στείλτε νέα, σχόλια , παρατηρήσεις για τον ανισ ΩΡΩΠΟ

anisoropos1@gmail.com

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Οι πρώτες δημοσκοπήσεις για τον Ωρωπό

απο το e-oropos.gr
Tο δημοσίευμα της εφημερίδας Επταήμερο Αν. Αττικής της 22ας Σεπτεμβρίου, που αναφέρεται στις μέχρι στιγμής δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει στον μεγαλύτερο δήμο της Αττικής (στον δικό μας δήμο Ωρωπού) έχει δημιουργήσει είδη της πρώτες εντυπώσεις στον πολιτικό κόσμο.

Χωρίς να έχουμε στα χέρια μας τις δημοσκοπήσεις των δυο υπεύθυνων εταιριών, MRB και VPRC, ώστε να βγάλουμε πιο σίγουρα συμπεράσματα, ωστόσο πρέπει να πούμε ότι και στις δυο δημοσκοπήσεις ο βουλευτής Αττικής και υποψήφιος δήμαρχος Β. Οικονόμου έρχεται πρώτος στις προτιμήσεις του εκλογικού σώματος με ποσοστό μεταξύ 22 με 25 τοις εκατό, ακολουθεί ο Ανδρέας Τσάκωνας με την υποστήριξη της Ν.Δ και με ποσοστό μεταξύ 18 με 20 τοις εκατό.

Στην τρίτη θέση έρχεται ο κ. Οικονομάκος με ποσοστό μεταξύ 15 με 16 τοις εκατό, και εν συνεχεία κ. Λίτσας 11 με 12 τοις εκατό, κ. Γιασεμάκης 9 με 10 τοις εκατό, κ. Στεργίου 6 με 7 τοις εκατό και κ. Χασιώτης με 4 τοις εκατό.

Θα ακολουθήσουν βέβαια πολλές ακόμα δημοσκοπήσεις τέτοιου είδους, αλλά οι πιο έμπειροι του χώρου κάνουν αναφορά για μια πολύ στοχευόμενη δημοσκόπηση που αν και νωρίς περνάει είδη το μήνυμα της.

1 σχόλιο:

  1. Σχόλιο -αντιγραφή από κειμενο που ανήρτησα στο blog μου:

    Ένας μήνας περίπου έχει απομείνει πριν την διεξαγωγή των Δημοτικών Εκλογών και έσκασε υποτιθέμενη δημοσκόπηση της εταιρίας MRB στην εφημερίδα 'μεσογειακή Παρέμβαση' του εκδότη Άγγελου Καλύβα ο οποίος δηλώνει και νομικός σύμβουλος της εν λόγω 'εφημερίδας' . Στο πρώτο φύλλο της Εφημερίδας (εξώφυλλο) και με ευμεγέθη γράμματα αναφέρονται ποσοστά της ..."δημοσκόπησης" που φέρουν πρώτο τον κύριο Οικονόμου, δεύτερο τον κύριο Τσάκωνα και τρίτο τον κύριο Οικονομάκο.


    Σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε και απέστειλε στην εν λόγω 'εφημερίδα' σήμερα η εταιρία MRB μετά από δική μας παρέμβαση περί της ορθότητας της δημοσκόπησης , και το οποίο βρίσκεται στα χέρια μου, αναφέρεται αυτολεξεί : "Κύριοι, σε σχέση με το δημοσίευμά σας στην εφημερίδα "Μεσογειακή Παρέμβαση" της Παρασκευής 24ης Σεπτεμβρίου 2010 ότι δήθεν η εταιρία μας, MRB Hellas, διεξήγαγε έρευνα/δημοσκόπηση στον δήμο Ωρωπού , για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές , τα αποτελέσματα της οποίας και δημοσιεύονται στην εφημερίδα σας, σας γνωρίζουμε διαψεύδοντας κάθε σχετική δημοσίευση ή και αναδημοσίευση , ότι η εταιρία μας ουδέποτε μέχρι σήμερα διεξήγαγε οποιαδήποτε έρευνα/δημοσκόπηση για τον δήμο Ωρωπού. Τα παραπάνω ζητούμε να δημοσιευτούν αυτούσια στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας σας. Για την ΜRΒ Ηellas Α.Ε Δημήτρης Μαύρος , Διευθύνων Σύμβουλος. "


    Τελικά άλλους κοροιδεύουν για 'μαντράδες' και άλλοι θεωρούν ότι το εκλογικό σώμα είναι το μαντρί τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή