στείλτε νέα, σχόλια , παρατηρήσεις για τον ανισ ΩΡΩΠΟ

anisoropos1@gmail.com

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Ενδυματολογικός Κώδικας υποψηφίων δημοτικών εκλογών 2010!

πάνωθε:καλλικραχτική ενδυματολογική άποψη γιούνισεξ


Ο νέος ενδυματολογικός κώδικας θα τεθεί σε εφαρμογή για τις δημοτικές εκλογές.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι υποψήφιοι, θα πρέπει να φορούν στολές, που θα είναι πανομοιότυπες για όλα τα μέλη του συνδυασμού (συμπεριλαμβανομένου και του αρχηγού) σε σχέδιο και χρώματα. Η γενικότερη μορφή της στολής, καθώς επίσης και τα λογότυπα που θα φέρει, θα έχουν σχέση με τους σπόνσορες.
Επιτρέπονται τα «σεμνά» ρούχα, όπως μπλούζες, t-shirt, κολλεγιακές κ.λπ.
Απαγορεύονται τα σορτς, τα σανδάλια κ.λπ.
Στις επίσημες εκδηλώσεις η στολή θα αποτελείται από εθνικό ένδυμα (φουστανέλα) ή από κάποιας άλλης μορφής επίσημο ένδυμα, π.χ. μπλέιζερ σαγιονάρες και γραβάτα.
Τέλος, οι στολές μπορούν να έχουν μικρά και διακριτικά λογότυπα από σπόνσορες.
Μεγίστη προσοχή θα πρέπει να δοθεί εις το πάντρεμα των χρωμάτων και του ύφους του ενδύματος με την τοποθεσία, ώστε να δένουν ομαλά.
Έτσι για μεν τους υποψηφίους άντρες θα φορεθεί το κλασσικό κοστούμι, με γραβάτα, ενώ οι νεοεισερχόμενοι, ως είθισται για να δώσουν ένα ανέμελο τόνο, θα προτιμήσουν τα πουκάμισα με φαρδιές παντελόνες, σε αντίθεση με τις υποψήφιες, που πέραν του κλασσικού ταγιέρ (τύπου φράου-Χέλγκα), ή μπίσνεσγουμαν, ρέπουν και στο στυλ της υπουργού με τη μακριά γερακίσια μύτη (μου διαφεύγει η επιστημονική της ονομασία) μπιλιρη, μπιλιχρίνη, μπιλιθρινη, ήτοι το επιμελώς αμελέτητο (!), ή ατημέλητο (αρτιμέλιτο).
Μεγάλη επίσης βαρύτητα θα δοθεί στα κινητά και στις δυνατότητες τους, οπότε ξεχάστε συσκευές παντοφλοειδείς, είτε με στρογγυλό αριθμογραμματοκαντράν, αυτές είναι της εποχής του καραμαν-αλή του1ου.
Εναλλακτικά, υποψήφιοι με αλλεργίες στα στήθια, μπορούν να αποφύγουν τη γραβάτα, αφήνοντας ανοιχτά τα δυό κουμπιά του πουκαμίσου τους, έχοντας φροντίσει βέβαια να τριμμάρουν την ζούγκλα των ανα(ω)μαλλιασμένων τους στέρνων και να κάνουν και μια απεντόμωση ως τις αρχές Νοεμβρίου, εποχή που θεριεύουν, ως γνωστόν ο δάκος κι η μουχρίτσα.
Για τις φίλες υποψήφιες θα συστήσουμε την αποφυγή αναστηλωτικών εργασιών ή παρεμβατικής φύσης επισκευών, όπως λίφτινγκ, διότι αδυνατούμε να τις γνωρίσουμε και μετά αναρωτιόμαστε που χάθηκαν.

Υποψηφιοδίφης Ωρωπιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου