στείλτε νέα, σχόλια , παρατηρήσεις για τον ανισ ΩΡΩΠΟ

anisoropos1@gmail.com

Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2010

FACEBOOK και Υποψηφιότητα.

πηγη: ε-οropos.gr
Εντείνεται η κινητικότητα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι τρέχουν για να προσεγγίσουν ψηφοφόρους.
Αρκετοί έκαναν καρτούλες και άρχισαν να τις μοιράζουν. ʼλλοι τρέχουν στα μνημόσυνα, στους γάμους και τα πανηγύρια και μερικοί σκέπτονται τώρα να ανεβάσουν το προφίλ τους στο facebook, παρόλο που στη περιοχή μας υπάρχει χαμηλό ποσοστό διεισδυτικότητας στο internet.
Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και καλά κάνουν, θέλουν να εκμεταλλευτούν τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως το facebook για να δηλώσουν την παρουσία τους και να αφουγκραστούν τον παλμό της νεολαίας. Λάθος ή σωστό; Αυτό θα το κρίνουμε όλοι όσο περνάει ο καιρός.
Όμως η κυριότερη "παγίδα" που κρύβεται στο facebook και αυτό πρέπει να προσέξουν οι υποψήφιοι που τώρα σκέφτονται να μπούνε, είναι να μην γελοιοποιηθούν. Το σύστημα δεν χαρίζεται σε κανέναν και οι παγίδες πετάγονται μπροστά σε όλους χωρίς διακρίσεις.
Οι νέοι δεν προσεγγίζονται διαδικτυακά τόσο εύκολα όπως επιτάσσει το πνεύμα της εποχής. Θέλουν τους υποψηφίους συμβούλους δίπλα τους, στην πλατεία, στην καφετέρια, στις εκδηλώσεις τους, στα προβλήματα τους, στην ποδοσφαιρική ομάδα τους.
Να είναι κοντά στο νέο, κοντά στον άνεργο, κοντά στη γυναίκα, κοντά στον Αγρότη.
Στην ζωντανή επαφή θα μάθουν όλα όσα τους προβληματίζουν. Αν εφαρμόσουν τα μισά από αυτά που θα ακούσουν από τους νέους που διαθέτουν νεανικά, φρέσκα και δυνατά μυαλά τότε θα γίνουμε καλύτερη κοινωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου