στείλτε νέα, σχόλια , παρατηρήσεις για τον ανισ ΩΡΩΠΟ

anisoropos1@gmail.com

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

OIKONOMOY : Οι επιλογές του ΣΥΝ στον Ωρωπό είναι «στα όρια της κωμωδίας και της γραφικότητας»

Η υποψήφια του σύριζα κυρία Ιωάννα Στεργίου
πηγή: Καπίστρι
Ο βουλευτής υπολοίπου Αττικής κ. Βασίλης Οικονόμου εξελέγη με το ΠαΣοΚ, αλλά διαγράφηκε επειδή καταψήφισε το μνημόνιο. Οπως και να έχει, ο (ανεξάρτητος) βουλευτής προχώρησε στη συνέχεια σε ιστορικές πρωτοβουλίες. Προΐσταται π.χ. στο Κέντρο Διαλόγου «Δημοκρατική Συνεννόηση» το οποίο απαρτίζεται από διαφωνούντες του ΠαΣοΚ στο ζήτημα του μνημονίου, τους οποίους η Αριστερά αποκαλεί «πασοκογενείς».
Κατ΄ ουσίαν οι «πασοκογενείς» μετατράπηκαν σε μία ακόμη «συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ» αφού συνεργάστηκαν με την Κουμουνδούρου για την υποστήριξη της υποψηφιότητας του κ. Αλ.Μητρόπουλου στην περιφέρεια Αττικής. Ο κ. Οικονόμου αντιλήφθηκε ότι μετά τη διαγραφή του δεν πρόκειται να επανεκλεγεί βουλευτής και γι΄ αυτό κατήλθε στις τοπικές εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος Ωρωπού, υπολογίζοντας ότι το ΠαΣοΚ θα τον στηρίξει αθόρυβα έτσι ώστε να εκλεγεί και να ξεκουμπιστεί από τη Βουλή απελευθερώνοντας την έδρα.
Μόνο που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τον υποστηρίζει στον Ωρωπό, αφού κατεβάζει ξεχωριστό ψηφοδέλτιο με επικεφαλής την κυρία Ιωάννα Στεργίου. Το γεγονός δεν άρεσε στον κ. Οικονόμου ο οποίος, μιλώντας με συνεργάτη μου, χαρακτήρισε τις επιλογές του ΣΥΝ στον Ωρωπό «στα όρια της κωμωδίας και της γραφικότητας» . Προφανώς, είτε δεν σκέφτηκε να ανταλλάξει εγκαίρως τη στήριξη στον κ. Μητρόπουλο με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στη δική του υποψηφιότητα είτε το δοκίμασε, αλλά ουδείς συγκινήθηκε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου