στείλτε νέα, σχόλια , παρατηρήσεις για τον ανισ ΩΡΩΠΟ

anisoropos1@gmail.com

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΙΩΑΝΝΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

 
Όσοι δεν είναι φίλοι με τη ΙΩΑΝΝΑ μπορούν να βλέπουν μόνο ορισμένες πληροφορίες του προφίλ της. Αν γνωρίζετε προσωπικά την ΙΩΑΝΝΑ, στείλτε της ένα μήνυμα ή προσθέστε την ως φίλη.Αν γνωρίζετε προσωπικά την ΙΩΑΝΝΑ, στείλτε της ένα μήνυμα.

Σχετικά με μένα

Βασικές Πληροφορίες
Φύλο:Γυναίκα

Πολιτικές Απόψεις:Νομαρχιακή Σύμβουλος Ανατ. Αττικής

ΒιογραφικόΣτους 14 περίπου μήνες της θητείας μου στη Βουλη έκανα 51 ομιλίες-παρεμβάσεις εισηγήσεις στην –Ολομέλεια και κατέθεσα 130 ερωτήσεις και επίκαιρες ερωτήσεις οι περισσότερες από τις οποίες για προβλήματα της Αττικής όπως είναι το αποχετευτικό στο Θριάσιο, στα Μεσόγεια ,στα Μέγαρα, την Νέα Πέραμο και την περιοχή του Ωρωπού, η αντιπλημμυρική προστασία, και η αποκατάσταση των ζημιών από τις πλημμύρες, η προστασία του περιβάλλοντος ,τα προβλήματα της Υγείας και της Παιδείας ,η μόλυνση του Ασωπού ποταμού ,η χωματερή των Ανω Λιοσίων ,η χωροθέτηση των νέων ΧΥΤΑ,η εγκατάσταση των πετρελαιοδεξαμενών στο Λαύριο, προβλήματα της Νέας Μάκρης ,της Ραφήνας , του Μαραθώνα,του Κορωπίου ,των Σπάτων, της Παλλήνης, του Αυλωνα, της περιοχής του Δήμου Αχαρνών, του Θριάσιου Νοσοκομείο και του Ασκληπιείο Βούλας,
Σαν μέλος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής ασχολήθηκα με τα προβλήματα της ανεργίας, τις απολύσεις και το κλείσιμο επιχειρήσεων ,της κοινωνικης ασφάλισης και το συνταξιοδοτικό ,της Υγείας και της Πρόνοιας, της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας προβάλλοντας τις θέσεις και τις προτάσεις του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ.
Συμμετείχα στην διακομματική αντιπροσωπεία που επισκέφθηκε την Παλαιστίνη και τον ηγέτη της Γ.Αραφάτ . Συμμετείχα επίσης στην αντιπροσωπεία στην Παγκόσμια Διάσκεψη της Πρωτοβουλίας της Γενεύης για την ειρήνευση στη Μέση Ανατολή και στο 4ο Συνέδριο Γυναικών Βουλευτών από τις χώρες της Μεσογείου και της Ε.Ε. στο Αμμάν της Ιορδανίας με θέμα «Γυναίκες και Ειρήνη»
Με τις παρεμβάσεις της Νομαρχ. παράταξης, αντιδράσαμε μεταξύ άλλων, στην καταστροφή από τη ρύπανση του Ασωπού και του υδροφόρου ορίζοντα, στην εγκατάσταση των ΧΥΤΑ στο Γραμματικό και την Κερατέα, στο ξεπούλημα των ακτών (Λαγονήσι),στην κατάσκευή του σχεδιαζόμενου τερατώδους θαλάσσιου αιολικού πάρκου στη Ν.Μάκρη, στην σχεδιαζόμενη κατασκευή νέων σταθμών διοδίων στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στην παραχώρηση της έκτασης των Αλυκών Αναβύσσου, στην κατασκευή των νέων αυτοκινητοδρόμων, στο νέο Π.Δ. για τον Υμηττό, για τις επιπτώσεις από τη λειτουργία του αεροδρομίου στη περιοχή, στην εγκατάσταση των τεράστιων εμπορικών κέντρων
(Καμπας κ.α),στην εγκατάσταση της Τεχνόπολις στην Πάρνηθα ,στην οικολογική καταστροφή της Βορειανατολικής Αττικής
Συμμετέχω σε επιτροπές και κινήσεις (Επιτροπή Αγώνα Ωρωπού για τον Ασωπό,Δίκτυο προστασίας Σαρωνικού, Διαδημοτική επιτροπή για τη διάσωση του Υμηττού, Διαπαραταξιακή επιτροπή για τη Πάρνηθα, Διαπαραταξιακή επιτροπή για τα ΧΥΤΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου