στείλτε νέα, σχόλια , παρατηρήσεις για τον ανισ ΩΡΩΠΟ

anisoropos1@gmail.com

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Ο σταλινισμός σε όλο του το μεγαλείο. Ζητάνε διαγραφές απο το facebook ατόμων με απόψεις που δεν τους συμφέρουν

Πήραμε το ακόλουθο μήνυμα: " Έλαβα μέσω του facebook, το παρακάτω μήνυμα από έναν φίλο. Μου καταγγέλει οτι ο Δημήτρης Καραμανης ,μελος του ΚΣ της νεολαιας του ΣΥΝ-Συριζα, απο τον Ωρωπό, γιος υποψήφιας Δημάρχου,  που  το παίζει αδιαφιλονικητος ηγετις παντων των κινημάτων , παροτρύνει τους φίλους μου να με διαγρ΄ψουν, αφού πρώτα με εξυβρίσουν. Οι μέθοδοι αυτοί έρχονται κατευθείαν απο τα βάθη της ιστορίας και θυμίζουν τις πιο σκοτεινές σταλινικές μεθόδους. Βλέπει, και άλλα "καθίκια" που απειλούν την παντοκρατορία της μαμάς του. Αυτές οι βρώμικες μέθοδοι της προσπάθειας φίμωσης της αντίθετης άποψης δεν είναι κάτι νέο για τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Προσπάθησαν να φιμώσουν κάθε αντίθετη διαφωνούσα άποψη στα κινήματα της βορειοανατολικής Αττικής, προκειμένου να στρώσουν τον δρόμο για τα σχέδια τους. Θα επανέλθω με περισσότερα  για τον Δ.Κ. εκτός άν κάποιος έχει προλάβει να μας στείλει την ΟΠΛΑ ή τον Μερκαντέρ!! :-) .
Σας στέλνω την ενημέρωση  από τον φίλο καθώς και το αισχρό κείμενο του σταλινικού Δημήτρη Καραμανη. Αξίζει την περιφρόνηση μας. Όλοι πρέπει να καταγγείλουμε τις σταλινικές μεθόδους των διαγραφών προκειμένου να φιμωθεί η αντίθετη άποψη. Γιαυτό ο Σύριζα έγινε χίλια κομμάτια. Από κάτι ανθρώπους σαν τον Καραμανη και την  υποψήφια μαμά του"

Τα παρακάτω κείμενα από το facebook:
"καλησπερα σε ενημερωνω οτι καποιος στελνει ομαδικα για την διαγραφη σου, στελνω το μηνυμα οπως μου σταλθηκε"
"Dimitris Karamanis 19 Οκτωβρίου στις   π.μ. Απάντηση • Αναφορά
Nikolas Oikonomou
http://www.facebook.com/photo_search.php?oid=167534726596450&view=user#!/profile.php?id=100001631430855&v=wall

Vrizei synexeia syntrofous,se synergasia me ena allo kathiki apo tin eyryteri perioxi tou oropou.to paizei syrizaios gia na ton kanoun accept kai synexeia krazei.Ama tou riksete kai kana kantili prin ton diagrapsete tha itan teleio "
o Δημήτρης Καραμάνης σε φωτογραφία του απο το facebook

7 σχόλια:

  1. Είναι γνωστός τραμπούκος του πληκτρολογίου..Κατά τα άλλα δειλός.Είμαι από τον Ωρωπό και τους ξέρω..Το μήλο κάτω από τη μηλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή για την αριστερά οι ασφαλήτικες μέθοδοι!Έχουμε δει ραδιουργίες και ραδιουργίες αλλά και μέσω facebook..Παραπάει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ!Καταδικάζω και τις 2 πλευρές, αν αληθεύουν αυτά που έλεγε ο Καραμάνης!Οι μεθοδεύσεις του Καραμάνη όμως είναι κατάπτυστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ti na pei kai o xontroulhs???Th mamaka tou promotarei..Oloi dagkoto Litsa pou einai gnhsios agwnisths kai arvaniths!!!Oxi san tous pseytopalikarades...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν αποκλείεται να συνεχίζουν την δράση του ΟΠΛΑ. Αντί να φάνε τους δοσιλόγους τρώνε τους Τροτσκιστές. Κι εσύ αγαπητέ ΑνισΩρωπε δεν κρύβεσαι :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΗ ΡΙΞΟΥΜΕ ΛΙΤΣΑ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ. ΦΑΓΑΝΕ, ΦΑΓΑΝΕ, ΦΑΓΑΝΕ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλα τωρα. Ειναι γνωστος σε ολο τον Ωρωπο ο ρολος καποιων υποψηφιων. Κανουν τα παντα για να εκλεγουν .
    Ιδιατερα καποιες υποψηφιες (βλπε Στεργιου) που λιγουρευονταν την θεση του βουλευτη του συν γιατρου Λεβεντη και καναν τα παντα για να παρουν την εδρα του, οταν πηγε με τον Κουβελη, ζητωντας του επιμονα να παραιτηθει(!!!) λες και δεν τον ειχε ψηφισει ο λαος για να βγει βουλευτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή