στείλτε νέα, σχόλια , παρατηρήσεις για τον ανισ ΩΡΩΠΟ

anisoropos1@gmail.com

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Τι γινεται με το ψευτο-συντονιστικο της Μαλακασας;

Εσεις ρε παλληκαρια του ψευτο-απο-συντονιστικου , δηθεν εναντια στα διοδια της Μαλακασας τι βιολι βαρατε;

Ποσα κομματια-κλικες εχετε γινει;
Απο την μια η ομαδα-κλικα Στεργιου- Λουφατατζη- μπαρμπα Μητσου - ΧρηστοΠαναγη- κλπ συριζοκοετζηδων με ολιγη απο γνωστους κολοτουμπες και απο την αλλη Λιτσας- Κουρης- Αβδελα με λοιπες "δημοκρατικες" ή νεοδημοκρατικες δυναμεις..
Μαλλιοτραβιωνται συνεχως ο ενας αρπαζει το μικροφωνο απο τα χερια της αλλης οταν ερχεται ο αλτερ να καλυψει ενα "στημενο" για τις αναγκες της παραγωγης "ανοιγμα" διοδιων, απο την αλλη οι χρηστοπαναγηδες κλπ συνοδοιποροι  τρεχουν σαν τα σκυλακια πισω απο τον Αλαβανο, μολις τους σφυριξει κλεφτικα, μπας και ψαρεψουν κανενα ψηφαλακι. Τι θα δουν τα ματια μας.
Αφου αυτοι οι ομαδαρχες ανακατευτηκαν με τα διοδια με καταληκτικη ημερομηνια την 7/11 , εκαναν το παν - και οι 2 ομαδες- να διωξουν απο το καποτε ενιαιο συντονιστικο, οσους δεν ειχαν μικροκομματικες φιλοδοξιες, αφου ματαια προσπαθησαν να τους προσεταιριστουν.
"Θα τους  κατεβάσω στον συνδυασμό μου" έλεγε αυτάρεσκα και υπερφίαλα ο ενας, πριν την ρήξη , ενώ η άλλη κλίκα (η ψευτο-αριστερή) έλεγε "διώξτε τους αυτούς είναι ακροαριστεροί, θα μας χαλάσουν την σούπα γιατί θέλουν να φυγουν ΟΛΑ τα διοδια απο ολη την χωρα", λες και είναι έγκλημα να εισαι αριστερός σήμερα σε μια χωρα που οι πολιτικες των κυβερνωντων  του ΔΝΤ απαιτουν ακροαριστερες απαντησεις.
Οταν ειδαν οτι δεν μπορουν να τους φερουν στα νερα τους και να τους κατεβασουν συνυποψηφιους στα ψηφοδελτια τους αρχισε ο πολεμος. Αυτα ομως γινονται παντου , οπου ανακατευονται αυτοι οι καρεκλοκενταυροι.
Τωρα τι κανουν: Η ομαδα  των συριζοκοετζηδων- 20-30 νοματαιοι- "ανοιξε" ξανα τα διοδια παλι με τον Αλαβανο στις 31-10 , 3-5μμ. Η αλλη ομαδα τσαντιστηκε και εστειλε SMS να κανουν αυτοκινητοπορεια !!! την Τεταρτη ιδια μερα και ωρα που οι Επιτροπες Αγωνα Κατοικων, Πολιτων και Εργαζομενων εδω και 2 βδομαδες, ειχαν ανακοινωσει ανοιχτη οργανωτικη συνελευση για την αναπτυξη του κινηματος των διοδιων στο Καπανδριτι , στην καφετερια Ancora Teco.
Ρε τι σου ειναι αυτοι οι καρεκλοκενταυροι μικρανθρωποι:
Δημιουργουν τρικυμια σε ενα φλυτζανι καφε!!
Εμεις οι ανισΩρωποι παντως (κατοικοι του νεου δημου ΩΡΩΠΟΥ)  συμμετειχαμε στο ανοιγμα των ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ epitropesdiodiastop.blogspot.com - αυτές με τα ψαράκια- των  διοδιων στις Αφιδνες την Κυριακη 31-10 , 5.30μμ μαζι με πανω απο 350 συμπολιτες μας.
Ανοιγμα διοδιων Αφιδνων στις 31-10-10, απο τις Επιτροπες Αγωνα
Για 3 ωρες περιπου, νοιωσαμε ελευθεροι, τοσο απο το κρατος και τις εταιριες, οσο και απο ολους αυτους τους γεωσκωληκες που θελουν να χρησιμοποιησουν τους πολιτες για τα ατομικα τους μικροπολιτικα και προσωπικα συμφεροντακια. Δειτε εδω βίντεο
Θα παμε την Τεταρτη 3-11, 7 μμ στην καφετερια ΑΝΚΟΡΑ ΤΕΚΟ  στο Καπανδριτι και δεν θα τρεχουμε στις προεκλογικες ψευτοκινητοποιησεις με τα λαμογια του κερατα!

9 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΤΕΡΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πάντως γεγονότα δεν διάβασα στο παραπάνω κείμενο, μόνο χαρακτηρισμούς και μάλιστα εμπαθείς. Ασε που νόμιζα ότι δεν είναι κακό να ανοίγουν τα διόδια ακόμη και απο ΣΥΡΙΖΟΚΟΕΤΖΗΔΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλτατε Αλιεα, Μου φαινεται οτι τα καταφερνεις καλυτερα στο ψαρεμα παρα στην κατανοηση κειμενων. Γιατι φιλε αλιεα οι χαρακτηρισμοι αναφερονται σε γεγονοτα.
    Βεβαια περι ορεξεως ...
    Αληθεια κατεβαινεις καπου παραθαλασσια υποψηφιος;
    Καλο ψαρεμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιός αλιεύς; Ποιός Θανάσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα μικρά ψαράκια, εκτός από το μεγάλο ψάρι, τρώνε καμιά φορά και τον ψαρά...Ιδίως όταν ψαρεύει σε θολά νερά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ευτυχώς που ο ανισωρωπος κατέχει την μόνη ''αριστερή''αλήθεια.έχει χαθεί στον μικρόκοσμό του και νομίζει ότι όλοι τον παρακολουθούν.αληθεια οι τραμπουκισμοί και το ξύλο Τετάρτη βράδυ είναι μέρος των πρακτικών που
    χρησιμοποιείτε εσείς αμεσοδημοκράτες.ξέρω πως δεν θα δημοσιεύσετε το σχόλιο όπως κι άλλη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΩΗΝ ''ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ''
    ΤΙ ΧΑΛΑΣΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΗΣΥΜΦΩΝΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιος εφαγε ξυλο ρε παιδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή