στείλτε νέα, σχόλια , παρατηρήσεις για τον ανισ ΩΡΩΠΟ

anisoropos1@gmail.com

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Όλοι στους δρόμους για την ελευθερία αλλά καμία ελευθερία στους εχθρούς της ελευθερίας. (Ή όταν o Xίτλερ βρέθηκε στα διόδια)

Όταν η “ριζοσπαστική αριστερά” συμμαχεί και με τον διάβολο για “φθηνά και ελληνικά διόδια” το αποτέλεσμα είναι η απόλυτη ξεφτίλα!!!
http://sxoliastesxwrissynora.wordpress.com/

Στις 2 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο ΔΙΟΝ Πιερίας συνάντηση κινήσεων και οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στα διόδια με πρόσκληση της Εθελοντικής Δράσης Πιερίας.
Η πρόσκληση αυτή μας απευθύνθηκε αμέσως μετά την επιτυχημένη δράση των Επιτροπών Αγώνα Κατοίκων, Πολιτών & Εργαζομένων που έγινε στις 11 Σεπτέμβρη με το σύνθημα «Πάμε ΔΕΘ, σηκώστε τις μπάρες!». Οι Επιτροπές Αγώνα δεν συμφώνησαν στην πρόσκληση και δεν έλαβαν μέρος στις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο ΔΙΟΝ, δεν συμμετέχουν στο “συντονιστικό” που δημιουργήθηκε στις 2/10, δεν έλαβαν μέρος στο άνοιγμα των διοδίων Λεπτοκαρυάς αμέσως μετά τη λήξη των εργασιών της συνάντησης, ούτε είχαν την ευθύνη της συγκεκριμένης δράσης.
Οι Επιτροπές Αγώνα Κατοίκων Πολιτών & Εργαζομένων έχουν αναλύσει τους λόγους της μη συμμετοχής τους αλλά είμαστε υποχρεωμένοι μετά τη συνάντηση και κινητοποίηση στα διόδια της Λεπτοκαρυάς στις 2/10 να διευκρινήσουμε ότι ο σκοπός μας για τη πλήρη κατάργηση των διοδίων δεν αγιάζει τα μέσα που χρησιμοποιούνται.
Οι αγωνιστές που μπαίνουν στο κίνημά μας και δραστηριοποιούνται μαζί μας δεν έχουν καμία σχέση με νοσταλγούς της χούντας, της κατοχικής Ελλάδας και δεν είναι φίλοι του «Αγών μου» του Χίτλερ. Καταγγέλλουμε την εκπληκτική ανοχή, αν όχι συνεργασία, των κινήσεων που συμμετείχαν στη συνάντηση στο ΔΙΟΝ απέναντι στον Πατριωτικό Ελληνικό Σύνδεσμο που συμμετείχε στη κινητοποίηση της Λεπτοκαρυάς, την εθνικιστική οργάνωση που περισσότερη σχέση έχει με τις υπηρεσίες κρατικής ασφάλειας παρά με οποιοδήποτε λαϊκό αίτημα των ελλήνων και περισσότερο των μεταναστών αυτής της χώρας. Οι Επιτροπές Αγώνα καλούν όλους τους συναγωνιστές στο κίνημα των διοδίων να απομονώσουν τα εθνικιστικά ακροδεξιά στοιχεία και να διαχωρίσουν άμεσα τη θέση τους από ένα «πανελλαδικό συντονιστικό» που δραστηριοποιείται μαζί τους.
5 Οκτωβρίου 2010
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
Διευκρινήσεις μπορείτε να ζητήσετε από τους παρακάτω συμμετέχοντες στο ΔΙΟΝ: 1. Ακρίβεια stop Αθήνας 2. Ακρίβεια stop Θεσσαλονίκης 3. Ακρίβεια stop Πάτρας 4. Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας 5. ΕΚΠΟΙΖΩ 6. Επιτροπές Γέφυρας Ρίου 7. Επιτροπή Αγώνα κατά των Διοδίων του Αιγινίου 8. Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων και Φορέων Λαμίας κατά των διοδίων 9. Επιτροπή Καρδίτσας κατά των διοδίων 10. Επιτροπή Λάρισας ενάντια στα νέα μέτρα 11. Επιτροπή Νότιας Πιερίας κατά των Διοδίων 12. Επιτροπή Τρικάλων κατά των διοδίων 13. Κάτοικοι Κορινθίας ενάντια στα διόδια 14. Κοινή δράση Αργολίδας 15. Κίνηση πολιτών Ξάνθης ενάντια στα διόδια της Εγνατίας 16. Πρωτοβουλία Πολιτών Ιωαννίνων για ελεύθερους χώρους, δρόμους και δημόσια αγαθά. 17. Συντονισμός πολιτών για την Πελοπόννησο 18. Συντονιστική Επιτροπή Φορέων & Κατοίκων Β. Α. Αττικής
Παρακάτω είναι το δημοσίευμα της εφημερίδας της Λάρισας “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”
5/10/10 : ΠΗΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ
Ο Πατριωτικός Σύνδεσμος κατά των διοδίων μαζί με τη πανελλήνια Επιτροπή Κατά Των Διοδίων
Σε εκδήλωση κατά των διοδίων στη Λεπτοκαρυά πήρε μέρος ο πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος και σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: «Στα διόδια Λεπτοκαρυάς βρέθηκαν το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, μέ- λη του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου από Λάρισα, Πλαταμώνα και Λεπτοκαρυά με επικεφαλής τον πρόεδρό του κ. Αστέριο Χάμο, στην εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στα ληστρικά διόδια που πραγ- ματοποίησε η Πανελλήνια Επιτροπή Κατά Των Διοδίων», σε συνερ- γασία με τους κατοίκους της περιοχής.
Συγκεκριμένα έγινε δίωρη κατάληψη των διοδίων όπου ανοίγοντας τις μπάρες επιτράπηκε η ελεύθερη διέλευση των οχημάτων υπό τις επευφημίες των διερχό- μενων οδηγών αλλά και των παρευρεθέντων. Θετικές εντυπώσεις δημιούργησαν και αποκόμισαν τα μέλη του συνδέσμου όπου έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση με ελληνικές σημαίες και ένα πανό που ανέφερε: «Όχι στα διόδια των πολυεθνικών-Θέλουμε διόδια ελληνικά και φτηνά».
Η πανελλήνια Επιτροπή Κατά Των Διοδίων εξέ- φρασε την επιθυμία της για στενή συνεργασία με τον Πατριωτικό Ελληνικό Σύνδεσμο, προτείνοντας στον πρόεδρό του κ. Αστέριο Χάμο να εισαχθεί στην επιτροπή. Πριν την έναρξη της εκδήλωσης διαμαρτυρίας, οι διοργανωτές πραγματοποίησαν επίσης σύσκεψη στην παρακείμενη κωμόπολη Δίον, όπου συζητήθηκαν οι μελλοντικές τους ενέργειες.
Οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Τέταρτη 6 Οκτωβρίου και ώρα 9 μ.μ. και πάλι στα διόδια Λεπτοκαρυάς, λόγω της απόφασης που έλαβε η εταιρία είσπραξης των διοδίων να φτιάξει παράπλευρα διόδια ακόμα στους παραδρόμους. Ετσι ώστε, να μην μπορεί κανένας και με κανέναν τρόπο να αποφύγει την καταβολή τους. Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος θα παρευρεθεί και σε αυτήν την εκδήλωση».

Και για το λόγου το αληθές, ιδού πως καμαρώνουν οι ναζί για την συμμετοχή τους σε αυτή την κινητοποίηση:
υπεύθυνος ανάρτησης no_longer_safe (ο οποίος και δανείστηκε καταχρηστικά και το σηματάκι του mind the gap για να ομορφύνει την ανάρτηση )

7 bloggers like this post

20 σχόλια

  • Και η δημόσια τοποθέτηση των Επιτροπών σχετικά με την μάζωξη της Πιερία όπως είχε δημοσιευθεί από τις 21 Σεπτεμβρίου, προειδοποιόντας για τον κίνδυνο εκλογικίστικης εκμετάλλευσης του κινήματος:
    “Γιατί δεν συμμετέχουμε στην προεκλογική πανελλαδική συνάντηση”
    Οι Επιτροπές Αγώνα Κατοίκων, Πολιτών και Εργαζομένων είναι μια συνιστώσα, η πιο μαχητική και ίσως η πιο «ακραία» του κινήματος ενάντια στα διόδια, αφού δεν ζητάμε να «πάνε οι μπάρες αλλού» αλλά να καταργηθούν πλήρως τα διόδια, μαζί και τα κρατικά.
    Το κίνημα μας επεκτείνεται ραγδαία αλλά ο μεγαλύτερος παράγοντας συμμετοχής στο κίνημα μας και στις Επιτροπές Αγώνα είναι η οικονομική κρίση και η αδιαλλαξία μας. Δεν κάνουμε χαρτοπόλεμο, δεν συναλλασσόμαστε με κυβερνήσεις, εταιρείες, τοπάρχες και βουλευτές, δεν ζητάμε από κανέναν να μας ψηφίσει για κάποια θέση. Λειτουργούμε συνελευσιακά, δεν έχουμε αρχηγούς, δεν παίρνουμε χρήματα από κανένα συρτάρι και ο καθένας μας συμβάλλει στο κίνημα για να νικήσουμε.
    Συμφωνούμε με την πανελλαδική συνάντηση όλων των κινήσεων, συλλογικοτήτων και των δικών μας επιτροπών αγώνα.
    Αποτελεί δυσφήμηση για το κίνημά μας η αφίσα με το σύνθημα “Τις… μπάρες αλλού!”. Δεν θα μπορούσαμε ούτε κατ’ ελάχιστο να είχαμε συμφωνήσει σε μια τέτοια λογική.
    Στο δρόμο για τη ΔΕΘ συναντήσαμε πολλούς, στη Λεπτοκαρυά κανένας!
    Δυο ημέρες μετά την επιτυχημένη πανελλαδική δράση που οργάνωσαν οι Επιτροπές Αγώνα Κατοίκων, Πολιτών & Εργαζομένων με το σύνθημα «Πάμε ΔΕΘ, σηκώστε τις μπάρες!», η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πιερίας, μας απέστειλε πρόσκληση για μια πανελλαδική συνάντηση όλων των επιτροπών, κινήσεων, και συλλογικοτήτων που δραστηριοποιούνται ενάντια στα διόδια.
    Η τεράστια απήχηση της πανελλαδικής δράσης, η συμμετοχή χιλιάδων πολιτών, μόνο ικανοποίηση μας προκαλεί. Εκατοντάδες πολίτες βρέθηκαν σε όλα τα διόδια του άξονα Αθήνα- Θεσσαλονίκη, στη βάση του προγράμματος που είχε έγκαιρα αναρτηθεί στο blog των Επιτροπών Αγώνα. Πάνω σε αυτό το πρόγραμμα και όλο τον επιχειρησιακό σχεδιασμό συντάχθηκαν όσοι συμμετείχαν στη πανελλαδική δράση.
    Η αυτοκινητοπομπή των Επιτροπών Αγώνα εκτέλεσε με ακρίβεια όλο το πρόγραμμα που είχε σχεδιαστεί, σε όλα τα διόδια συνάντησε τις τοπικές Επιτροπές Αγώνα, κινήσεις, φορείς και συλλογικότητες που την ανέμεναν, για να ενωθεί η οργή κατά των ληστρικών εταιρειών διοδίων και των κυβερνήσεων σε ένα ποτάμι μέχρι τη Θεσσαλονίκη, με τελευταία στάση το σταθμό των διοδίων στα Μάλγαρα.
    Μοναδική εξαίρεση ήταν στα διόδια της Λεπτοκαρυάς. Εκεί η αυτοκινητοπομπή πραγματοποίησε απλή διέλευση αν και η συμφωνία μας με τις κινήσεις της Πιερίας ήταν να αναμένουν την άφιξη της αυτοκινητοπομπής, η οποία αν και βρέθηκε στο σταθμό διοδίων 15 λεπτά νωρίτερα από το πρόγραμμα, συνάντησε τελικά μόνο τους υπαλλήλους των διοδίων!
    Τεκμήριο γι αυτό αποτελεί το video του Stop Cartel, το οποίο μετέδιδε live στο internet τη πανελλαδική μας δράση.
    Μια διαφορετική κατάσταση στήθηκε στα Μάλγαρα, όταν η Ακρίβεια Στοπ έσπασε τη συμφωνία κοινής αναχώρησης από Θεσσαλονίκη προς το σταθμό Μαλγάρων μόνο και μόνο για να πιάσει πόστο στα κανάλια αλλά και για να προετοιμάσει τελετή υποδοχής υποψήφιου περιφερειάρχη!
    •Επειδή οι Επιτροπές Αγώνα τηρούν τα συμφωνηθέντα με όλες τις κινήσεις που δραστηριοποιούνται στα διόδια
    •Επειδή οι Επιτροπές Αγώνα συντάσσονται στο κοινό αγώνα με όλους όσους βρίσκονται στους δρόμους και σε αδιάλλακτο αγώνα κατά των εταιρειών διοδίων, κυβερνήσεων που πτώχευσαν τη χώρα, τοπαρχών και κομματαρχών που θυμούνται το λαό στις εκλογές
    •Επειδή οι Επιτροπές Αγώνα δεν εγκαταλείπουν κανένα συναγωνιστή με το νεύμα του πρώτου υποψήφιου περιφερειάρχη ή δημάρχου που περνάει μπροστά μας, ούτε σκοπεύουμε να θάψουμε το κίνημα στις κάλπες του Καλλικράτη
    •Επειδή οι Επιτροπές Αγώνα έχουν αποφασίσει να λειτουργήσουν με τοπικές συνελεύσεις και όχι με βάση λίστα 50 ερωτηθέντων που «εκπροσωπούν» το κίνημα κατά των διοδίων
    •Επειδή οι Επιτροπές Αγώνα αγωνίζονται για «Ελεύθερους δρόμους για όλους», καλώντας «Όλοι στους δρόμους για την ελευθερία», παλεύουμε για τη κατάργηση όλων των διοδίων αλλά και κάθε μπάρας που φράζει τη ζωή μας και όχι να πάνε «οι μπάρες…αλλού»
    Προτείναμε το Πανελλαδικό Συντονιστικό κατά των διοδίων να γίνει αμέσως μετά τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Νοέμβρη, έτσι ώστε κανένας να μην εκμεταλλευτεί το κίνημά μας για μικροπολιτικούς εκλογικούς σκοπούς αλλά και για να υπάρξει η κατάλληλη προετοιμασία για μια πανελλαδική συνάντηση από τα κάτω και όχι από τα πάνω.
    Οι Επιτροπές Αγώνα θα πραγματοποιήσουν την επόμενη περίοδο τοπικές συνελεύσεις για να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεων κατά των διοδίων αλλά και τις μεθόδους επέκτασης του αγώνα μας κατά της ιδιωτικοποίησης κοινωνικών και συλλογικών αγαθών.
    Ελπίζουμε συναγωνιστές, την επόμενη φορά, να σας συναντήσουμε στους δρόμους του κοινού αγώνα.
    18/9/2010
    http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/2010/09/blog-post_101.html
  • Εγώ το Σάββατο πέρασα από τα διόδια στην κορίνθου-πατρών, δήλωσα ότι δεν πληρώνω, μου ζήτησαν να περιμένω τον επόπτη και να υπογραψω κάτι αλλά την έκανα με πιστολιές( μου σημείωσαν τις πινακίδες όμως) . Ωραία αίσθηση :)
  • μπράβο Σπιν!!! (ε, θα σου έρθει κανένα χαρτάκι όπως έρχεται και στη κόρη μου, αλλά συνεχίζει απτόητη) :) :)
    (σβήστε παρακαλώ του ftanei pia κατά λάθος πάτησα εκεί….)
    • Χαρτάκι το οποίο θα με καλεί να πληρώσω πρόστιμο? Τι έκανε η κόρη σου, το πλήρωσε ή τους έγραψε?
  • Δεν έχω πια αυτοκίνητο κι έτσι δεν έχω την ωραία αυτή αίσθηση.
    Ωστόσο αυτές οι πρωτοβουλίες έχουν μεγαλύτερη αξία από την μικρή πρακτική τους χρησιμότητα:δημιουργούν κλίμα αντίστασης στις φασιστικές απαγορεύσεις είτε αυτές λέγονται διόδια σε δήμόσιους , ήδη χιλιοπληρωμένους από τον λαό δρόμους, είτε απαγόρευση του καπνίσματος μετά από δεκαετίες κρατικών διαφημίσεων του καπνού,είτε υποχρεωτικός εμβολιασμός για κατασκευασμένες πανδημίες τύπου «γρίππης πτηνών-χοίρων ή ουρακοτάγκων», είτε αργότερα απαγόρευση συγκεκριμένων τροφών και ιδιωτικής καλλιεργειας κατά τις επιταγές τού codex alimentaris και τις επιθυμίες των εταιρειών τύπου Μονσάντο.
    Στην κατεύθυνση αυτή η διατήρηση της αυτονομίας των μικρών ομάδων-συλλογικοτήτων θα αποδειχθεί καίριας σημασίας.
  • όποιος θέλει διόδια “φθηνά κι ελληνικά” να πάει να γαμηθεί και μετά να μας πει και τη γνώμη του για τα τέλη κυκλοφορίας.
    υγ
    τα πιό απολαυστικά διόδια για τα μηχανάκια είναι της “Πατρών-Κορίνθου” αφού περνάνε και με κατεβασμένες μπάρες..

  • μη δινετε τα στοιχεια σας
    μη δινετε τα στοιχεια σας(εκτος απο την πινακιδα που ουτως η αλλως τη βλεπουν) και ΔΕΝ σου ρχεται κανενα χαρτι σπιτι.
    Εγω δεν πληρωνω εδω και 8 μηνες και δεν μου εχει ερθει ποτε.
    Πειτε οτι αρνουμαι να δωσω τα στοιχεια μου κι αν σας πιεσουν με εποπτες και αναμονες, σμπρωξτε τη μπαρα περαστε μονοι σας. Η τροχαια δεν εμπλεκεται, γιατι ειναι διαφορα μεταξυ ιδιωτων. Ειναι πραγματικα εξαιρετικα απλο!
    • το ακομα καλυτερο θα ηταν η κινηση εναντια στα διοδια να παλευε για κατι παραπανω απο την απλη ελευθερη διελευση.
      Να προτεινε ας πουμε αλλου ειδους μετακινηση, που να σεβεται το περιβαλλον και να ειναι λιγοτερο σπάταλη σε ενεργεια και πορους (και χρημα βεβαιως).
      Και θα μπορουσε να το κανει αυτο με αγωνιστικο τροπο συσπειρωνοντας ακομα και κοσμο που δεν χρησιμοποιει ΙΧ.
      Πχ να ειχε στα αιτηματα της το ΟΧΙ στο ξεπουλημα του ΟΣΕ.
      • Ήδη γίνεται αυτό που λες εδώ και λίγο καιρό. Στις επιτροπές κατοίκων εργαζομένων, συμμετέχουν και συντονίζονται και επιτροπές εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς.
        Επίσης υπάρχει πλάνο κινητοποιήσεων σχετικά με τα εισητήρια σε αυτά.
        Επικοινώνησε με τις επιτροπές για παραπέρα λεπτομέρειες.
  • Ο τραγέλαφος καλά κρατεί. Αντιγράφω από την ανακοίνωση των υπεύθυνων για το χάλι αυτό που περιγράφει η αρχική ανάρτηση.
    Το πνεύμα της:
    “όχι δεν καλέσαμε εμείς τους ναζί / ναι ήρθαν μόνοι τους και στάθηκαν δίπλα μας / όχι δεν θα τους απαγορεύσουμε την συμμετοχή / καταδικάζουμε τις απαγορεύσεις από όπου και αν προέρχονται / ιδεολογική καθαρότητα=σεχταρισμός=666″
    …………………………………………………..
    Η απάντηση διάψευση του “πανελλαδικού συντονιστικού του ΔΙΟΝ”
    07.10.10
    Το Πανελλαδικό Συντονιστικό Επιτροπών Αγώνα κατά των Διοδίων ουδέποτε προσκάλεσε οποιοδήποτε μέλος του “Πατριωτικού Συνδέσμου” ή άλλης παρόμοιας κομματικής οργάνωσης να συμμετέχει στις διαδικασίες του.
    Δεν συντασσόμαστε με δυνάμεις που στρέφονται κατά των κινημάτων πολιτών και της δημοκρατίας. Στο Πανελλαδικό Συντονιστικό άλλωστε δεν συμμετέχουν κόμματα ή πολιτικές οργανώσεις αλλά μόνον Επιτροπές Αγώνα. Από την άλλη μεριά ούτε μπορεί ούτε θέλει να απαγορεύσει σε οποιονδήποτε να βρεθεί σε όποιον δημόσιο χώρο, όπως βρέθηκαν κάποια μέλη του λεγόμενου “Πατριωτικού Συνδέσμου” στην δημόσια ανακοινωμένη συγκέντρωση που έγινε στα διόδια Λεπτοκαρυάς το Σάββατο 2/10. Τέτοιες νοοτροπίες απαγόρευσης έχουν ανελεύθερη βάση και εξέλιξη, άσχετα με το πώς αρέσκονται να αυτοαποκαλούνται κάποιοι που τις έχουν.
    Είναι καιρός να σταματήσει η ανεύθυνη συκοφαντία των κινημάτων πολιτών από κάποιους λίγους που δεν συμμετέχουν σ’ αυτά για να νομίζουν ότι έτσι διατηρούν αλώβητη την ιδεολογική τους καθαρότητα και λύνουν το υπαρξιακό τους πρόβλημα.
    http://www.otoposmou.gr/
    …………………………………………………………
    Εγώ απλά να ρωτήσω, αν φεύγοντας οι ναζί από τα διόδια και αφού βροντοφώναξαν για “διόδια φθηνά και ελληνικά”, έκαναν κανά πογκρόμ και κανά μαχαίρωμα μεταναστών.
    Ακάλεστοι – και ανενόχλητοι – βεβαίως βεβαίως, μιας και “εμείς είμαστε κατά των απαγορεύσεων”.
    • Βρε nls σε ποιους μιλας για μη απαγορευσεις και ανελευθεριες;ειναι καποιοι (βλ. φασιστες) που καποιες ενοιες οπως οι παραπανω,τους ειναι αγνωστες!Αλωστε ειναι γνωστος ο ρολος τους,οταν βλεπουν κινηματα να δυναμωνουν,βεβαιως-βεβαιως!!
      • Μα δεν μιλάω για τους φασίστες mitera. Αυτούς τους γνωρίζουμε καλά.
        Μιλάω για αυτούς που μέσα στον χώρο της λεγόμενης ριζοσπαστικής αριστεράς (ο Αλλάχ να την κάνει) συνυπάρχουν μαζί με τους φασίστες και δεν ιδρώνει το αυτί τους.
        Όταν δε, κάποιος τους εγκαλεί για αυτό, αυτοί οι αριστερούληδες του απαντάνε πως είναι σεχταριστής.
        Το κείμενο που ανέβασα πιο πριν είναι οι απάντηση αυτών των αριστερούληδων (λογικής ΣΥΡΙΖΑ κυρίως) προς τους συντρόφους που τους εγκαλούν διότι συνυπήρξαν με τους φασίστες στην κινητοποίηση αυτή.
        • nls μισο λεπτο να το εμπεδωσω και ξαναρχομαι! :)
          • θες να πεις οτι στη κινητοποιηση υπηρχαν «αριστερουλιδες» που συνυπηρχαν με τους εθνικιστες;;;;;;σε ανεκτικο επιπεδο;;;;;;;;;
            • αυτό ακριβώς καταγγέλουν οι Επιτροπές κατοίκων εργαζομένων στο αρχικό κείμενο.
              mitera θα σε μαλώσω τώρα: Τείνω να πιστέψω ότι διαβάζεις τα σχόλια κατευθείαν χωρίς να δεις το αρχικό κείμενο :)
              Καποιοι από ΣΥΡΙΖΑ μεριά συνυπήρξαν στην κινητοποίηση της Πιερίας με τους χρυσαυγίτες (οι οποίοι καμαρώνουν για την συμμετοχή τους αυτή με ανακοινώσεις στα τοπικά ΜΜΕ) και όταν αυτό καταγγέλθηκε από άλλους χώρους της αριστεράς, οι πρώτοι βγάλαν και γλωσσίτσα! :)
              • Η αληθεια ειναι οτι ΚΑΜΙΑ φορα (το τονιζω) καταλαβαινω πολυ περισσοτερα πραγματα απ’τα σχολια παρα απ’τις αναρτησεις! :)
                Δεν μου λες σ’αυτη τη πανελληνια επιτροπη κατα των διοδιων,ποιοι εχουν δηλωσει οτι συμετεχουν;
                αν παλι ειμαι ακαιρη αστο!
                Καποια πραγματα τα εχω εμπεδωσει ετσι κι αλλιως!Ξερω να πηγαινω στη σωστη μερια :)
                • από πολιτικές οργανώσεις κυρίως ΣΥΝ και ΚΟΕ αλλά και κάποιοι άλλοι από το Μέτωπο του Αλαβάνου.
                  από “κοινωνικές” κυρίως μερικές οικολογικές κινήσεις.
                  Σίγουρα ξέμπαρκος καλός κόσμος, υπάρχει και εκεί, που με όλη την αγνότητα και αγωνιστικότητα πάει να παλέψει πέντε πράγματα, αλλά οι οργανωμένες δυνάμεις αποκλείεται να μην είχαν γνώση και σχέδιο για αυτό που έκαναν/κάνουν προεκλογικά.
                  • Δηλ.οσοι παλατζαρουν…
                    η αληθεια ειναι οτι πολυς κοσμος ψαχνεται κατα που να κανει….το θεμα ειναι να απομωνονται οι φασιστες!
                    θενκς

  • Γιαννκα
    εγω nls λεω οτι αρχισανε τα οργανα…οποιο κινημα παρουσιαζει μια κινητικοτητα,πρεπει να καπελλωθει(παλια τακτικη)……….αλλωστε πολλες φορες χρησιμοποιειται το τσιτατο, οτι συνεργαζομαστε “και με τον διαολο” για να πετυχουμε την ανατροπη μιας αντιλαικης πολιτικης.
    • αγαπητή Γιάνκα, 100% έτσι είναι.
      Δες και τους λόγους για τους οποίους αυτοί (που τελικά συνυπήρξαν και με τον ….. διάολο του φασισμού στην εκδήλωση αυτή) καλούσαν σε προεκλογικό πανελλαδικό σώνει και ντε και γιατί οι υπόλοιποι διαχώρησαν την θέση τους.
      Είναι το πρώτο πρώτο σχόλιο που ανέβασα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου