στείλτε νέα, σχόλια , παρατηρήσεις για τον ανισ ΩΡΩΠΟ

anisoropos1@gmail.com

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Μεγαλη προεκλογικη συγκεντρωση του ΛΙΤΣΑ -Που τους εκρυβες βρε Κωστα;

Ο Λίτσας σε μεγαλη συγκεντρωση στη Σκαλα Ωρωπου.
500 ήτανε- 1000 ήτανε - 5000 πάντως δεν ήτανε . 
(βρε τι λένε κάτι  κόμπρες...)


Ας πούμε ότι ήταν 1000. 
Που τους είχες κρυμμένους όταν ερχόσουνα στα διόδια μόνο εσύ και ο Πολυχρόνης; 
Βέβαια άλλη γλύκα  οι αγώνες και άλλη οι εκλογές.
Ελπίζουμε μετά τις εκλογές , αν έρθουν ξανά στα διόδια, κάποιοι υποψήφιοι να φέρουν τουλάχιστον και το 1/10 απο τους συμμετέχοντες στις συγκεντρώσεις τους!!!!

Εμείς πάντως την λέμε την αμαρτία μας: στηρίζουμε Καράμανη Παπαρίδη 
(Καραμάνη στον Δήμο - Παπαρίδη στην περιφέρεια)
ΑνισΩρωπος


το παρακάτω  δημοσίευμα από την  Νέα Έκφραση




Με τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην παραλία της Σκάλας Ωρωπού, ξεκίνησε και επίσημα η προεκλογική περίοδος του ανεξάρτητου συνδυασμού « ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ », με υποψήφιο δήμαρχο Ωρωπού τον Κώστα Λίτσα.
Οι 120 ενεργοί πολίτες του συνδυασμού, μπήκαν στην τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, με το κατανυκτικό τελετουργικό του αγιασμού και τις ευχές για καλή επιτυχία.....
« Εμείς θέλουμε και μπορούμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα του τόπου με διαφανείς διαδικασίες, είμαστε αισιόδοξοι ότι η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο μπορεί να υλοποιηθεί», υπογράμμισε.
Δεσμεύτηκε πως οι ενεργοί πολίτες του συνδυασμού θα εργαστούν με ειλικρίνεια, ανιδιοτέλεια, συνέπεια και ότι το βλέμμα τους θα είναι πάντα στραμμένο στον πολίτη
Το εντυπωσιακό της συγκέντρωσης, (1000 και πάνω παρευρισκόμενοι όπως βλέπετε στις φωτογραφίες) για τέτοια εποχή κρίσης , που ο πολίτης έχει άλλες προτεραιότητες , δεν τον ενθάρρυνε ούτε τον ανέβασε στα ουράνια αλλά του έδωσε κουράγιο και δύναμη , μεγάλο προβληματισμό και συγκίνηση ότι δεν είναι όλα ισοπεδωμένα στον τόπο μας ότι ο κόσμος που είναι και ο τελικός κριτής έχει και γνώση και κρίση.

5 σχόλια:

  1. Το σχολιο δεν ειναι σκωπτικο μονο για τον Λιτσα πιστευω αλλα και προς ολο αυτο τον κοσμο που τρεχει γυρω απο υποψηφιους και μετα την αραζει στον καναπε του περιμενοντας καποιους αλλους να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα. Ο Λιτσας βεβαια παντα ελεγε οτι δεν μπορει να κινητοποιησει κοσμο για τα διοδια....
    Για να δουμε ποσοι απο αυτους τους πολιτες θα ερθουν στο ανοιγμα των διοδιων στις 31-10 , την Κυριακη 6 μμ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε, εντάξει ανώνυμε, πρέπει να καταλάβεις ότι άλλο να κινητοποιεί κόσμο ένας άνθρωπος (καίτοι Πρόεδρος Κοινότητας) και άλλο ένας συνδυασμός 120 ατόμων. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να παραδεχτείς ότι κάποιοι (ονόματα μην λέμε υπολείψεις μην θίγουμε) βγάλαν την ουρά τους απέξω στην υπόθεση των διοδίων - παρόλο που τρέξαν να κάνουν μεγαλεπίβολες δηλώσεις στις κάμερες και στα Μ.Μ.Ε την ίδια στιγμή που ο Λίτσας έχει να επιδείξει όντως προσωπικό αγώνα για τα διόδια.
    έτσι είναι, στην αντιπροσωπευτική δημοκρατία ψηφίζεις αυτούς που θα κάνουν την δουλειά για σένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αντιπροσωπευτικη δημοκρατια (συνηθως καλυμενη δικτατορια) ειναι η μεγαλη παγιδα, που θελει να μας περασει το συστημα.
    Να αναθεσουμε σε αλλους (συνηθως ανικανους και διεφθαρμενους) να κανουν αυτο που πρεπει να κανουμε ολοι μας. Ετσι γινομαστε κοπαδι απο προβατα. Καλουμαστε καθε 4 χρονια ποιος κατα τεκμηριο ντενεκες ξεγανωτος, να μας κυβερνησει και να γεμισει την τσεπη του.
    Αντιπαραθεση σε αυτο ειναι η παλη για αμεσοδημοκρατικες διαδικασιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποιός είπε ότι ευθυνη εχει μονο ο Λιτσας και οχι και οι 120 υποψηφιοι του που οχι μονο δεν κινητοποιουσαν τον κοσμο αλλα πολλες φορες ουτε οι ιδιοι πηγαιναν στις κινητοποιησεις εναντια στα διοδια προτιμωντας διακοπες στα εξοχικα τους αφηνοντας αλλους να βγαζουν τα καστανα απο την φωτια , τρωγοντας κρυο,βροχη και μηνυσεις απο την εταιρια. Αυτο φυσικα αφορα τους υποψηφιους ολων των συνδυασμων. Απλα ορισμενοι(Λιτσας, Στεργιου) εχουν μεγαλυτερη ευθυνη γιατι χρησιμοποιουν τον ιδιατερο αγωνα σαν σημαια του προεκλογικου τους αγωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή