στείλτε νέα, σχόλια , παρατηρήσεις για τον ανισ ΩΡΩΠΟ

anisoropos1@gmail.com

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Η Ιωάννα Στεργίου υποψήφια δήμαρχος Ωρωπού ( Ετσι μπραβο κυρια Στεργιου! Μια χαρα ειστε και τωρα με το νεο look. Μην ξαναβαλετε την γυμνασιακη σας φωτογραφία)

Η Ιωάννα Στεργίου υποψήφια δήμαρχος Ωρωπού
Καλυβιώτη Μαρία απο την Αυγή
Ημερομηνία δημοσίευσης: 08/10/2010

Τα μέλη της "Κίνησης Ενεργών Πολιτών" που συμμετέχουν και στηρίζουν τα κινήματα Ασωπού και Διοδίων στον νέο Δήμο Ωρωπού συγκρότησαν την "Άλλη Πρόταση" με επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο και υποψήφια δήμαρχο τη νομαρχιακή σύμβουλο Αν. Αττικής Ιωάννα Στεργίου.
Δηλώνουν “σκεπτόμενοι, ενεργοί, αδέσμευτοι με μόνη δέσμευση και έγνοια τον άνθρωπο, τον τόπο μας, το περιβάλλον, την αντίσταση στην αυθαιρεσία και διαφθορά κάθε εξουσίας και τη λύτρωση της χώρας από την καταιγίδα του 'Μνημονίου', του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και του 'Καλλικράτη'” και καλούν “κάθε άντρα και γυναίκα του νέου Δ. Ωρωπού που δεν 'βολεύονται με λιγότερο ουρανό'” σε συστράτευση.
Σημειώνουμε ότι ο νέος Δ. Ωρωπού περιλαμβάνει τις περιοχές: Αυλώνας, Αφίδναι, Κάλαμος, Καπανδρίτι, Μαλακάσα, Νέα Παλάτια, Πολυδένδρι, Σκάλα Ωρωπού, Συκάμινο και Ωρωπός

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΦΟΡΑΔΟΒΟΥΒΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πωπώ μια φάτσα που λέει πολλά...!!!Σα του Βενιζέλου να πούμε.....

      Διαγραφή
    2. καλά ο Σύριζα δεν κάνει τίποτα.Ένα ξεκαθάρισμα η μια διαγραφή καλύτερα.θεέ μου τι υποκριτικό φωτογραφικό στήσιμο είναι αυτό!
      ούστ! και πάλι ούστ!

      Διαγραφή