στείλτε νέα, σχόλια , παρατηρήσεις για τον ανισ ΩΡΩΠΟ

anisoropos1@gmail.com

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Ποιός μπορεί να εμπιστευθεί;

από ΕΟΣ Ένωση Οπαδών ΣΥΡΙΖΑ
Η καλά ενημερωμένη για τα ζητήματα του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, ιστοσελίδα iskra.gr, που πρόσκειται στην ομάδα του Π.Λαβαζάνη, έχει ξεχωριστό banner στην πρώτη σελίδα της, που παραπέμπει σε μια συλλογή κείμενων για την στάση του ΣΥΝασπισμού μπροστά στις περιφερειακές εκλογές. Διαβάζουμε λοιπόν στη “iskra.gr”:


Η συμπόρευση, με κοινά ψηφοδέλτια και κοινές υποψηφιότητες, των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται τώρα, μετά τις επιλογές υποψηφίων με τα χαρακτηριστικά που αναφέραμε, από το ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, χίλιες φορές πιο επιτακτική!Αυτή την ώρα, λοιπόν, πρέπει να προταχθεί σε κάθε περίπτωση και από όλες τις πλευρές του ΣΥΡΙΖΑ, η σύγκλιση σε κοινά ψηφοδέλτια και κοινούς υποψηφίους. (Από το κείμενο "ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ", του Χ. Κόνιαρη)

Πρέπει να διαφυλάξουμε την ιδέα της ενότητας της Αριστεράς ζωντανή και το ΣΥΡΙΖΑ ενεργό και ενωμένο. Να αποφύγουμε διαχωριστικές επιλογές σ' όλη τη χώρα για να διατηρηθούν τα κοινά αυτοδιοικητικά σχήματα του ΣΥΡΙΖΑ. Να προσέξουμε πολύ όλοι να μην δημιουργήσουμε με άγονες αντιπαραθέσεις μεγάλα πολιτικά τραύματα μεταξύ μας, που δεν μπορούν μετά εύκολα να επουλωθούν. Κι' αυτό γιατί πρέπει να συνεχίσουμε μαζί να παλεύουμε για την ανατροπή του επαίσχυντου μνημονίου και το γκρέμισμα αυτής της κυβέρνησης. (Από το κείμενο "Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ «ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ»" του Βασίλη Πριμικήρη, μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας της Κ.Π.Ε του ΣΥΝ)

Φαίνεται, όμως ότι η ιστοσελίδα της ομάδας Λαφαζάνη, δεν έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται στην περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας, όπου ο Κουμουνδούρου κάνει ακριβώς τα αντίθετα από  αυτά που υποστηρίζει στα λόγια η ομάδα του Π. Λαφαζάνη. Άγνοια ή σκοπιμότητα;

Τα πράγματα δείχνουν ότι δεν υπάρχει άγνοια, αλλά σκοπιμότητα. Η ομάδα Λαφαζάνη καλύπτει πλήρως τις ενέργειες της Κουμουνδούρου όχι μόνον με την σιωπή της, αλλά την ενεργητική συμμετοχή της. Ο Ευρωβουλευτής ου ΣΥΝασπισμού Ν Χουντής που πρόσκειται στο Αριστερό Ρεύμα κάνει προεκλογικές περιοδείες με τον εκλεκτό υποψήφιο της Κουμουνδούρου. Η ΑΥΓΗ μάλιστα έχει πλήρες ρεπορτάζ από αυτή την περιοδεία:  Ν. Χουντής: "Διαρκές έγκλημα η ρύπανση του Ασωπού"

Όμως,  το ζήτημα δεν σταματάει εδώ. Αυτή η περιοδεία του Ν. Χουντή προβάλλεται και από την ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ ως προεκλογική εκστρατεία του εκλεκτού της Κουμουνδούρου Ν. Στούπη, ενώ είναι γνωστό σε όλους ότι η υποψηφιότητα του Ν. Στούπη δεν έχει καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Βέβαια μετά τις αντιδράσεις που ξεσηκώθηκαν για αυτό το προεκλογικό ..σομπρέρο, η δημοσίευση αποσύρθηκε. Όμως έχουμε κρατήσει ένα αντίγραφο, για αναμνηστικούς λόγους:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου