στείλτε νέα, σχόλια , παρατηρήσεις για τον ανισ ΩΡΩΠΟ

anisoropos1@gmail.com

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Διαλέγετε και παίρνετε: Ολα τα σφάζω - όλα τα μαχαιρώνω

Αγαπητές  συμπολίτισσες και  συμπολίτες


   
Με πολλούς από σας συναντηθήκαμε σε μεγάλους και μικρούς αγώνες για την περιοχή μας ,στους αγώνες για τον Ασωπό ,για τους ΧΥΤΑ, για το νερό ,για το περιβάλλον, για τα διόδια και άλλα.

(απο το προεκλογικό μανιφέστο της Ιωάννας Στεργίου) 


Και τι τους κάνατε αυτούς τους αγώνες των πολιτών;
Όσοι είναι άξιοι, ικανοί και ανιδιοτελείς σας γύρισαν τις πλάτες τους μόλις πήραν χαμπάρι τα καπέλα που τους βάλατε για μερικά ψηφαλάκια.
Μείνατε εσείς και μερικοί παρατρεχάμενοι να "συντονίζετε" τα "κινήματα σας" μυστικά σε παρασυναγωγές στα  σπίτια σας, σε  ταβέρνες ή στα κομματικά σας γραφεία. Μετά τσακωνώσασταν μεταξύ σας και ο ένας έβγαζε τα άπλυτα του άλλου στην φόρα.
Δυσφημίζετε το κίνημα ενάντια στα διόδια τρέχοντας πίσω από  "περιφερειάρχες" - δέκα νοματαίοι όλοι κι όλοι- εκφυλίζοντας το σε προεκλογική μικροκομματική πασαρέλα της πραμάτειας σας.
Ουστ εσείς και τα καπέλα σας!! 
Μείνετε, όμως,  ήσυχοι. Ο κόσμος σας πήρε χαμπάρι και συσπειρώνεται με αυτούς που πραγματικά παλεύουν χωρίς καπέλα, τόσο στον Ασωπό, για καθαρό νερό και τρόφιμα, όσο στα διόδια και στα ΧΥΤΑ.
Εσείς σαμποτάρατε με τηλεφωνήματα και απειλές όσους ήθελαν να εγκαταλείψουν τα μικροκομματικά σας "κινηματικά"  μαντριά, συκοφαντώντας όσους με ανιδιοτέλεια παλεύουν για όλα αυτά, αλλά εσείς δεν τους ελέγχετε.
Τα κινήματα δεν είναι ιδιοκτησία κανενός κυρία μου, πολύ περισσότερο δική σας και των άλλων υποτακτικών που δουλεύουν στο πιλοποιείο σου.

4 σχόλια:

  1. Δημητρης Καραμανης11 Οκτωβρίου 2010 στις 3:17 μ.μ.

    Ειναι πραγματικα εκπληκτικη η εμμονη του μπλογκ με τον συριζα και τα μελη του στην ευρυτερη περιοχη του ωρωπου..Πολλα συγχαρητηρια σας αξιζουν δε για την πιστη αντιγραφη του μπλογκ της χρυσης αυγης που αναρτα φωτογραφιες αριστερων και στη λεζαντα συκοφαντει,βριζει,σπιλωνει.Παντα ανυπογραφα,ετσι?

    Ειναι επισης κ α τ α π λ η κ τ ι κ ο το μενος εναντια σε ενα πολιτικο χωρο ο οποιος εχει δωσει αγωνες στην περιοχη εδω και χρονια,οταν καποιοι αλλοι δεν ηξεραν καν που πεφτει ο ωρωπος,ή ηταν απασχολημενοι με την επεκταση των επιχειρηματικων δραστηριοτητων τους (κατι ιδιωτικες κλινικες,εχω υπ'οψη μου) και την συντηρηση της καλυβας τους (γυρω στα 1000 τετραγωνικα?).

    Οσον αφορα συγκεκριμενα τα διοδια,θυμαμαι κατι κινητοποιησεις του "ψευτοσυντονιστικου" των "δεκα νοματαιων",που αναφερθηκε στο μπλογκ,με 400,500 ατομα...καταληψη της τροχαιας απο 300 ατομα,όταν καποιοι της...διαρκους επαναστασης εκαναν τα (με το συμπαθειο) κοτοπουλα.

    Επισης θυμαμαι κατι τυπους πριν 5 χρονια που ξεκινησαν μαζι με τους κατοικους του Γραμματικου τον αγωνα εναντια στην εγκατασταση του ΧΥΤΑ,με δρασεις,κινητοποιησεις,παρεμβασεις στη βουλη,στο νομαρχιακο συμβουλιο,την ωρα που καποιοι αλλοι καθοντουσαν σε καποιο αναπαυτικοτατο καναπε και τους παρακολουθουσαν να τρωνε δακρυγονα..

    Τους ιδιους "συριζοκοετζηδες","καρεκλοκενταυρους" θυμουνται οι κατοικοι των οινοφυτων,του αυλωνα,του χαλκουτσιου,του ωρωπου οταν ξεκινησαν μαζι τους την ενημερωση και τη δραση σχετικα με τον ασωπο που εχει γινει τοξικη παγιδα..

    Και επειδη ανηκω στη γενια των 20ρηδων,η μνημη μου δεν με βοηθα,καντε μια γυρα στα καφενεια του ωρωπου να μαθετε και αλλα για αυτους τους τυπους που λουζετε σε καθε αναρτηση σας.Καπου θα τους γνωριζουν.Εσεις συστηθειτε παντως γιατι ισως να τους διαφευγει το (πλουσιο,δεν αμφιβαλλω ποσως) ιστορικο αγωνων σας.

    Καλη συνεχεια στο θεαρεστο εργο σας που παει την υποθεση του κινηματος και της αριστερας πολλα χρονια μπροστα,σας βεβαιω.

    Φροντιστε μονο να αναφερετε και την ταυτοτητα σας γιατι αλλωστε "καθαρος ουρανος...".Αλλιως με μεγαλη μου λυπη θα αναρωτηθω μηπως οι προγονοι σας ηταν κατι δαιμονιοι κυριοι που πριν απο 50-60 χρονια,με τη συνοδεια κουκουλας υποδεικνυαν στις δυναμεις της ταξεως τους...κακους κομμουνιστας.Χαφιεδες τους λεγανε τοτε.

    Σας χαιρετω,ταπεινος,μπροστα στο μεγαλειο της αγωνιστικοτητας υμων και των...χιλιαδων (εικαζω) συντροφων σας.


    Δημητρης Καραμανης
    μελος του Κεντρικου Συμβουλιου της Νεολαιας Συνασπισμου
    Κατοικος Ωρωπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξυπνησαν κατι.... μπουληδες απο τον καναπε της κινηματικης ανυπαρξιας τους για να σπιλωσουν ανθρωπους αγωνιστες , απο τον καιρο της δικτατοριας ακομη, με κινηματικους και συνδικαλιστικους αγωνες, που δεν τους ανεμιζουν σαν σημαια ευκαιριας, σαν την μαμά τους. Αληθεια εσυ σε ποιον αγώνα , μιας και κατοικος Ωρωπου, συμμετειχες; Ειναι γνωστο οτι αναλαμβανεις υπηρεσια και ξυπνας απο τον ληθαργο για να βοηθησεις την μαμα σου καθε προεκλογικη περιοδο. Οσο για τις κουκουλες μηπως την φορας εσυ και κατι γνωστα χαφιεδακια που βλεπουν ανυπαρκτες ιδιωτικες κλινικες και βιλες 1000 τετραγωνικών; Εκτος αν καποιοι εχουν προσβασεις μεσω taxisnet και παραφραζουν τα γραφομενα.
    Με συκοφαντιες που διαδιδετε στις Αφιδνες, στον Ωρωπό μεσω facebook και στις παρεουλες τους, δεν βγαζετε τιποτα. Για το καπελωτηριο σας που βαζετε στα κινηματα μουγκα. Ειναι αληθεια οτι το τελευταιο "συντονιστικο" για τον Ασωπο εγινε στο σπιτι του Γιωργου Α. σε στενο κυκλο υποψηφιων του συριζα, προκειμενου να συμπληρωσετε τις λιστες υποψηφιων;
    Ρε μαμοθρεφτο , αισχρε συκοφαντη, απαντησε επι της ουσιας γιατι υπαρχουν πολλα ραμματα για τις γουνες σας.
    Ευτυχως που οι "φιλοι" σας φροντιζουν για αυτο.
    Δεν ειναι τυχαιο οτι για τις βιλες και την περιουσια την δικια τους και του "περιφερειαρχη" τους κανουν μουγκα στη στρουγκα.
    Εξ αλλου απο τον γιο της μαμάς του δεν περιμένει κανεις κατι καλυτερο. Το μηλο κατω απο την μηλια θα πεσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχα!Μίλησε ο χοντρός για αγώνες..Μάλλον αγώνες για το ποιος θα φάει τα περισσότερα χοτ-ντογκ εννοεί γιατι ο μπέμπης και η μαμάκα του κοιτάνε μόνο προς εκλογές μεριά..Και όλα τα λαμόγια της τοπικής αυτοδιοίκησης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαιρομαι ιδιαιτερα που με γνωριζετε,αλλα θα ηθελα να μαθω και το δικο σας ονομα γιατι με την ανωνυμια ακομα και τα χειροτερα μηδενικα,νομιζουν οτι αποκτουν εξουσια.

    Θα ηθελα να μαθω ποιος/ποια ακριβως ειστε στην πραγματικοτητα για να μπορεσουμε να ανταλλαξουμε αποψεις και κατ'ιδίαν,για να παρετε τις απαντησεις που ζητατε.

    Μη φοβαστε.Απλο ειναι.

    Δ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή