στείλτε νέα, σχόλια , παρατηρήσεις για τον ανισ ΩΡΩΠΟ

anisoropos1@gmail.com

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Προεκλογικός οπορτουνισμος της Ακριβειας στοπ : Μεγαλες εκπτωσεις - Μεγαλο Ξεπουλημα

Λάβαμε το ακόλουθο mail από : αγωνιστή για την κατάργηση  των διοδίων :

Οταν έγινε το προεκλογικο ψευτο πανελλαδικό αποσυντονιστικο στην Πιερία (2/10), και ακολουθησαν τα παρατραγουδα με την  συγκεντρωση  παρέα με τους χρυσαυγιτες πολλοι προβληματιστηκαν με τον ρόλο των συριζοκοετζήδων της ακρίβειας στοπ.
Η αφίσα που κόλησαν στην ΒΑ Αττική οι συριζοκοετζήδες

Τα στιχάκια του "ύμνου" στου Μανάρα
Ήρθε καπάκι, το προεκλογικο εξευτελιστικό "άνοιγμα" των διοδίων στις Αφίδνες απο καμμιά δεκαριά υποψηφίων και συγγενών τους  (11 με τον Αλαβάνο)- μελών  του διασπαστικού συντονιστικού ΒΑ Αττικής καθώς και του σύριζα και της Κοε.
Προηγήθηκαν φιέστες στού Μανάρα όπου ακούστηκαν ωραιότατα τραγουδάκια με στίχους : να φύγουν τα διόδια πιο μακρυά.

Αυτό που όμως φάνηκε ξεκάθαρα  ότι τα βρήκαν με τον Μαγκριώτη ήταν οι δηλώσεις του υπ. περιφερειάρχη Κουράκη (σύριζα) και του υπ. αντιπεριφερειαρχη του Θεοδωρόπουλου (ακριβεια στοπ- ΚΟΕ) - δείτε εδώ.
Ερχονται και οι κοετζήδες της ακρίβειας στοπ στην Πατρα να ζητάνε εκπτώσεις - μετά τις συνομιλίες και συμφωνία εκπροσώπων του "πανελλαδικού" τους από την Πιερία (Τσολακίδης) με τον Μαγκριώτη. Τι άλλο θα δουν τα ματακια μας;
Μεγαλες εκπτωσεις- Μεγαλο ξεπούλημα.
Θα τους περάσει; Οχι βέβαια.
Εμείς δεν ζητάμε εκπτώσεις σε δρόμους που ανήκουν στον λαό και που έχουν φτιαχτεί με το αίμα και τον ιδρώτα μας.  Δεν ζητάμε να φύγουν τα διόδια πιο μακρυά και να πάνε στον γείτονα, .Ζητάμε κατάργηση ΟΛΩΝ των διοδίων.
Δεν ζητάμε καλύτερες τιμές  και εκπτώσεις, αλλά δωρεάν και ασφαλή μετακίνηση στους εθνικούς , χιλιοπληρωμένους από εμάς και τους πατεράδες μας , εθνικούς δρόμους.
Οταν συνδιαλέγεσε με το θηρίο το μόνο που μπορείς να παζαρέψεις είναι ο τρόπος που θα σε φάει.
Οι πολίτες που συμμετέχουν στο κίνημα για Ελεύθερους δρόμους- Ελεύθερους χώρους για όλους, θα παλέψουν υπερασπιζόμενοι τα δικαιώματα μας και το άρθρο 5 του συντάγματος που διασφαλίζει την ελεύθερη και ανεμποδιστη Δωρεάν μετακίνηση μας στην χώρα μας.
Εχουν γνώση οι φύλακες!

Παρακάτω δημοσίευμα για την προεκλογική οπορτουνιστική "κινητοποιήση" των κοετζήδων. Αλήθεια θα είναι και κανένας "πατριωτικός συνδεσμος" μαζί, όπως στην Πιερία;

Το Πανελλαδικό Συντονιστικό Επιτροπών Αγώνα κατά των Διοδίων, η «Πρωτοβουλία Πολιτών Δυτικής Ελλάδας για μια Γέφυρα που Ενώνει» και οι Επιτροπές Ακρίβεια STOP διοργανώνουν κινητοποίηση την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010, στις 11:00 π.μ., στα διόδια της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου. Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

"Κλιμακώνουμε τη δράση μας ενάντια στο ληστρικό αντίτιμο διέλευσης στα διόδια της Γέφυρας ΑΕ αλλά και στην προσπάθεια τρομοκράτησης των πολιτών που αρνούνται να πληρώσουν στην καρμανιόλα της Πατρών-Κορίνθου.
Υποτίθεται ότι η γέφυρα κατασκευάστηκε για να ενώνει και να διευκολύνει τις μετακινήσεις πολιτών, καθώς και τη διακίνηση εμπορευμάτων. Ωστόσο, με τις τιμές που επικρατούν οι μετακινήσεις τείνουν να γίνουν απαγορευτικές.
Την ίδια στιγμή, θεωρούμε πρόκληση την κατάθεση μήνυσης σε 25 πολίτες από την Ολυμπία Οδό ΑΕ, και δηλώνουμε απερίφραστα ότι το κίνημα ενάντια στα διόδια δεν τρομοκρατείται, ούτε κάμπτεται.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ
Να μειωθεί η τιμή της απλής διέλευσης από τα 12,20 στα 6 €
Να αυξηθεί ο χρόνος για τη διέλευση με επιστροφή από 2 ώρες σε 8 με κάρτα των 10 €
Να βγει κάρτα μηνιαίων απεριορίστων διαδρομών στην τιμή των 50 €
Να μειωθούν κατά 50% οι τιμές για τις διελεύσεις οχημάτων επαγγελματικής χρήσης".

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ!!ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕΕΕΕΕΕ!
    Ε,ακριβεια-στοπ ειναι εκπτώσεις ζητάει...Θέλω και ένα φωτιστικό χώρου..Μπορεί να κάνει καμια διεκδίκηση να με φτιάξει..?Τόοοοσους εχει βολέψει με μισθούς απο τις επιχορηγήσεις τις βουλής(βλ επαγγελματικα μέλη...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή