στείλτε νέα, σχόλια , παρατηρήσεις για τον ανισ ΩΡΩΠΟ

anisoropos1@gmail.com

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Ένας κοινός ψευτάκος είναι ο Γραμματέας του ΣΥΝασπισμού...


Ένας κοινός ψευτάκος είναι ο Γραμματέας του ΣΥΝασπισμού...

πηγή: ΕΟΣ


Στην εφημερίδα της Κεντρικής Ελλάδας "ΗΜΕΡΑ", σελίδα 24, διαβάζουμε δηλώσεις του Κ. Βίτσα, του Γραμματέα του ΣΥΝασπισμού:

Απαντώντας μάλιστα σε σχετική ερώτηση για τα δύο ψηφοδέλτια στην Στερεά Ελλάδα αλλά και τις διαδικασίες που ακολούθησε ο Συνασπισμός στην επιλογή και στήριξη υποψηφιοτήτων, ο γραμματέας του Συνασπισμού κ. Βίτσας τόνισε αρχικά ότι «ο Συνασπισμός σαν κόμμα ακολουθεί συγκεκριμένες διαδικασίες, μέσα από τις οποίες προέκυψε η υποψηφιότητα του κ. Στουπή». Σημείωσε επιπλέον πως με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας έγινε άνοιγμα προς την κα. Σπανούδη, το οποίο όμως δεν έγινε αποδεκτό. Πρόσθεσε ότι «το Αυτοδιοικητικό Κίνημα Στερεάς Ελλάδας προέρχεται από τον χώρο της Δημοκρατικής Αριστεράς και ορισμένων ανένταχτων, που δεν έχουν σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Είναι δυνατόν ο κ. Βίτσας να αγνοεί ότι η Δέσποινα Σπανούδη και οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες Εύβοιας, Φθιώτιδας, Φωκίδας ήταν υποψήφιοι με τον ΣΥΡΙΖΑ σε διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις, όπως επίσης ότι ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Κ Κουρκούτης, είναι μέλος του ΣΥΝ;

Δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται να το σχολιάσουμε παραπάνω το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου