπομπή πέρασαν τα διόδια , κάναν αναστροφή στον ¨Αγιο Στέφανο και ξαναπέρασαν τα διόδια κορνάροντας παρατεταμένα.
Τέτοιες δράσεις θα γίνονται συνεχώς .
Θα γίνουμε εφιάλτης σε αυτούς που θέλουν να μας στερήσουν τα όνειρα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου